Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: gra na lanie z botami

Najbardziej trafne tematy dla "gra na lanie z botami"

1

Gra z botami

Mam problem , kiedy chce sobie pograc z botami .. klikam na "new game " w menu , ustawaim wszystko i kiedy klikam "start " to doslownie nic sie nie dzieje ...nic Jakby co mam CS 1.6 wersje ...

Odpowiedzi do Gra z botami :

Trafność: 66.67%

3

Gra z botami

Witam. Czesto jest tak ze wszystkie servery jakie mam na liscie sa pelne i szybko miejsce sie nie zwalnia lub jak mam duzy ping a mam ochote pograc w CS`a. Jak grac z botami ...

Odpowiedzi do Gra z botami :

5

Poradnik: Jak grać na Non Steam i Botami naraz?

Witam wszystkich! Wielu z Was zapewne zadaje sobie pytanie: Jak zgrać razem CS 1.6, patch non steam (obojętna wersja) i boty? Jest na to rada! Męczyłem się z tym ładnych kilka godzin ale w końcu doszedłem co i jak. Do testów użyłem CS 1.6, patch non ...

Trafność: 33.33%

6

OcB/////////////GRA KTOS SPARA GG 5650381

Clan OcB gg 5650381 ...

Odpowiedzi do OcB/////////////GRA KTOS SPARA GG 5650381 :

7

Gra zawiesza się tuż po starcie.

Witam, Mam pewien problem z grą Counter Strike Source (w wersji NonSteam). Ściągnąłem z sieci Torrent CS:S (by Fr33k) i instaluję grę, a potem patcha. Włączam grę i zawiesza się komputer na SplashScreenie. Komputer nie reaguje, a grę muszę wyłączać ...

Odpowiedzi do Gra zawiesza się tuż po starcie. :

8

Gra się zawiesza

Mój 1 post na forum ^^ Ostatnio miałem problemy z kompem ale już wiem co mi się stało. Rozwalone miałem ramy więc wyciągnąłem kostkę z 256 mb ram bo to ona szwankowała i zostało mi teraz w kompie tylko 128 ram. Wymagania cs to zalecane 128 ram. Ja ...

Odpowiedzi do Gra się zawiesza :

9

C-S 1.6 gra z BOOTAMI

Mam problem zainstalowałem C-S'A 1.6 i potrzebuję paha żeby można było grać z BOOTAMI czy jest tak path. Pomużcię ...

Odpowiedzi do C-S 1.6 gra z BOOTAMI :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "gra na lanie z botami"

1

Jak ja grałem kiedys na lanie to łaczylismy sie na hamachi jeden z nas robił

Jak ja grałem kiedys na lanie to łaczylismy sie na hamachi jeden z nas robił serwer na "new game" wchodzisz find servers i tak powinienc byc. Mozna tez zrobic przez hlds i tam wybierzasz network ...

2

Gość pewnie gra z botami na easy i tam jest Pr0

Gość pewnie gra z botami na easy i tam jest Pr0 ...

3

na botach to sie cwiczy sadzenie headow, z botami sie nie gra ona raczej sa

na botach to sie cwiczy sadzenie headow, z botami sie nie gra ona raczej sa zywa tarcza xD no ale jak juz chcesz to wpisz sobie to co ci Borat@pl podal a tu masz 2 fajne komendy jak chcesz zeby byl ty i 20 botow na ciebie mp_autoteambalance 0 ...

4

Pewnie, że grał z botami

Pewnie, że grał z botami ...

5

Cytat: Napisał Turismo Pewnie, że grał z botami Srotami a Nie Botami Ze Ty

Cytat: Napisał Turismo Pewnie, że grał z botami Srotami a Nie botami Ze Ty grasz Z botami Na Hard I Zobaczyłeś Na filmiku Tak Samo grają To Zaraz Że Z botami gra Weź Dziecko CS Jest Od +16 ...

6

Cytat: Napisał Mormo Cytat: Napisał Turismo Pewnie, że grał z botami Srotami a

Cytat: Napisał Mormo Cytat: Napisał Turismo Pewnie, że grał z botami Srotami a Nie botami Ze Ty grasz Z botami Na Hard I Zobaczyłeś Na filmiku Tak Samo grają To Zaraz Że Z botami gra Weź Dziecko CS Jest Od +16 .... to, że ty jesteś rok starszy niż ...

7

jak ja widzę jak gra globi to radzę iść poćwiczyć z botami :) (na bank nie

jak ja widzę jak gra globi to radzę iść poćwiczyć z botami :) (na bank nie pamięta starej ekipy) levemu należał się ban, nie wiem na ile dostał, ale za takie dziecięce pyskowanie dał bym mu z 60 minut :) parabole postąpił słusznie :) (stara ekipa ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "gra na lanie z botami"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam