1
Jak ja grałem kiedys na lanie to łaczylismy sie na hamachi jeden z nas robił serwer na "new game" wchodzisz find servers i tak powinienc byc. Mozna tez zrobic przez hlds i tam wybierzasz network ...
Trafność: 66.67%
2
Gość pewnie gra z botami na easy i tam jest Pr0 ...
3
na botach to sie cwiczy sadzenie headow, z botami sie nie gra ona raczej sa zywa tarcza xD no ale jak juz chcesz to wpisz sobie to co ci Borat@pl podal a tu masz 2 fajne komendy jak chcesz zeby byl ty i 20 botow na ciebie mp_autoteambalance 0 ...
4
Pewnie, że grał z botami ...
5
Cytat: Napisał Turismo Pewnie, że grał z botami Srotami a Nie botami Ze Ty grasz Z botami Na Hard I Zobaczyłeś Na filmiku Tak Samo grają To Zaraz Że Z botami gra Weź Dziecko CS Jest Od +16 ...
6
Cytat: Napisał Mormo Cytat: Napisał Turismo Pewnie, że grał z botami Srotami a Nie botami Ze Ty grasz Z botami Na Hard I Zobaczyłeś Na filmiku Tak Samo grają To Zaraz Że Z botami gra Weź Dziecko CS Jest Od +16 .... to, że ty jesteś rok starszy niż ...
7
jak ja widzę jak gra globi to radzę iść poćwiczyć z botami :) (na bank nie pamięta starej ekipy) levemu należał się ban, nie wiem na ile dostał, ale za takie dziecięce pyskowanie dał bym mu z 60 minut :) parabole postąpił słusznie :) (stara ekipa ...