1
grałem na serwie i sie zlekaa zawieszał ale mysle ze to wina GamePad.pl wiec niec do chłopaków z e-team nie mam ... PozdrO ...
Trafność: 100%
2
Najgorsze jest to, że przy rozdziałce 800x600 niektórym zawiesza się gra, gdy chce zobaczyć scoreboard, jest to pełnie zasługa tych avatarków, których nie widać przy tej rozdzielczości...A ogólnie to ten update nie jest tragiczny, w końcu znikną ...
Trafność: 100%
3
grałes i mi sie tu teraz nie zal ja cie nie odbanuje. Chyba ze przyznasz sie ze miales wtedy czity to odbanuje Ci powiedzialem juz wszyko na ten temat ...
Trafność: 66.67%
4
mi sie wydaje ze on czysto gra ale moge sie mylic ...
5
hehehe dalej gra ostro w B.T = C.C i ci wygrywaja spary i ciesza sie dobrze ze juz konto zmotalismy bo nn steam ostatnio schodzi strasznie na psy :O juz jak 1.5 syf straszny na kazdym serwie cziter i zalowe dzieci NEO :/ ...
6
jak dla mnie dobry serwer to serwer na którym sie dobrze gra i takie udziwnienia nie sa potrzebne, a nawet niektórych irytują. Więc jeśli o mnie chodzi nic bym na serwie z dźwiękami nie ...
7
Mój nick wzioł się z bardzo ciekawego pomysłu kiedyś mój kolega grał w gre Tibia... Tam była taka profesja jak Master Sorccercer ale przeciez nie nazwe sie Super Mag :roll: Więc wziełęm Master z tej nazwy dodałem do tego rox i wyszło mi M@steRoX ...