Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: gra zawiesza się

Najbardziej trafne tematy dla "gra zawiesza się"

1

Gra zawiesza się tuż po starcie.

Witam, Mam pewien problem z grą Counter Strike Source (w wersji NonSteam). Ściągnąłem z sieci Torrent CS:S (by Fr33k) i instaluję grę, a potem patcha. Włączam grę i zawiesza się komputer na SplashScreenie. Komputer nie reaguje, a grę muszę wyłączać ...

Odpowiedzi do Gra zawiesza się tuż po starcie. :

2

Gra się zawiesza

Mój 1 post na forum ^^ Ostatnio miałem problemy z kompem ale już wiem co mi się stało. Rozwalone miałem ramy więc wyciągnąłem kostkę z 256 mb ram bo to ona szwankowała i zostało mi teraz w kompie tylko 128 ram. Wymagania cs to zalecane 128 ram. Ja ...

Odpowiedzi do Gra się zawiesza :

3

GRA SIE ZAWIESZA

Mam problem z grą Counter- Strike 1.6 gdy zaczynam grać to po pewnym czasie komputer sie zawiesza . Mój komputer Procesor : AMD Atlon 1.8 Pamięć RAM : 384 sdr Karta graficzna : Ati Radeon Power Color 9600 PRO 256 MB System operacyjny : Wimdows XP ...

Odpowiedzi do GRA SIE ZAWIESZA :

4

Jak sprawdzic czy dana gra odpali sie na Twoim sprzecie

...

Odpowiedzi do Jak sprawdzic czy dana gra odpali sie na Twoim sprzecie :

5

Nowy Nosteamowy Serwer, Zapraszam bardzo miło się gra!

Adres IP: s1.hitme.pl:27016(Domena na wypadek, zmiany dedyka, jeżeli serwer będzie wyłączony proszę spróbować wpisać nowe IP) PS : serwer nie ma zmiennego IP!! Typ: TeamPlay[TP] - gra zespołowa, musisz wykonywać cel mapy. Sloty: 18 Addons : AMXX ...

Odpowiedzi do Nowy Nosteamowy Serwer, Zapraszam bardzo miło się gra! :

6

zawiesza mi się przy wbijaniu na new game

od niedawna tzn po formacie zainstalowałem csa i jak zawsze biore new game to mi się zacina i dopiero po minucie się odwiesza co jest ? a przed formatem lux chodziło i np zacina mi się w trakcje gry ale lagów nie mam ...

Odpowiedzi do zawiesza mi się przy wbijaniu na new game :

7

Zawiesza się

Ścigałem sobie CS1.6 patchV31. Gdy włączam dowolną mapę to po pół minuty zawiesza mi się gra :evil: ...

Odpowiedzi do Zawiesza się :

8

w trakcie gry lub po włączeniu komputer mi sie zawiesza

j.w komputer sie zawiesza czasem odrazu po włączeniu gry a czasem gram nawet 2 h i nic i pozniej znów to samo w czym problem?? prosze o ...

Odpowiedzi do w trakcie gry lub po włączeniu komputer mi sie zawiesza :

9

Nie Wlaczajaca sie GRA

Zainstalowałem CSS pacht 1-16 i 17,tekstury .klikam na ikonę i nic sie nie dzieje.Włącza sie tylko bez pachtów i tekstur ale wtedy żaden serw nie chce chodzić.Gdy wgram 1-16 to już nie. Grę ściągnąłem z: http://baltgames.lv/v2/dl2.php?id=255 Już ...

Odpowiedzi do Nie Wlaczajaca sie GRA :

10

GRA sama sie wylacza (CS)

Jest taki moment co jakies 5 minut na kazdym serwie gdzie by nie bylo wywali mnei do menu a przed tym na sekunde gra sie zatnie... Jezeli ktos mi pomoze bede bardzo wdzieczny Wgralem patcha v23 i tez nie pomoglo bez patcha moge dluzej grac sciagalem ...

Odpowiedzi do GRA sama sie wylacza (CS) :

Trafność: 66.67%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "gra zawiesza się"

1

Grałem na serwie i sie zlekaa zawieszał ale mysle ze to wina GamePad.pl wiec

grałem na serwie i sie zlekaa zawieszał ale mysle ze to wina GamePad.pl wiec niec do chłopaków z e-team nie mam ... PozdrO ...

Trafność: 100%

2

Najgorsze jest to, że przy rozdziałce 800x600 niektórym zawiesza się gra, gdy

Najgorsze jest to, że przy rozdziałce 800x600 niektórym zawiesza się gra, gdy chce zobaczyć scoreboard, jest to pełnie zasługa tych avatarków, których nie widać przy tej rozdzielczości...A ogólnie to ten update nie jest tragiczny, w końcu znikną ...

Trafność: 100%

3

Grałes i mi sie tu teraz nie zal ja cie nie odbanuje. Chyba ze przyznasz sie ze

grałes i mi sie tu teraz nie zal ja cie nie odbanuje. Chyba ze przyznasz sie ze miales wtedy czity to odbanuje Ci powiedzialem juz wszyko na ten temat ...

4

mi sie wydaje ze on czysto gra ale moge sie mylic

mi sie wydaje ze on czysto gra ale moge sie mylic ...

5

hehehe dalej gra ostro w B.T = C.C i ci wygrywaja spary i ciesza sie dobrze ze

hehehe dalej gra ostro w B.T = C.C i ci wygrywaja spary i ciesza sie dobrze ze juz konto zmotalismy bo nn steam ostatnio schodzi strasznie na psy :O juz jak 1.5 syf straszny na kazdym serwie cziter i zalowe dzieci NEO :/ ...

6

jak dla mnie dobry serwer to serwer na którym sie dobrze gra i takie

jak dla mnie dobry serwer to serwer na którym sie dobrze gra i takie udziwnienia nie sa potrzebne, a nawet niektórych irytują. Więc jeśli o mnie chodzi nic bym na serwie z dźwiękami nie ...

7

Mój nick wzioł się z bardzo ciekawego pomysłu kiedyś mój kolega grał w gre

Mój nick wzioł się z bardzo ciekawego pomysłu kiedyś mój kolega grał w gre Tibia... Tam była taka profesja jak Master Sorccercer ale przeciez nie nazwe sie Super Mag :roll: Więc wziełęm Master z tej nazwy dodałem do tego rox i wyszło mi M@steRoX ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "gra zawiesza się"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam