Warning: fopen(/home/forum/www/kesz_szukaj2/9/3/9338acdf75d9aba376431a59973effaa.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Disk quota exceeded in [path]/szukaj2.php on line 480

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 481

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 482

Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in [path]/szukaj2.php on line 485
grafika opengl do cs1.6 - forum.wiaderko.com
Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: grafika opengl do cs1.6

Najbardziej trafne tematy dla "grafika opengl do cs1.6"

1

[PL] Miechow - NonSteam Cs1.6 Serwer FFA ; IP: 82.177.45.11

[PL] Miechow - NonSteam cs1.6 Serwer FFA ; IP: 82.177.45.11:27015 Administracja: Profesjonalna Lącze: 20 mb/s Sloty: 24 ! Mapy: Wybierane przez graczy ...

Odpowiedzi do [PL] Miechow - NonSteam Cs1.6 Serwer FFA ; IP: 82.177.45.11 :

2

Jak grac przez neta w cs1.6

Hej, sciagnąłem sobie csa 1.6. Nie moge wejsc na rzadem server no steam. Wpisuje w konsolce connect ip servera i wywala mi błedy: Invalid Cdkey albo Failed co contack game server. Co mam zrobic? Jakies patche zainstalowac? czekam na ...

Odpowiedzi do Jak grac przez neta w cs1.6 :

3

Filmiki z CS1.6

Witam all. Jak ktos ma ochote ogladnac sobie moja osobe w akcji :lol: to bardzo prosze: http://www.podzamcze.eu Wiem ze stronka to porazka ale pracuje nad nia, wiec niedlugo bedzie lepiej :oops: Narazie testuje pare sposobow (programow), do ...

Odpowiedzi do Filmiki z CS1.6 :

4

[CS 1.6]Nie umie zmienić w opcjach video na OpenGL!

Siemka all. Mam taki problem... Chciałby pograć sobie troszkę na czitach bo nigdy nie grałem i chciałbym zobaczyć ajk się gra lecz nie umie w opcjach video zmienić na opengl. No dobra mam Software zmieniac na opengl daje aplly i ok. Gra się ...

Odpowiedzi do [CS 1.6]Nie umie zmienić w opcjach video na OpenGL! :

5

Problem z grafika

Problem polega na tym, ze jak ktoś zrobi podczas gry spreyem jakis tam obrazek to go nie widze a inni widza. To samo jest ze mna nie widze swojego spreya...co moze byc nie tak?? Czekam na ...

Odpowiedzi do Problem z grafika :

6

serwer cs1.6 NonSteam Zapraszam

Serwer publiczny 10 slot IP:193.86.233.251:27015 Szukam osoby która mi zrobi perfekcyjnie serwer z modem amx mod W ZAMIAN DAJE ADMINA. Kontakt GG: ...

Odpowiedzi do serwer cs1.6 NonSteam Zapraszam :

7

Nie moge zmienić na OpenGL

Jak zmienić z Software na opengl? Jak zmieniam to wyskakuje mi okno że musi pozostać na Software [nie pamiętam dokładnie bo to sprawdzałem z miesiąc temu] Jak zmienić z Software na ...

Odpowiedzi do Nie moge zmienić na OpenGL :

8

problem z grafika

Mam problem z grafika... mianowicie nie moge zmienic z 16 bit na 32 chociaz wszystko wskazuje na to ze sie zmienia(czarnieje obraz ''resetuje '' sie cs wychodzi z serwa...) to gdy wlanczam spowrotem serw lub options to dalej mam 16 choc nie wiem czy ...

Odpowiedzi do problem z grafika :

9

problem z grafika w NS

...

Trafność: 33.33%

10

Szukam grafika, komputerowca

Szukam kogoś kto będzie potrafił zająć się naszą stronką www.clanblackteam.yoyo.pl nasz grafik odszedł na emeryturę więc wolne jest miejsce oczywiście miejsce w klanie / akademii jest gwarantowane!!!! 100% ZIOMALSKIEJ ATMOSFERY 3644190 ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "grafika opengl do cs1.6"

1

a grafika? OpenGL, D3D, SoftWare?

a grafika? opengl, D3D, SoftWare? ...

Trafność: 66.67%

2

ej chlopaki wspomozcie .... :neutral: nie wiem co zrobic zainstalowalem Cs1.6

ej chlopaki wspomozcie .... :neutral: nie wiem co zrobic zainstalowalem cs1.6 NonSteam wbijam chce zmienic na grafike opengl a tu wychodzi mi z gry i pisze:"The specified video mode is not supported . The game will now run is sowtware ...

3

oj mam opisywac co sie dzieje no wchodze w cs-a chce ustawic na grafike OpenGL

oj mam opisywac co sie dzieje no wchodze w cs-a chce ustawic na grafike opengl ale po chwili wylacza mi sie i wyskakuje okienko z napisem :::''The specified video mode is not supported . The game will now run is sowtware mode.'' i nie wiem co mam ...

4

Cytat: Napisał kaz ej nie wiecie jak sciagnac z kas OpenGL do cs-a 16 nonsteam

Cytat: Napisał kaz ej nie wiecie jak sciagnac z kas opengl do cs-a 16 nonsteam bo bez grafiki opengl nie moge grac na cheatach :evil: hahahahah mój ...

5

Tak to jest oryginalny cs1.6+Condition Zero i jakies tam gierki np DoD

Tak to jest oryginalny cs1.6+Condition Zero i jakies tam gierki np DoD ...

6

Ustaw se grafe na OpenGL i dopiero sie baw z resztą :D

Ustaw se grafe na opengl i dopiero sie baw z resztą :D ...

7

Grafiki OpenGL ztego co wiem nie moge ustawic bo problem pojawia sie juz przy

Grafiki opengl ztego co wiem nie moge ustawic bo problem pojawia sie juz przy uruchomieniu cs'a.Macie jakis skrypt czy cos,albo wiecei gdzie to zmienic.sterownikow wole nie reinstalowac bo zraz cos zwale..Karta Nvida Geforce 7 series ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "grafika opengl do cs1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam