Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: gry naruto, naruto gry.pl, darmowe gry naruto, gry-naruto, skórka naruto na steam download, downoland gre na komputer naruto, naruto dowload gra, duzo gier naruto, najnowsze gry naruto, gry naruto na komputer, gry naruto multiplayer, gry naruto za free, naruto gry na kompa, gry.naruto, naruto darmowa gra, darmowa gra naruto, karty naruto jak zrobic, gra naruto jpg, x nowa gra naruto, naruto gry online

Wyniki szukania dla: gry naruto ale tylko gry

Najbardziej trafne tematy dla "gry naruto ale tylko gry"

1

Inne Gry

Gracie w cos innego? Jakies gry mmrpg? Osobiscie gram od dwoch roku w Tibie ; d Tak wiem glupia gra, ale jesli sie zacznie to trudno jest przestac ; d www.tibia.org.pl Jesli nie gracie to wlasnie tam mozecie sie dowiedziec troszke wiecej o tej grze ...

Odpowiedzi do Inne Gry :

Trafność: 40%

2

Restart kompa podczas gry

Co może być przyczyną resetowania kompa podczas gry? Sytuacja wyglada tak, że zagram 5 min i sie ...

Odpowiedzi do Restart kompa podczas gry :

3

Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P

Witam. Kiedy zaczynam rozgrywkę, po przejściu kilku kroków osoba, którą gram zacina się (dosłownie tego słowa znaczeniu) musze odczekać chwilę zaczym moge się ponownie ruszyć : / i tak cały czas. - . aż mnie zabiją :l Jak byście mogli podsunąć mi ...

Odpowiedzi do Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P :

4

|Team Elektryk| zaprasza do gry !!!

Bardzo zapraszam na nowy serwer klanu |Team Elektryk| niestety swieci pustkami wiec bardzo prosze zebyscie go odwiedzali. Serwerowi nieczego nie brakuje ma wszystko co powinien. Sprawdz przekonaj sie. 62.181.5.5:27019 hasło ...

Odpowiedzi do |Team Elektryk| zaprasza do gry !!! :

5

Nie moge właczyć gry !!

Mam problem ponieważ nie mogę włączyć cs'a 1.6. wgrałem patcha wszystko ok. Włączam pojawiają sie te dwa kolosy jeden kuca drugi stoi i nic dalej sie nie dzieje. Pomóżcie proszę !!!! Czekam na odpowiedź i ...

Odpowiedzi do Nie moge właczyć gry !! :

6

Problem z uruchomieniem gry

Witam. Mam nastepujacy problem . Odpalam csa wyskakuje mi jakis obrazek z napisem Sesaura 3DPA czemu towrzyszy taki dziwny przeciagly dziwek i buba :( Nic nie moge zrobic bo mi sie zaraz gra zawiesza. Przeinstalowalem i jest to samo. W czm moze ...

Odpowiedzi do Problem z uruchomieniem gry :

7

Wasz idealny zestaw do gry w cs'a...

...czyli myszka,podkładka ewentualnie klawiatura! Ja mam myszke Logitech MX 400. Jestem z niej bardzo zadowolony chociaz jeszcze nie w pełni się w nią wczułem :)) :P :D (Jest nowa :D :P). Podkładka to Steelpad,a klawiature mam zwykłą tracer'a i dla ...

Odpowiedzi do Wasz idealny zestaw do gry w cs'a... :

8

sXe Injected - Wywalanie z gry

[CS 1.6 NS v26] + [sXe Injected 3.9] Problem jest następujący. Kiedy wchodzę na serwer, na którym nie ma sXe, wszystko jest fajnie, śmiga. A kiedy próbuję wejść na serwer, który ma sXe (mam je odpalone też w tle), to w momencie pokazania się okienka ...

Odpowiedzi do sXe Injected - Wywalanie z gry :

9
10

POMOCY !! ZAINSTALOWALEM AMX I NIE MOGE DOLOCZYC DO GRY !!!

Mam cs 1.6 Non Steam , nie dawno sciagnalem amx mod Wlaczam gre , wybieram mape , laduje sie normalnie , i potem wybieram druzyne i nie moge doloczyc do gry ! Na tab pisze tylko Spectators Ziutexx(moj nick) Gram tylko z botami ... przed amx wszystko ...

Odpowiedzi do POMOCY !! ZAINSTALOWALEM AMX I NIE MOGE DOLOCZYC DO GRY !!! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "gry naruto ale tylko gry"

1

Mam tak samo, gdy za dużo razy wychodze z gry, ale nie quit, tylko

Mam tak samo, gdy za dużo razy wychodze z gry, ale nie quit, tylko "oknem" :). Wyłącz i włącz gre, napewno ...

Trafność: 80%

2

no dales mi tego linka i sciaglem ale gry nie bylo tylko jak by to mialo byc do

no dales mi tego linka i sciaglem ale gry nie bylo tylko jak by to mialo byc do jakies innej ...

3

szkoda ze tylko gry Valve da sie sciagac ale to i tak looz bo chcialem w

szkoda ze tylko gry Valve da sie sciagac ale to i tak looz bo chcialem w Halfa ...

4

W sumie nie chodzi mi o inne gry :P tylko o CS :) ale skoro tak mowisz to

W sumie nie chodzi mi o inne gry :P tylko o CS :) ale skoro tak mowisz to ewentualnie kupie Anthylogy :) pozdro ! ...

5

ale mi nie chodzi o usunięcie plików gry tylko ogółem żeby już tego nie było

ale mi nie chodzi o usunięcie plików gry tylko ogółem żeby już tego nie było żeby z listy usunąć ja z listy gier a nie tylko ...

6

Przeinstalowanie cał ej gry wystarcza ale tylko na krótki czas góra jeden dzień

Przeinstalowanie cał ej gry wystarcza ale tylko na krótki czas góra jeden dzień później znów przestaje ...

7

Znaczy ja mam ttak tylko w menu jak wchodze do gry to mam 60 i więcej ale w

Znaczy ja mam ttak tylko w menu jak wchodze do gry to mam 60 i więcej ale w menu mam 4 i zanim wejdę na jakis serwer to rok mija bo strasznie sie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "gry naruto ale tylko gry"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam