Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: gry nie dla dzieci, gry nie dla dzieci gry, gra dla dzieci dowload, www.dla-dzieci gry.pl, gry nie dladzieci

Wyniki szukania dla: gry nie dla dzieci

Najbardziej trafne tematy dla "gry nie dla dzieci"

1

Nie moge właczyć gry !!

Mam problem ponieważ nie mogę włączyć cs'a 1.6. wgrałem patcha wszystko ok. Włączam pojawiają sie te dwa kolosy jeden kuca drugi stoi i nic dalej sie nie dzieje. Pomóżcie proszę !!!! Czekam na odpowiedź i ...

Odpowiedzi do Nie moge właczyć gry !! :

Trafność: 50%

2

POMOCY !! ZAINSTALOWALEM AMX I NIE MOGE DOLOCZYC DO GRY !!!

Mam cs 1.6 Non Steam , nie dawno sciagnalem amx mod Wlaczam gre , wybieram mape , laduje sie normalnie , i potem wybieram druzyne i nie moge doloczyc do gry ! Na tab pisze tylko Spectators Ziutexx(moj nick) Gram tylko z botami ... przed amx wszystko ...

Odpowiedzi do POMOCY !! ZAINSTALOWALEM AMX I NIE MOGE DOLOCZYC DO GRY !!! :

3

Serwer dla chcących pograć nie dla cziterów

Witam chciał bym wam przedstawić mój serwer. Stworzony jest on z myślą o miłych i chcących sobie pograć ludzi czyli WAS ;) ! Czitowanie nie będzie u mnie tolerowane!!! Na serwer nie dodawałem nic aż tak nadzwyczajnego poniżej podaje wam opis ...

Odpowiedzi do Serwer dla chcących pograć nie dla cziterów :

4

Ranking nie dla podbotow

...

6

CSS jest. Gry nie ma. Pomocy

Zabardzo nie wiedziałem gdzie to napisać więc pisze to tu. Problem mam z CSS poniewż ściągąłem go z Osposkopa. + upathe + path. Następnie zainsatowałem wsyzstko ale gdy juz wchodzie i chce suzkać serverów nic mi nie znajduje. Czy może być to ...

Odpowiedzi do CSS jest. Gry nie ma. Pomocy :

7

CS - CZ jest. Gry nie ma vol2.

...

9

Efekty Specjalne? Nie Tylko Dla Profesjonalistów !!! <---

Siema ostatnio tak grzebalem w necie i znalazlem taki oto program do tworzenia efektow specjalnych w swoim domu !! szukalem go 2 dni i pelnej wersji nie znalazlem (effectlab pro) bo sa jeszcze inne STRONA PROGRAMU obczajcie filmiki na youtube i ...

Odpowiedzi do Efekty Specjalne? Nie Tylko Dla Profesjonalistów !!! <--- :

10

Nie Dla Idiotów Szuka 3 Graczy

Witam Szukam Do Klanu 3 Graczy STEAM :arrow: Oferujemy: :arrow: Serwer Pukawka.pl IP: 193.33.176.95:27015 haslo: pisac na gg: 4165559 :arrow: Team Speek : :arrow: Częste Spary :arrow: Treningi :arrow: Ogarniecia :arrow: Grania TP :arrow: Strone ...

Odpowiedzi do Nie Dla Idiotów Szuka 3 Graczy :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "gry nie dla dzieci"

1

Inny-Wymiar... Dla mnie to juz sentyment. Nie wyobrazam sobie gry na komputerze

Inny-Wymiar... dla mnie to juz sentyment. nie wyobrazam sobie gry na komputerze bez wczesniejszego sprawdzenia forum innego wymiaru a potyem wbicia sie na ktorys server. Nic dodac nic ujac Inny-Wymiar najlepszym polskim serverem non-steam na ktorym ...

Trafność: 75%

2

boże już naprawdę nie macie czego pokazywać? jakieś durnoty dla dzieci neo...

boże już naprawdę nie macie czego pokazywać? jakieś durnoty dla dzieci neo... ...

3

pokemony wymiatają :D wcale pokemony nie są dla dzieci, ja np. jak szły chyba

pokemony wymiatają :D wcale pokemony niedla dzieci, ja np. jak szły chyba rok temu na tv4 to oglądałem xD możesz zrobić to forum ale nie kapuje w ogóle ocb. ...

4

bo to nie jest dla dzieci ktorzy anglika nie kumaja ;o

bo to nie jest dla dzieci ktorzy anglika nie kumaja ;o ...

5

to co ja robiłem to nie dla dzieci a ty naoglądałeś sie jakiś filmów i

to co ja robiłem to nie dla dzieci a ty naoglądałeś sie jakiś filmów i próbujesz coś zrobić takie coś to ja w minute ...

6

Ten poradnik to nie jest poradnik dla klienta kupującego serwer do gry, ale dla

Ten poradnik to nie jest poradnik dla klienta kupującego serwer do gry, ale dla BOGATEGO klienta, który nie liczy pieniędzy. Rynek jest w Polsce szerszy i większość woli zapłacić mniej za usługę bez bajerów (np. portfel, super strona firmowa itd.) ...

7

PO co te cfg wstawiles ? dla dzieci ktore nie umia pisac swojego ? tylko bd sie

PO co te cfg wstawiles ? dla dzieci ktore nie umia pisac swojego ? tylko bd sie szczycic ze graja na cfg neo ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "gry nie dla dzieci"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam