Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: gry takie jak ugamela przez sieć

Najbardziej trafne tematy dla "gry takie jak ugamela przez sieć"

1

Jak grac przez neta w cs1.6

Hej, sciagnąłem sobie csa 1.6. Nie moge wejsc na rzadem server no steam. Wpisuje w konsolce connect ip servera i wywala mi błedy: Invalid Cdkey albo Failed co contack game server. Co mam zrobic? jakies patche zainstalowac? czekam na ...

Odpowiedzi do Jak grac przez neta w cs1.6 :

2

Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?!

Mam wielkie pytanie ;p Czy wie ktoś jak postawić serwer non-steam na linux przez ssh bo jak nawet w googlach szukałem to jak postawiłem to wszystkie były steam ;/ Prosze o pomoc, jak ktoś wie niech napisze mi jakiś poradnik ;p ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?! :

Trafność: 33.33%

4

Jak rozmawiać przez mikrofon ?

Witam, mianowicie chciałbym zapytać jak rozmawiać przez mikrofon w cs ? Wystarczy poprostu do niego mówić? Próbowałem ale nikt mnie nie słyszy. Może podczas mówienia trzeba jakiś klawisz nacisnąć ?? ...

Odpowiedzi do Jak rozmawiać przez mikrofon ? :

Trafność: 33.33%

6

[GRAFIKA] Potrzebuje Logo wymiary takie jak wiaderka

Potrzebuje Logo dla klanu chcial bym zeby sie zmienialo jak mozecie zrobic tekst Pro Skill CS 1.6 wymiary 115x35 px Oczywiscie Bendzie ...

Odpowiedzi do [GRAFIKA] Potrzebuje Logo wymiary takie jak wiaderka :

8

Jak ustawić na serwrze aby w czasie gry wszyscy gracze ..

... słyszeli siebie nawzajem. Wiem że jest to banalne pytanie ale troche pogrzebałem na forum i nie mogłem tego znaleść. ...

Odpowiedzi do Jak ustawić na serwrze aby w czasie gry wszyscy gracze .. :

9

Jak grać przez LAN?!

Witam! Gram w Cs'a pierwszy raz od kilku lat Prawde powiedziawszy jestem kompletnym amatorem i chciałbym zagrać z kumplem przez Lan, ale nie wiem jak stworzyć mape :/ Proszę o pomoc, z góry wielkie dzięki! Pozdrawiam ...

Odpowiedzi do Jak grać przez LAN?! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "gry takie jak ugamela przez sieć"

1

Lol myślisz czasami ? Tam sa takie gry jak np Call Of Duty 2 , a wniej nie

Lol myślisz czasami ? Tam sa takie gry jak np Call Of Duty 2 , a wniej nie musisz mieć neta ... bo są misje ^^ czyli se mozesz pograc ...

Trafność: 50%

2

Ehh...no jak skill przez 2-3 miesiące gość ma med, to myślę, że po roku gry to

Ehh...no jak skill przez 2-3 miesiące gość ma med, to myślę, że po roku gry to już będzie HIGH+ xD...jaki to pro no to spoko :) Możemy zagrać...odezwij się ...

3

Baroo, takie to jush shity te sakemy ... gry/aplikacje only przez kabel ...

Baroo, takie to jush shity te sakemy ... gry/aplikacje only przez kabel ... ...

4

Kiedys dzialo sie takie cos przez sXe, ale nie wiem jak jest teraz. Jaki masz

Kiedys dzialo sie takie cos przez sXe, ale nie wiem jak jest teraz. jaki masz status VAC na swoim ...

5

Głownie do grania w takie gry jak GTA4 itp itd właśnie się dowiedziałem że ta

Głownie do grania w takie gry jak GTA4 itp itd właśnie się dowiedziałem że ta karta to jednak 9600GT koleś się pomylił:] Mam też drugi intela ale jeszcze nie znam dysku: Cytat: * Procesor Intel Core 2 Quad Q6600 4x2,4 GHZ 8mb CACHE - 4 rdzenie !!! - ...

6

Takie coś wyskakuje jak sieć jest przeciążona, albo za słaby net po prostu ;]

takie coś wyskakuje jak sieć jest przeciążona, albo za słaby net po prostu ;] Albo jak ping ogromny ...

7

Jak ja lubię takie gry. Dzięki JaCo za kolejną ;)

jak ja lubię takie gry. Dzięki JaCo za kolejną ;) ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "gry takie jak ugamela przez sieć"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam