1
a zauważyłem że w/w problem naprawia się w pierwszym uruchomieniu gry po reinstalce, kolejne włączenia powodują ponowne zepsucie :evil: . nie wiem o to jest , a tak mi sie podoba source :cry: może jednak da się zaradzić moim problemom :roll: ...
Trafność: 50%
2
Witam mam podobny problem ;/ gdy dam sciezki do cstrike.exe to niechce gry uruchomic i pisze ze nie znalazlo pliku hl.exe ale jak podaje sciezke do hl.exe do sie uruchamia hl zamiast cs. robilem wszystko wedlug tutoriali z ruznych zrodel i nie wiem ...
3
tez mam taki problem ale nie ma zamiaru odinstalowywac calej gry pomuzcie a te windows mode gdzie sie znajduje w menu ...
4
Zainstalowalem ... juz jest ok .. ale wystapil 2 problem :mrgreen: Loguje ise na serv gdzie graja ludzie z mojego miasta i juz prowie gram ledow sie rusze i mnie wywala ... o co chodzi ...
5
Mam taki problem: wgralem jakims cudem amxa na serwa. wchodze d gry wybieram team 1 sek i sie blukuje nic nieda sie zrobic i po chwili pirze Warring Connection problem czy cos takiego. Cos jest z tym amxxe ale niewiem co? Prosze o jakies ...
6
Cytat: Napisał haki mam problem bo kompletnie nie wiem jak ją wrzucić do gry zrobiles mape i nie wiesz gdzie wzucic ? ...
7
Miałem ten sam problem, ale go jakoś rozwiązałem Podaczas gry nalezy wcisnąc ALT+CTRL+DELETE i w zakłądce APLIKACJE ustawić priorytet hl.exe na Wysoki i wszystko powinno ekstra ...