Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: gry wystapil problem z aplikacja

Najbardziej trafne tematy dla "gry wystapil problem z aplikacja"

1

Problem z uruchomieniem gry

Witam. Mam nastepujacy problem . Odpalam csa wyskakuje mi jakis obrazek z napisem Sesaura 3DPA czemu towrzyszy taki dziwny przeciagly dziwek i buba :( Nic nie moge zrobic bo mi sie zaraz gra zawiesza. Przeinstalowalem i jest to samo. W czm moze ...

Odpowiedzi do Problem z uruchomieniem gry :

2

Problem z wlaczeniem gry w sieci LAN

Siema. Zainstalowalem w szkole w sieci lan csa 1.6 na dysku sieciowym. Mam problem podczas wlaczania na kazdym z komputerow wyskakuje prosba o cd-key. Mozecie mi podac jakis cd-key zebym mogl grac z kumplami w sieci?// ...

Odpowiedzi do Problem z wlaczeniem gry w sieci LAN :

Trafność: 50%

3

Problem w czasie gry "CL_FlushEntityPacket"

Witam. Dzis w czasie sparingu zaczal wyskakiwac u gory ekranu blad : CL_FlushEntityPacket. Szczegolowo: LAG->CL_FlushEntityPacket. Jest to doslownie co 5 sek. Myslalem ze to zwykly blad w systemie wiec przeinstalowalem cs, ale to nic nie dalo. ...

Odpowiedzi do Problem w czasie gry "CL_FlushEntityPacket" :

5

Podczas gdy uruchamiam gre wyskakuje mi blad: W_loadWadFile: Couldn't load gfx.wad i chodzi o to, że zainstalowałem patche i nadal gra nie chodzi :/ zainstalowalem patch v23, potem v30 a nastepnie jeszcze v31. Moze ktos wie w jaki sposob ...

6

Problem podczas gry

NO to tak: Gram normalnie i nagle mam laga i znika wszystko wokół mnie tylko podłoga zostaje i na górze po prawej pisze Warring: clFlaszPacked czy jakoś tak i lag sie kończy i mogę grac i tak jest jak gram co jakiś czas. Proszę o pomoc bo to bardzo ...

Odpowiedzi do Problem podczas gry :

7

Strzelanie podczas gry- problem :|

Mam problem związany ze strzelaniem: kiedy naciskam klawisz strzału, to obraz skacze, nawet jeśli mam nóz i nackam LPM to obraz skacze w górę... Może macie jakąś komendę na to? Proszę o pomoc ...

Odpowiedzi do Strzelanie podczas gry- problem :| :

8

Witam, no wiec mam problem dotyczacy odpalenia gry. Konkretnie formatowalem dzisiaj dysk. Przed formatem wszystko normalnie mi chodzilo, plynnie bez zadnych problemow. Ale po formacie po instalacji wszystkich sterownikow zainstalowalem sobie CS i po ...

9

Problem z szybkością gry

Witam mam dziwny problem. Mam nowego kompa a cs podczas gry przycina się i biegam jakbym miał speedhacka ...

Odpowiedzi do Problem z szybkością gry :

10

Problem z 2 kompami podczas gry w cs - HELP

Siema Posiadam neta livebox tp 512kb/s Mam 2 komputery, oraz 2 konta steam. Jeżeli gra się na 1 komputerze wszystko jest ok, pingi 30-40. Jak włącze w tym samym czasie 2 komputer, i włącze cs to pingi na 1 i na 2 komputerze wynoszą ponad 1000. Co ...

Odpowiedzi do Problem z 2 kompami podczas gry w cs - HELP :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "gry wystapil problem z aplikacja"

1

a zauważyłem że w/w problem naprawia się w pierwszym uruchomieniu gry po

a zauważyłem że w/w problem naprawia się w pierwszym uruchomieniu gry po reinstalce, kolejne włączenia powodują ponowne zepsucie :evil: . nie wiem o to jest , a tak mi sie podoba source :cry: może jednak da się zaradzić moim problemom :roll: ...

2

Witam mam podobny problem ;/ gdy dam sciezki do cstrike.exe to niechce gry

Witam mam podobny problem ;/ gdy dam sciezki do cstrike.exe to niechce gry uruchomic i pisze ze nie znalazlo pliku hl.exe ale jak podaje sciezke do hl.exe do sie uruchamia hl zamiast cs. robilem wszystko wedlug tutoriali z ruznych zrodel i nie wiem ...

3

tez mam taki problem ale nie ma zamiaru odinstalowywac calej gry pomuzcie a te

tez mam taki problem ale nie ma zamiaru odinstalowywac calej gry pomuzcie a te windows mode gdzie sie znajduje w menu ...

4

Zainstalowalem ... juz jest ok .. ale wystapil 2 problem :mrgreen: Loguje ise

Zainstalowalem ... juz jest ok .. ale wystapil 2 problem :mrgreen: Loguje ise na serv gdzie graja ludzie z mojego miasta i juz prowie gram ledow sie rusze i mnie wywala ... o co chodzi ...

5

Mam taki problem: wgralem jakims cudem amxa na serwa. wchodze d gry wybieram

Mam taki problem: wgralem jakims cudem amxa na serwa. wchodze d gry wybieram team 1 sek i sie blukuje nic nieda sie zrobic i po chwili pirze Warring Connection problem czy cos takiego. Cos jest z tym amxxe ale niewiem co? Prosze o jakies ...

6

Cytat: Napisał haki mam problem bo kompletnie nie wiem jak ją wrzucić do gry

Cytat: Napisał haki mam problem bo kompletnie nie wiem jak ją wrzucić do gry zrobiles mape i nie wiesz gdzie wzucic ? ...

7

Miałem ten sam problem, ale go jakoś rozwiązałem Podaczas gry nalezy wcisnąc

Miałem ten sam problem, ale go jakoś rozwiązałem Podaczas gry nalezy wcisnąc ALT+CTRL+DELETE i w zakłądce APLIKACJE ustawić priorytet hl.exe na Wysoki i wszystko powinno ekstra ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "gry wystapil problem z aplikacja"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam