Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: hamachi pomoc, problemy z pingiem w hamachi, hamachi nie da sie pingowac, hamachi warcraft nie widzi, hamachi windows vista pomoc, warcraft 3 przez hamachi nie widac serwera

Wyniki szukania dla: hamachi pomoc

Najbardziej trafne tematy dla "hamachi pomoc"

1

Hamachi - pomoc

Cześć tym razem mam takie pytanko. Ponieważ mam Neo zainstalowałem sobie hamachi aby serwer miał stałe IP . Jak zrobić aby serwer uruchamiał się własnie na tym IP z chamachi a nie na IP oryginalnym ( zmiennym ). ...

Odpowiedzi do Hamachi - pomoc :

Trafność: 100%

2

Serwer NON STEAM przez HAMACHI

proponuje wam moj serwer non steam, na ktorym moga grac uzytkownicy hamachi. nazwa sieci: cstrikenonsteam pass: 13579 IP serwera: 5.131.167.91:27017 Liczba slotów: na razie 10, ale jak będzie więcej chętnych to zwiększę ;] zapraszam ...

Odpowiedzi do Serwer NON STEAM przez HAMACHI :

4

Problem, Licze na pomoc!! ;)

Mam problem :/ :/ Czasem jak gram wyskakuje mi takie coś: Your system has been modified. Please remove the modification to play on this server. Code [36] I jak mi to wyskoczy to nie mogę grać :mad: Co mam zrobić ?? ...

Odpowiedzi do Problem, Licze na pomoc!! ;) :

5

Kto chętny pomóc ?

Czy chcesz się przyczynić do uruchomienia kolejnego szybkiego serwera cs ns ? Wystarczy pomóc w uruchomieniu serwera cs i skonfigurowaniu go (tzn mody itp) Ponieważ sam próbowałem ale to nie dla mnie, proszę was o pomoc, ...

Odpowiedzi do Kto chętny pomóc ? :

Trafność: 50%

7

Hamachi

A więc mam problem, a mianowicie chodzi o hamachi. Gdy chcem grac z kolegą w Counter Strike poprzez sieć hamachi nie może się ze mną połączyć. Jeden kolega mi powiedział ze musze zrobic "alliasy"? Jak je zrobić? Byłbym wdzięczny za ...

Odpowiedzi do Hamachi :

8

Ludzie możecie pomóc? plis

Postawiłem serwer przez HLDS ludzie normalnie na niego wbijają ale gdy jest więcej ludu to są lagi perfidne moze są jakieś programy żeby zmiejszyć ping na serwach może znacie takie i jak cos to mam neta 512 ...

Odpowiedzi do Ludzie możecie pomóc? plis :

9

Mam Problem :/ prosze o pomoc

Gdy gram w csa i jak pisze cos albo inni gracze cos pisza nie widze tego pisze mi np. takie cos: *Cstrike_Chat_ALL lub *Cstrike_Chat_ALLDead czy też *Cstrike_Chat_T itd. Prosze o ...

Odpowiedzi do Mam Problem :/ prosze o pomoc :

10

JAk sie obsługuje Hamachi

Elo moj kolejny problem polega na tym że hmm mam zewnęntrzne IP i nie moge postawiać serwa poradzono mi że najlepiej żeby owy serw postawić na hamachi ... no dobra sciągnołem hamachi no i .... i nie wiem co dalej powiedzcie mi jak mam postawic ...

Odpowiedzi do JAk sie obsługuje Hamachi :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "hamachi pomoc"

1

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym go zalozyc z łączem 1mb neostrada prosze o odpowiedz na gadu gadu 8025460 bardzo prosze o ...

2

dobre wrzuć te fotki do albumu!! :mrgreen: ej kto jest mi wstanie pomóc zrobić

dobre wrzuć te fotki do albumu!! :mrgreen: ej kto jest mi wstanie pomóc zrobić film o ...

3

No wlasnie przez Hamachi sciagnij sobie Hamachi i zrob swoj profil i bedziecie

No wlasnie przez hamachi sciagnij sobie hamachi i zrob swoj profil i bedziecie grac tylko wszyscy musza sciagniac hamachi Dodac Ciebie do ich tam profilu czy cus takiego i bedziec ...

4

Jasne że da rade wystarczy ze użyjesz Hamachi, :D http://hamachi.pl/

Jasne że da rade wystarczy ze użyjesz hamachi, :D http://hamachi.pl/ pozdro ...

5

zajebicscie dalem post dwa miechy temu i nikt nie umie mi pomoc...patche nic

zajebicscie dalem post dwa miechy temu i nikt nie umie mi pomoc...patche nic nie ...

6

Hamachi :P ten kolega co założył serva musi zainstalować Hamachi ( znajdzie w

hamachi :P ten kolega co założył serva musi zainstalować hamachi ( znajdzie w sieci ) równocześnie z instalacją twojego hamachi ( musi być podobne IP ) jeśli dobrze wszystko zainstalowałeś i kolega to włączcie hamachi. Jeśli zapalą sie zielone ...

7

dzięki za pomoc udało mi sie wgrać i dodać drugiego admina

dzięki za pomoc udało mi sie wgrać i dodać drugiego admina ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "hamachi pomoc"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam