Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: gdzie dodać server pod hamachi

Wyniki szukania dla: hamachi problem serwer odrzucił prosbe

Najbardziej trafne tematy dla "hamachi problem serwer odrzucił prosbe"

2

Serwer NON STEAM przez HAMACHI

proponuje wam moj serwer non steam, na ktorym moga grac uzytkownicy hamachi. nazwa sieci: cstrikenonsteam pass: 13579 IP serwera: 5.131.167.91:27017 Liczba slotów: na razie 10, ale jak będzie więcej chętnych to zwiększę ;] zapraszam ...

Odpowiedzi do Serwer NON STEAM przez HAMACHI :

3

Problem z wbijaniem na serwer

Witam mam problem! mam serwer HLDS. niektore osoby z mojego klanu chcac wejsc na serwer niemoga tego zrobic. Podczas wpisywania ip serwera, niewyczytuje im go. Czy da sie cos zrobic??? z gory ...

Odpowiedzi do Problem z wbijaniem na serwer :

Trafność: 40%

5

Sxe Injected - Serwer (Problem)

Siema wszystkim . Mam taki problem ... instaluje na serwa Sxe Injected , tak jak w http://www.forum.wiaderko.com/topics...taw-vt1861.htm . No ... Ale jak sie wchodzi na serwer bez Sxe Injected / lub z , to nawet sie nie pokazuje komunikat ze ten ...

Odpowiedzi do Sxe Injected - Serwer (Problem) :

6

Serwer hamachi non steam

Siemka jesli ktos chce se pograc w counter strike 1.6 non steam niech wejdzie na moja siec hamachi nazwa: CS Lucky 1 haslo: 123 Jesli beda jakies problemy z polaczeniem prosze pisac na moj nr gg 5857885, albo pisac w tym temacie. POZDRO: ...

Odpowiedzi do Serwer hamachi non steam :

7

Serwer CS'a na livebox i neostrada ..problem

Czesc mam maly problem mam CS 1.6 Non Steam i patcha V23 i ogolnie chcialem pograc z kumplami...ale gdy ja zakladam serwer na liveboxie przez hlds i daje ip wygenerowane w hlds to moi znajomi nie moga znalezc serwera. (jezeli problemem jest ip i ...

Odpowiedzi do Serwer CS'a na livebox i neostrada ..problem :

8

Problem z połączeniem sie na serwer

Witam jestem nowym użytkownikiem.Mam problem z połączeniem sie na serwer. Jak chce sie połączyć na serwer to nie pojawia sie żadna kreska w ładowaniu i wyskakuje: FAILED TO CONTACT GAME SERVER. Mam cs 1.6 non steam z patchem v23 ale też na v19 i na ...

Odpowiedzi do Problem z połączeniem sie na serwer :

9

SERWER PROBLEM

Elo.Mam problem wyczytalem w internecie ze da sie postawic serwa przez plik hlds z folderu z cs.Tak tez zrobilem poustawilem wszystko ale niestety sa lagi :o i to spore nawet jak jestem sam na serwie a co dobiero mowic jak bylem z kolega. Tak wiec ...

Odpowiedzi do SERWER PROBLEM :

10

Problem z hamachi

...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "hamachi problem serwer odrzucił prosbe"

1

Mam inny problem nie do końca wiem jak zrobić własny serwer i proszę o pomoc. Z

Mam inny problem nie do końca wiem jak zrobić własny serwer i proszę o pomoc. Z góry zapowiadam że mam patch v ...

2

ja mam tylko jedną sieć w hamachi a ten mój serwer wyświetla się w

ja mam tylko jedną sieć w hamachi a ten mój serwer wyświetla się w zakładce ...

3

Witam! Mam taki sam problem. Jesli zrobie swoj serwer to od razu zaczynaja sie

Witam! Mam taki sam problem. Jesli zrobie swoj serwer to od razu zaczynaja sie duze pingi... I nie wiem czemu. serwer robie przez HLDS. Czy moze ktos mi w tym pomoc ? Aha i mam Neostrade 1MB... Prosilbym o kontakt na gg. To moj numer 5871062. Z gory ...

4

Tak mogę postawić serwer i będę miał ip z hamachi, ale dołączyć będą się mogły

Tak mogę postawić serwer i będę miał ip z hamachi, ale dołączyć będą się mogły osoby tylko z sieci w hamachi a o to mi nie chodzi. Chce postawić serwer na necie. ...

5

Cytat: Napisał Paxdzioch Wiem mogę postawić serwer i będę miał ip z hamachi,

Cytat: Napisał Paxdzioch Wiem mogę postawić serwer i będę miał ip z hamachi, ale dołączyć będą się mogły osoby tylko z sieci w hamachi a o to mi nie chodzi. Chce postawić serwer na necie. To nie dasz rady bez zmiany providera (dostawcy netu), bo ...

6

terrorist_98, serwer na hamachi :)

terrorist_98, serwer na hamachi :) ...

7

terrorist_98, bo pisze przecież że ten serwer jest postawiony na hamachi nie?

terrorist_98, bo pisze przecież że ten serwer jest postawiony na hamachi nie? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "hamachi problem serwer odrzucił prosbe"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam