Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: hamachi problem z polaczeniem

Najbardziej trafne tematy dla "hamachi problem z polaczeniem"

2

Problem z polaczeniem

Gdy chce wejsc na jakikowlwiek serwer nawet swoj : Connecting to server II i sie zatrzymuje i po chwili Connect to server failed cos tam 4 retrieves W readme pisalo zeby zainstalowac najpierw jakiegos v16 comprehesive a pozniej v17 i tak zrobilem ...

Odpowiedzi do Problem z polaczeniem :

3

Problem z hamachi

...

Trafność: 66.67%

4

Nastepny Problem z polaczeniem sie z serverem. HELP!

Mam problem. Wpisuje ip serva non steam 85.222.56.61:27015 no wszystko ladnie juz sie laduje i bach.. Pisze tak : Your .dll [cl_dlls/client.dll] differs from the server's. Co mam zrobic prosze o pomoc! Ja CHCE GRAC !! ( nie na botach ;p) Z góry ...

Odpowiedzi do Nastepny Problem z polaczeniem sie z serverem. HELP! :

5

Problem z hamachi

Gdy che wlaczyc hamachi ( a dokladnei serwer do cs) to wyskakuje mi SERWER ODRZUCIL PROSBE O ZALOGOWANIE. prosze o ...

Odpowiedzi do Problem z hamachi :

6

problem z polaczeniem

Siema na poczatku chcialem was serdecznie pozdrowic mianowice gdyz chce wlaczyc CS 1.6 patch 2.3 nie wyszukuje anie nie chce mi l-aczyc z serwerem co moze byc tego przyczyna????? probowalem wpisywac wy kasoli connect i edres serwa i nic sie nie ...

Odpowiedzi do problem z polaczeniem :

7

Problem z Polaczeniem Pomuzcie!!

Sluchajcie mam problem bo chcem odpalac serva mam juz wszystko przygotowane ladnie pieknie ale gdy go odpalam to kaplica.. Normalnie powinienem wziasc na polaczenie internetowe co nie?? ale gdy mam to polaczenie to nie wpuszcze mi ludzi na server i ...

Odpowiedzi do Problem z Polaczeniem Pomuzcie!! :

8

problem z polaczeniem sie z serwerem gdzie jest haslo

tak jak w teamcie mam problem z wejsciem na serwa gdzie jest haslo.... gdy chce sie polaczyc wyskaskuje takie cos w consoli: Invalid server password. Info string length exceeded Could not establish connection to Steam servers (steamclient2). ...

Odpowiedzi do problem z polaczeniem sie z serwerem gdzie jest haslo :

9

Problem z siecią Hamachi

Witam. O hamachi wiem niedużo, ale coś wiem. Otóż założyłem sieć hamachi i za żadnego **** nie da się wejść moim kolegom przez konsolę, ciągle ich wywala, że LAN servers are restricted to local clients (class C). Jedynym rozwiązaniem jest HLDS, ale ...

Odpowiedzi do Problem z siecią Hamachi :

10

Hamachi- Problem

Witam Mam wewnętrzne IP i nie widać mojego serwera. Zainstalowałem hamachi stworzyłem sieć, włączam hlds, zakładam serwer i w ip jest moje ip zamiast ip hamachi... kumpel nadal nie widzi serwera.. powie ktoś jak zrobić aby w końcu serwer ...

Odpowiedzi do Hamachi- Problem :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "hamachi problem z polaczeniem"

1

tez mam problem mam wewnetrzne ip mam hamachi, konto, te ip podmieniam i co

tez mam problem mam wewnetrzne ip mam hamachi, konto, te ip podmieniam i co dalej? bo inni nie widza tego serwera ...

2

ale macie problem sciagnij hamachi :)

ale macie problem sciagnij hamachi :) ...

3

Siema mam podobny problem hce włączyć tryb online w hamachi i mi wyskakuje że

Siema mam podobny problem hce włączyć tryb online w hamachi i mi wyskakuje że serwer pośredniczący odrzucił prośbę o zalogowanie, wersje hamachi mam najnowsza. [ Dodano: Nie 18 Lis, 2007 ] pomoze ...

4

tak też niedaje rady:/ . Nie przez LAN'a, mam problem z hamachi i niemoge grać

tak też niedaje rady:/ . Nie przez LAN'a, mam problem z hamachi i niemoge grać przez ...

5

tylko ze jest to problem neimam ip zewnetrznegotylko na hamachi pisze jakies ip

tylko ze jest to problem neimam ip zewnetrznegotylko na hamachi pisze jakies ip 5. cos tam dalej i innym ip serva mi nie idzie zn alezc tylko tym co w hlds jest ...

6

dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko

dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko niech ktos wylaczy czita i 1 on 1 to bedzie pozamiatane.KURWA JAK JA NIENAWIDZE ...

Trafność: 33.33%

7

Cytat: Napisał add dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie

Cytat: Napisał add dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko niech ktos wylaczy czita i 1 on 1 to bedzie pozamiatane.KURWA JAK JA NIENAWIDZE CZITOW Ja nie używam czitów i moge 1 vs ...

Trafność: 33.33%

Tagi powiązane z tematami szukania dla "hamachi problem z polaczeniem"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam