Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: hamachi problem z polaczeniem sie

Najbardziej trafne tematy dla "hamachi problem z polaczeniem sie"

1

Nastepny Problem z polaczeniem sie z serverem. HELP!

Mam problem. Wpisuje ip serva non steam 85.222.56.61:27015 no wszystko ladnie juz sie laduje i bach.. Pisze tak : Your .dll [cl_dlls/client.dll] differs from the server's. Co mam zrobic prosze o pomoc! Ja CHCE GRAC !! ( nie na botach ;p) Z góry ...

Odpowiedzi do Nastepny Problem z polaczeniem sie z serverem. HELP! :

Trafność: 75%

2

problem z polaczeniem sie z serwerem gdzie jest haslo

tak jak w teamcie mam problem z wejsciem na serwa gdzie jest haslo.... gdy chce sie polaczyc wyskaskuje takie cos w consoli: Invalid server password. Info string length exceeded Could not establish connection to Steam servers (steamclient2). ...

Odpowiedzi do problem z polaczeniem sie z serwerem gdzie jest haslo :

4

Problem zacina sie

Właczam cs wybieram serwer laduje sie i po zaladowaniu pokazuje sie obrazek mapy i w glosnikach slychac zacinajacy sie strzal to wyglada tak jak by sie zacielo po 5 min wyskakuje komunikat Connection to server lost durning level change Niech mi ktos ...

Odpowiedzi do Problem zacina sie :

Trafność: 50%

5

Problem z połączeniem się serwerami

Cześć:) Ściągnąłem dzisiaj Counter-Strike: Source non steam, ale nie mogę się połączyć. Wersja CSS_full_v25. Gdy się połączyć chcę, to mi mówi że zła wersja o to screen http://www.vpx.pl/files/m2cmzdnjz1bzieqywv5j.jpg I nie wiem czy to błąd, czy ...

Odpowiedzi do Problem z połączeniem się serwerami :

6

JAk sie obsługuje Hamachi

Elo moj kolejny problem polega na tym że hmm mam zewnęntrzne IP i nie moge postawiać serwa poradzono mi że najlepiej żeby owy serw postawić na hamachi ... no dobra sciągnołem hamachi no i .... i nie wiem co dalej powiedzcie mi jak mam postawic ...

Odpowiedzi do JAk sie obsługuje Hamachi :

7

Problem z połączeniem się z serwerem

siema. Piszę tutaj pierwszy raz i od razu zwracam się z prośbą o pomoc. Mam zainstalowanego CS'a (non steam), patcha v19, do tego patcha AllInOne. Niestety nie mogę połączyć się z serwerem dedykowanym (który na moje nieszczęście jest serwerem ...

Odpowiedzi do Problem z połączeniem się z serwerem :

9

Mam problem z dołaczeniem sie do servera- POMOCY!!!!!

witam mam taki problem, gdy dołaczam sie do jakiegos servera to w płowie wczytywania wyskakuje mi takie co - Cannot continue without script events/createexplo.sc, disconnecting. i nie moge sie dołaczyc co jest ...

Odpowiedzi do Mam problem z dołaczeniem sie do servera- POMOCY!!!!! :

10

Problem w łaczeniem sie z serwerami

Mam problem przy laczeniu sie z serwerami kiedy juz sie podlacze to za sekunde , ewentualnie w momencie pierwszego respowna "bez slowa " wywala mnie do menu ... Wyczytalem se w innych topicahc ze wyjscie to reistal , ale ile mozna ...

Odpowiedzi do Problem w łaczeniem sie z serwerami :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "hamachi problem z polaczeniem sie"

1

u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve...

u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve... zreszeta kiedy z nimi nie było problemów :/ pewnie za jakiś czas bedzie ...

2

podpisuje sie pod tym co napisal polaco mam taki sam problem

podpisuje sie pod tym co napisal polaco mam taki sam problem ...

3

Siemka, mam problem nie potrafie nigdzie znalesc haseł co się wpisuje zaraz

siemka, mam problem nie potrafie nigdzie znalesc haseł co się wpisuje zaraz przy 1 włączaniu cs'a. Możecie zapodac jakimś linkiem skąd móglbym je wziąśc... ...

4

juz uruchomilem :D teraz tylko mam problem bo nie moge sie połączyc z serwami

juz uruchomilem :D teraz tylko mam problem bo nie moge sie połączyc z serwami bo mam invalid cd-key, i mam taką proźbe :P bo na wasz serwer nie moge sie połaczyc bo sloty niby zarezerwowane no i ja chciałbym takiego slocika :P tylko jak ja mam ...

5

Da się na pewno:DTylko problem w tym że teraz za nic sobie nie mogę przypomnieć

Da się na pewno:DTylko problem w tym że teraz za nic sobie nie mogę przypomnieć ale chyba coś się wpisuje w ...

6

Grafiki OpenGL ztego co wiem nie moge ustawic bo problem pojawia sie juz przy

Grafiki OpenGL ztego co wiem nie moge ustawic bo problem pojawia sie juz przy uruchomieniu cs'a.Macie jakis skrypt czy cos,albo wiecei gdzie to zmienic.sterownikow wole nie reinstalowac bo zraz cos zwale..Karta Nvida Geforce 7 series ...

7

no jak się dołączył do sieci w hamachi to jest ok ale inni wchodzą na ten

no jak się dołączył do sieci w hamachi to jest ok ale inni wchodzą na ten serwer ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "hamachi problem z polaczeniem sie"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam