Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: hamachi problem z zalogowaniem

Najbardziej trafne tematy dla "hamachi problem z zalogowaniem"

2

Problem z hamachi

...

Trafność: 66.67%

3

problem z console i zalogowaniem na server

kiedy chcem się zalogować na server kolegi to wyskakuje mi błąd.... kiedy wpisuje ip servera kolegi w console to przed ip wyskakuje mi cos takiego :arrow: ] i to chyba dlatego nie moge sie zalogowac.... pomimo to niewyszukuje mi zadnych serverów i ...

Odpowiedzi do problem z console i zalogowaniem na server :

4

Problem z hamachi

Gdy che wlaczyc hamachi ( a dokladnei serwer do cs) to wyskakuje mi SERWER ODRZUCIL PROSBE O ZALOGOWANIE. prosze o ...

Odpowiedzi do Problem z hamachi :

5

Problem z zalogowaniem na forum vBulletin

Witam Was. Mam problem, a dokładniej wchodzę na Forum.wiaderko.com i muszę się zalogować, pomimo że wcześniej dałem żeby ciągle był zalogowany, od razu przy wejściu. Wchodzę loguję się daje na jakiś dział i mnie wyloguje. I muszę co chwilę ciągle ...

Odpowiedzi do Problem z zalogowaniem na forum vBulletin :

6

Problem z siecią Hamachi

Witam. O hamachi wiem niedużo, ale coś wiem. Otóż założyłem sieć hamachi i za żadnego **** nie da się wejść moim kolegom przez konsolę, ciągle ich wywala, że LAN servers are restricted to local clients (class C). Jedynym rozwiązaniem jest HLDS, ale ...

Odpowiedzi do Problem z siecią Hamachi :

7

Hamachi- Problem

Witam Mam wewnętrzne IP i nie widać mojego serwera. Zainstalowałem hamachi stworzyłem sieć, włączam hlds, zakładam serwer i w ip jest moje ip zamiast ip hamachi... kumpel nadal nie widzi serwera.. powie ktoś jak zrobić aby w końcu serwer ...

Odpowiedzi do Hamachi- Problem :

8

Problem z zalogowaniem na steam

Cześć. Mam taki porblem: Przez jakiś czas bardzo wolno mi chodził net, a czasami wogóle. Gdy włączałem steam pojawiała sie ikonka "updating steam" lecz nic sie nie działo, a za chwilę wyskakuje komunikat "Could not connect to steam ...

Odpowiedzi do Problem z zalogowaniem na steam :

9

problem z zalogowaniem

otuz mam problem wsztko pieknie dziala na inych serwerach ale jesli wejde na kolegi serwer ktury i dal to laduje sie do pewnego momentu mapa i nagle bum wylscza mi sie kotestrajk i pokazuje mi sie poulpit co jest ...

Odpowiedzi do problem z zalogowaniem :

10

problem z mapami<<help>>

...

Trafność: 33.33%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "hamachi problem z zalogowaniem"

1

tez mam problem mam wewnetrzne ip mam hamachi, konto, te ip podmieniam i co

tez mam problem mam wewnetrzne ip mam hamachi, konto, te ip podmieniam i co dalej? bo inni nie widza tego serwera ...

2

ale macie problem sciagnij hamachi :)

ale macie problem sciagnij hamachi :) ...

3

Siema mam podobny problem hce włączyć tryb online w hamachi i mi wyskakuje że

Siema mam podobny problem hce włączyć tryb online w hamachi i mi wyskakuje że serwer pośredniczący odrzucił prośbę o zalogowanie, wersje hamachi mam najnowsza. [ Dodano: Nie 18 Lis, 2007 ] pomoze ...

4

tak też niedaje rady:/ . Nie przez LAN'a, mam problem z hamachi i niemoge grać

tak też niedaje rady:/ . Nie przez LAN'a, mam problem z hamachi i niemoge grać przez ...

5

tylko ze jest to problem neimam ip zewnetrznegotylko na hamachi pisze jakies ip

tylko ze jest to problem neimam ip zewnetrznegotylko na hamachi pisze jakies ip 5. cos tam dalej i innym ip serva mi nie idzie zn alezc tylko tym co w hlds jest ...

6

dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko

dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko niech ktos wylaczy czita i 1 on 1 to bedzie pozamiatane.KURWA JAK JA NIENAWIDZE ...

7

Cytat: Napisał add dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie

Cytat: Napisał add dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko niech ktos wylaczy czita i 1 on 1 to bedzie pozamiatane.KURWA JAK JA NIENAWIDZE CZITOW Ja nie używam czitów i moge 1 vs ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "hamachi problem z zalogowaniem"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam