Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: high definition audio mikrofon

Najbardziej trafne tematy dla "high definition audio mikrofon"

1

Dźwięk realtek high definition audio

Jak da rade ustawic dzwiek w tym realtek high definition audio by bylo optymalnie do cs'a ? Bo teraz jak gram to wszyscy sie nawalaja ze mnie, ze ktos idzie obok mnie pare metrow a ja go nie slysze...A inni wszyscy wylapuja. Mam pelne sluchawki z ...

Trafność: 75%

2

Half-Life High Definition Pack - problem

Siema, mam taki problem:Mam zainstalowanego half-life. Ściągnąłem sobie Half-Life high definition Pack. Włączam instalator tego pliku i wyskakuje mi błąd, że nie mam half-life. Co ...

Odpowiedzi do Half-Life High Definition Pack - problem :

4

ramz - prowadzący + skill high

Witam oferuje: nick - ramz wiek - 17 lat staż w grze - 3,5 roku programy: ts, vt, steam TeamPlay ; ogarnięcie ; Prowadzenie gry lany ON ex Vandetta (23st in ESL, listopad 2006) ; Dekalog.cs Osiągnięcia: 4st LAN Rzeszów 5on5 in 2006 (ramz, trx, ...

Trafność: 25%

5

Mikrofon

jak mowie trzymam K i inni mowi ze przerywa nie wiem co jest grane z mikrofonem nic ...

Odpowiedzi do Mikrofon :

7

Mikrofon

Witam! Mam problem z mikrofonem. Na skype, GG i w rejestratorach dźwięku mikrofon działa bez zarzutu. Jednak w Counter Strike-u przerywa. Gdy w opcjach zrobię Test Microfone to słychać mnie dobrze. Jednak gdy wejdę na obojętnie jaki serwer nikt mnie ...

Odpowiedzi do Mikrofon :

8

Mikrofon

Moj problem polega na tym ze kupiłem sobie słuchawki z mikrofonem i działaja ale jak mowie przez mikrofon to kazdy slyszy jak strzelam albo chodze i to strasznie szumi "trzeszczy" no i chcialem to zmienic wchodząc w Options-Voice i tam nie ...

Odpowiedzi do Mikrofon :

10

Klan HiGh-SkIL

Klan high-SkIL zaprasz na swoja stronke www.highskill.yoyo.pl Zapraszamy do ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "high definition audio mikrofon"

1

Moja karta to Realtek High Definition Audio. A zainstalowanie sterowników nie

Moja karta to Realtek high definition audio. A zainstalowanie sterowników nie pomogło. Nawet wymieniłem na nowszą wersję ale nic nie pomogło :cry: ...

2

ATI SB450 – High Definition Audio Controller To moja zintegrowana

ATI SB450 – high definition audio Controller To moja zintegrowana karta ...

3

- ściągnij Realtek HD Audio Driver :) - sprawdź czy masz podpięty mikrofon :) -

- ściągnij Realtek HD audio Driver :) - sprawdź czy masz podpięty mikrofon :) - jak nie pomoże (a masz win xp) to cofnij system poprzed Przywracania ...

Trafność: 50%

4

YouTube - Counter Struck High Definition <--- to zownuje all . Moze juz bylo

YouTube - Counter Struck high definition <--- to zownuje all . Moze juz bylo , ale to jest poprostu swietne. @topic - filmik swietny , dawka humoru , a te kanapki to owned ! ...

Trafność: 50%

5

2 serwery normal ping po 16 slot na kazdym a drugi HIGH PING (np. powyżej 80).

2 serwery normal ping po 16 slot na kazdym a drugi high PING (np. powyżej 80). uwzam ze to durne malo ludu by gralo na nim wiem tyle zeby sie nie opylalo przewzanie ludzie chca grac na malych pingach nie bylo by satysfakci i nikt by nie grywal ...

6

i skill potzrebny low/med/high

i skill potzrebny low/med/high ...

7

gralem ale ja nie banowalem nikoggo w tedy wiec to nei ja :) moze high ping ??

gralem ale ja nie banowalem nikoggo w tedy wiec to nei ja :) moze high ping ?? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "high definition audio mikrofon"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam