Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: hlds 1.5 cs 1.6 download

Najbardziej trafne tematy dla "hlds 1.5 cs 1.6 download"

1

HLDS Download???

Witam Mam 2 pytania: 1. Potrzebuje same pliki hlds żeby odpalić serwer CS NonSteam na Windowsie oraz linuxie Potrzebuje praktycznie czystego hlds bez plików gry. 2. Witam czym się różni serwer RPS od VPS. Można stawiać serwer do gry na RPS. Jak ...

Odpowiedzi do HLDS Download??? :

2

HLDS

Siema. Mam taki problem: właczam hlds(to do stawiania serwów) i wyskakuje jakiś błąd:/ Przeintalowywałem cs'a itp i to samo. Prosze o szybką pomoc. Z góry wielkie dzięki. P.S Sory, że piosze to w tym dziale, ale nie widze bardziej ...

Odpowiedzi do HLDS :

3

problem z serverem na HLDS

Witam zakladam serwa na hlds - i w consoli mi pisze tak:SteamStartValidatingUserIDTicket: No Valve Auth servers defined i jeszcze to :Master server communication disabled. prosze o pomoc !!!!! o co ...

Odpowiedzi do problem z serverem na HLDS :

5

Minimalnie - Hlds + Linux

Witam, chcialbym sie dowiedziec jak mozna okroic cs'a zeby stawiajac serwer byl on jak najmniejszy, wiem ze moge z valve wyrzucic mapy, ale co jeszcze, tylko serw cs non steam + hlds, slyszal ktos robil wie? ...

Odpowiedzi do Minimalnie - Hlds + Linux :

6

Ping na serwerze HLDS

moj kolega ma serwer hlds ale jak graja 3 osoby to zaczynaja sie lagii i duzy ping. czy da sie cos z tym zrobic??? sorki jezeli juz byl taki ...

Odpowiedzi do Ping na serwerze HLDS :

Trafność: 25%

9

Mam problem z postawieniem serwera HLDS!!!POMOCY

Mam radiuwke 512 i stawiam serwer i jak kolega chce zemno grac to niewidac mojego serwera .Daje jemu ip które jest napisane w hlds i jemu niewidac!! ...

Odpowiedzi do Mam problem z postawieniem serwera HLDS!!!POMOCY :

10

Plz Blagam o Pomz HLDS

MAm Server i Gdy Player Password i Rcon password to w player password wpisze swuj nick a w rcon password wymyslone haslo to gdy wchodze to gry na muj server to pisze zebym podal haslo to podaje haslo i pisze ze zle haslo o co chodzi ?? Z gury ...

Odpowiedzi do Plz Blagam o Pomz HLDS :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "hlds 1.5 cs 1.6 download"

1

Ile max slotow moge da na serwa hlds? Net: Neo 1Mb, download: 1024, upload: 256

Ile max slotow moge da na serwa hlds? Net: Neo 1Mb, download: 1024, upload: 256 Komp: AMD Dual Core x2 2 x 2800 Mhz 2GB RAM DDR2 Dysk 250 GB Karta graficzna: Radeon HD2600 Pro 512 ...

Trafność: 50%

2

Np. Nem's Tools [GCFScape - Download] a tu -> GCFScape - HLDS.pl masz opis

Np. Nem's Tools [GCFScape - download] a tu -> GCFScape - hlds.pl masz opis używania, bądź jako wtyczka do Total Commandera - Total Commander ť download ť Wtyczki WCX ť ...

3

Moglibyscie napisac, czy jest to dobra konfiguracja na serwa HLds download:

Moglibyscie napisac, czy jest to dobra konfiguracja na serwa hlds download: 1024, upload: 90 procesor amd athlon 2 rdzen 3600+ ram 1gb sv_maxupdaterate 20 sv_minupdaterate 0 sv_maxrate 5000 sv_minrate 0 sys_ticrate ...

4

Moglibyscie napisac, czy jest to dobra konfiguracja na serwa HLds download:

Moglibyscie napisac, czy jest to dobra konfiguracja na serwa hlds download: 1024, upload: 90 procesor amd athlon 2 rdzen 3600+ ram 1gb sv_maxupdaterate 20 sv_minupdaterate 0 sv_maxrate 5000 sv_minrate 0 sys_ticrate ...

5

dobra dzex ale nie wiem czy mój kolega ma wpisać te dane w konsoli cs czy hlds

dobra dzex ale nie wiem czy mój kolega ma wpisać te dane w konsoli cs czy hlds ...

6

Zainstaluj patcha v23B. Znajdziesz go w dziale download na

Zainstaluj patcha v23B. Znajdziesz go w dziale download na http://cs16szczecin.p2a.pl Instalujesz go w folderze C:\Program Files\Valve\cstrike o ile na dysku c: masz zainstalowanego cs-a __________________________________________________ ...

7

wpisz w google cs 1.6 download bo ja nie mam czasu tera , robie prace na

wpisz w google cs 1.6 download bo ja nie mam czasu tera , robie prace na fizyke. jak skończe to moge ci ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "hlds 1.5 cs 1.6 download"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam