Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: hlds cracked steam_id vac

Najbardziej trafne tematy dla "hlds cracked steam_id vac"

1

Silniki pod hlds z vac oraz czytaniem steam id.

Witam potrzebuje silniki pod hlds z vac oraz czytaniem steam id i banowaniem na ip:) Aktualnie mam takie co czyta steam id na sv_lan 0 ale nie banuje..... Ew silniki z czytaniem steam id bez vac i działającym banowaniem? z góry dzieki za ...

Odpowiedzi do Silniki pod hlds z vac oraz czytaniem steam id. :

2

serwery counter-strike non-steam VAC

Witam. Mam prośbę, zna ktoś jakieś serwery counter-strike non-steam z vac? Jak tak to bardzo proszę o podanie ip... Dzięki... ...

Odpowiedzi do serwery counter-strike non-steam VAC :

3

Serwer hlds steam

Chciałem sobie pograć z kolegami, więc odpalam hlds.exe(D:\steam\steamapps\moja nazwa\counter-strike) i wyskakuje taki błąd: Próbowałem też przez Dedicated Server, ale jak to uruchamiam, czekam chwile i nic się nie dzieje, a w menedżerze zdań w ...

Odpowiedzi do Serwer hlds steam :

Trafność: 50%

4

Poszukuje najnowszych bibliotek(cracked non-steam)

Cytat: Nadmierne zurzycie zasobów [30-10-2007 15:31] [SKASUJ] Serwer został zablokowany z powodu nadmiernego zużycia zasobów procesora sięgającego 90% Winne są stare biblioteki non-steam które nie poprawnie działają na procesorach Core 2 (Duo i ...

Odpowiedzi do Poszukuje najnowszych bibliotek(cracked non-steam) :

6

VAC na STEAM

Mam taki problem że przy wlaczaniu serwera steam zaznaczam vac ale w consoli serwera wyskakuje vac secure mode disabled. i nie działa... Co robić?? Instalowałem na serwerze ...

7

hlds non steam(ponoć) mam liveboxa i mam problem

cześć mam liveboxa Wybierz Nazwa Włączone Protokół Port od Port do Lokalny adres IP Nazwa interfejsu ??? Tak UDP 27015 27016 192.168.1.10 ppp0 cs Tak UDP 27016 27016 192.168.1.11 ppp0 cs Tak UDP 27015 27015 192.168.1.11 ppp0 tak odblokowałem porty w ...

Odpowiedzi do hlds non steam(ponoć) mam liveboxa i mam problem :

8

Wysoki ping w HLDS steam

Stawiam serva przez hlds ale po wbiciu mam tam ping 300 jak wszyscy kiedy stawialem na NS ping byl rowny co sie ...

Odpowiedzi do Wysoki ping w HLDS steam :

9

Steam + VAC

Witam :P Ja sie na serverach strasznie slabooo znam wiec mam pytanie , jak ustawic serva zeby byl na steam i mial vac-ka ...

Odpowiedzi do Steam + VAC :

10

HLDS 1.6 Non Steam at Windows

Witam. Potrzebuję postawić u siebie w domu prosty serwer do gry jedynie z kolegami. Używałem hlds z mojego CS'a ale mam wersje V32 DigitalZone i każdy ciągle narzeka, że trzeba ściągać niewiadomo jak wiele plików z serwera i marnujemy przy tym ...

Odpowiedzi do HLDS 1.6 Non Steam at Windows :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "hlds cracked steam_id vac"

1

jak chcesz public to internet i jak to ma byc NON STEAM MUSISZ WYLACZYC VAC.

jak chcesz public to internet i jak to ma byc NON steam MUSISZ WYLACZYC vac. ...

2

VAC i tak nie działa na Non-Steam więc nie ma co wyłączać :P (chociaż na bank

vac i tak nie działa na Non-steam więc nie ma co wyłączać :P (chociaż na bank nie wiem, ale u mnie nie działa) Z Surufem się zgadzam, zainstaluj patcha ...

3

COLIN1995, http://www.wiaderko.com/hlds/jak-pos...r-cs-non-steam ZAMYKAM.

COLIN1995, http://www.wiaderko.com/hlds/jak-pos...r-cs-non-steam ZAMYKAM. ...

4

a VAC dobry jest ?? ?? ?? Czy moge go ustawic gdy mam server Non Steam Może HLG

a vac dobry jest ?? ?? ?? Czy moge go ustawic gdy mam server Non steam Może HLG jest zle ustawiony ze nie lapie czitów albo nie banuje ?? ...

5

Tak jak wyzej, kupcie steam i pograjcie na serwach VAC. Zobaczycie jak sie gra

Tak jak wyzej, kupcie steam i pograjcie na serwach vac. Zobaczycie jak sie gra i jak sie ludzie zachowuja, a nie wazne czy ktos ma steam czy nonsteam, jak gra na serwerach nonsteam, to i tak i tak jest botek , bo na serwach vac sobie nie radzi i ...

6

ja gralem z sxe i chciaklem wejsc na serwer steam.pisze ze zbanowany vac.ale

ja gralem z sxe i chciaklem wejsc na serwer steam.pisze ze zbanowany vac.ale wylaczylem sxe res kompa i nie mam ...

7

nie ma takiego programu a na steam jest vac tylko ew hlg. nagraj demo i daj je

nie ma takiego programu a na steam jest vac tylko ew hlg. nagraj demo i daj je na forum w dziale "cziterzy" naasi PROfesrowie habilitowaniu w sprawach cziterstwa ocenią ci je :D [ Dodano: Wto 11 Gru, 2007 ] Kod: to CZIT :) mnie to wkurza ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "hlds cracked steam_id vac"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam