1
Zaś dostałem ban za niby TK. Zgodzę się, że zabijałem koleśia z team, ale tylko dlatego, że niejaki SWAT..... zabijał za każdym razem kumpla z Klanu, jak się zaczynała nowa runda. Bana dostałem ok 13. 50. ...
Trafność: 50%
2
http://www.forum.wiaderko.com/topics...team-vt795.htm gg admina: 2205798 ...
3
Cytat: Napisał patrykS KJlan narew team szuka klanowiczów. Mamy stronę www.narewteam.yoyo.pl Wymagam przede wszystkim dostępności na spary i treningi. Nie boerzemy graczy ktorzy nie zamierzaja przychodzic na sparing bo termin zlewa sie np. z fajnym ...
4
Cytat: Napisał anthrax^silesia.team Od czasu do czasu mam taki problem, ze wpisuje poprawnie haslo do serwera i pisze, ze haslo bledne... probowalem przez Favourite i przez console... i nic, nie wiem od czego to zalezy, bo robie resy kompa, ...
5
Cytat: Napisał seba Cytat: Napisał anthrax^silesia.team Od czasu do czasu mam taki problem, ze wpisuje poprawnie haslo do serwera i pisze, ze haslo bledne... probowalem przez Favourite i przez console... i nic, nie wiem od czego to zalezy, bo robie ...
6
firefoxa, nie musisz miec klanu wystarczy team 3 osobowy Yamakasi92, strone masz u mnie w profilu ale i tak narazie nikt tam nie pisze bo otwarcie forum planuje po ...
7
Zrobisz mi logo, Dream-team Pr0 Gamers Proszę e-mail karooljacewicz@interia.eu czarny napisz białe ...