Wyniki szukania dla: hooligan - gra przeglądarkowa |
Najbardziej trafne tematy dla "hooligan - gra przeglądarkowa"
1
Clan OcB gg 5650381 ...
Odpowiedzi do OcB/////////////GRA KTOS SPARA GG 5650381 :
2
Witam, Mam pewien problem z grą Counter Strike Source (w wersji NonSteam). Ściągnąłem z sieci Torrent CS:S (by Fr33k) i instaluję grę, a potem patcha. Włączam grę i zawiesza się komputer na SplashScreenie. Komputer nie reaguje, a grę muszę wyłączać ...
Odpowiedzi do Gra zawiesza się tuż po starcie. :
3
Mój 1 post na forum ^^ Ostatnio miałem problemy z kompem ale już wiem co mi się stało. Rozwalone miałem ramy więc wyciągnąłem kostkę z 256 mb ram bo to ona szwankowała i zostało mi teraz w kompie tylko 128 ram. Wymagania cs to zalecane 128 ram. Ja ...
Odpowiedzi do Gra się zawiesza :
4
Mam problem zainstalowałem C-S'A 1.6 i potrzebuję paha żeby można było grać z BOOTAMI czy jest tak path. Pomużcię ...
Odpowiedzi do C-S 1.6 gra z BOOTAMI :
5
Ja moge zdobyc Tego Cd-Keya Ze bym Mogł grac Na Innych Serwerach ... Prosze o Szybka ...
Odpowiedzi do Jak Miec Cd-Key Zebby Gra działała :
Trafność: 33.33%
6
Witam ! Od jakiegoś czasu zajmuję się tworzeniem internetowej gry o nazwie Polyhedron, co znaczy Wielościan. Akcja gry rozgrywa się w przyszłości, a dokładnie w drugiej połowie 22-ego wieku. gracz staje na czele 1 z dwóch cywilizacji dostępnych w ...
7
...
Odpowiedzi do Jak sprawdzic czy dana gra odpali sie na Twoim sprzecie :
8
Adres IP: s1.hitme.pl:27016(Domena na wypadek, zmiany dedyka, jeżeli serwer będzie wyłączony proszę spróbować wpisać nowe IP) PS : serwer nie ma zmiennego IP!! Typ: TeamPlay[TP] - gra zespołowa, musisz wykonywać cel mapy. Sloty: 18 Addons : AMXX ...
Odpowiedzi do Nowy Nosteamowy Serwer, Zapraszam bardzo miło się gra! :
9
Mam problem , kiedy chce sobie pograc z botami .. klikam na "new game " w menu , ustawaim wszystko i kiedy klikam "start " to doslownie nic sie nie dzieje ...nic Jakby co mam CS 1.6 wersje ...
Odpowiedzi do Gra z botami :
10
Przeinstalowalem system(robie to bardzo czesto i nigdy nie mialem takiego problemu), zainstalowalem csa, tego co zawsze, nastepnie patcha, tego co zawsze, wchodze do gry chce wkleic wszystkie ulubione serwery, a tu...lipa,wklejam i ich nie znajduje, ...
Odpowiedzi do Gra nie odnajduje serwerow... :
Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "hooligan - gra przeglądarkowa"
1
www.feartime.pl Chyba najlepsza gra przeglądarkowa w jaką grałem :) Wielki ... Trafność: 100%
2
jeszcze Plemiona - średniowieczna gra przeglądarkowa ... Trafność: 100%
3
ehhh że ktoś lepiej gra i ma słuchawki to od razu cziter... SPOKO - miej demko, ja ci nie zabraniam ... Trafność: 33.33%
4
Chciałem powiedziec tylko ze grałem z tym Panem co zosatł zbanowany na piskach jka rok on gral mon nick z piaskow to @@@RAMBO@@@ i on nie mial nigdy czitow ale mógł je wlonczyc nie zaprzeczam no ... Trafność: 33.33%
5
LOLO czysty widziałem jak gra ,a gra jak pro ... Trafność: 33.33%
6
bo niby jak mamy go zbanować, jak gra na nonsteamie i jego id jest takie jak każdego nonsteamowca czyli: STEAM_ID_LAN, chyba ze admin sie pobawi w logach ... Trafność: 33.33%
7
asdfasdf i natur popierdoleni jestescie on na czitach nie gra, banujcie do to z klan HTS. Powiedz a czemu wczesniej jak nie byłeś adminem to czemu nie muwiłeś że ma czity i czemu Mosh go nie banował albo ... Trafność: 33.33%
Tagi powiązane z tematami szukania dla "hooligan - gra przeglądarkowa"
|

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|