Warning: fopen(/home/forum/www/kesz_szukaj2/4/9/49c0fa7f96aa0a5fb95c62909d5190a6.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Disk quota exceeded in [path]/szukaj2.php on line 480

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 481

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 482

Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in [path]/szukaj2.php on line 485
instalacja pluginów i modów do cs 1.6 - forum.wiaderko.com
Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: instalacja pluginów i modów do cs 1.6

Najbardziej trafne tematy dla "instalacja pluginów i modów do cs 1.6"

1

Ogolna instalacja pluginow

...

Trafność: 50%

2

Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam

Na sam początek małem, ale ważne info. Korzystanie z CS Non steam jest oczywiście nielegalne, niemoralne, niehumanitarne.. i wogóle bee... nie namiawiam do tego :D Valve walczy z CS NS, tak więc proces instalacji non steam może się zminiać... ...

Odpowiedzi do Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam :

Trafność: 25%

3

Instalacja i poradnik Cs

wrzucilem wam kilkja chyba przydatnych trickow, nie sa moje mojego autorstwa ale moga sie wam przydac : pozdro ...

4

Instalacja

Zainstalowałem cs'a 1.6 non steam ale niechce chodzic wiem ze trzeba zrobic skrot na pulpit tylko niewiem co mam tam wpisać w właściwościach wiem gdzie:D:D ale niewiem co:/ możecie napisać co trzeba tam wpisać:P plz z gory ...

Odpowiedzi do Instalacja :

5

Instalacja na linux

Mam pytanie, a mianowicie czy cs'a 1.6 non steam tak samo można zainstalować na linux'ie tak jak na ...

Odpowiedzi do Instalacja na linux :

6

Regulamin dla adminów i modów forum

Regulamin moderowania forum 1. Dbamy o porządek na forum (tutaj spore pole do popisu - nie miałem sam czasu się tym zająć) 2. Posty związane z CS, ale duble, czy posty małowartościowe wyrzucamy do kosza (opcja usuń i potem przenieś do kosza :D ) dla ...

Odpowiedzi do Regulamin dla adminów i modów forum :

7

Instalacja modeli admina

Admin Mark 1.2[/b] instalacja: 1. Wchodzisz na stronę http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=56751 , klikasz na" Get Plugin", zapisujesz, klikasz na "admin_head.rar" i również zapisujesz. 2. Rozpakuj plik admin_head.rar do ...

Odpowiedzi do Instalacja modeli admina :

8

INSTALACJA CSS NON STEAM + SERVERY

1 - Sciagamy CSs Non steam -------->TUTAJ<---------- 2 - Sciagamy Patch 1-16 -------->CLICK<----------- 3 - Instalujemy CSs Non steam Do dowolnego Katalogu np C:/Program Files/CSS NON STEAM 4 - Instalujemy Patcha do Katalogu... u nas to ...

Odpowiedzi do INSTALACJA CSS NON STEAM + SERVERY :

9

INSTALACJA CS CZERO NON STEAM

Sciagani oto ten program ------->CLICK<--------- 1. Zainstaluj PacSteam gdzie ci sie podoba 2. Włączy się automatyczna aktualizacja PacSteama, więc nie wyłączaj jej 3. Stwórz nowe konto (nie podawaj oryginalnego CD-KEY'a). 4. Ściągnij ...

Odpowiedzi do INSTALACJA CS CZERO NON STEAM :

10

INSTALACJA CS'a 1.6 NON STEAM

Sciagni program ------->BoOm<--------- 1. Zainstaluj PacSteam gdzie ci sie podoba 2. Włączy się automatyczna aktualizacja PacSteama, więc nie wyłączaj jej 3. Stwórz nowe konto (nie podawaj oryginalnego CD-KEY'a). 4. Ściągnij interesującą cię ...

Odpowiedzi do INSTALACJA CS'a 1.6 NON STEAM :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "instalacja pluginów i modów do cs 1.6"

1

Szukaj na forum. 1. Instalacja AMXX 2. Instalacja pluginów Nikt tutaj

Szukaj na forum. 1. instalacja AMXX 2. instalacja pluginów Nikt tutaj specjalnie nie będzie opisywał tego co już jest ...

2

no zal! instalacja pluginow sie klania...... no oczywiscie ze wpisujesz do

no zal! instalacja pluginow sie klania...... no oczywiscie ze wpisujesz do plugins.ini!! nazwe tego pluginu czyli nazwapluginu.amxx to ma byc ...

3

instalacja pluginow sie klania.....

instalacja pluginow sie klania..... ...

4

4Fun-- serwery dla zabawy czili z duza ilascia dodatków pluginów , modów itp

4Fun-- serwery dla zabawy czili z duza ilascia dodatków pluginów , modów itp LubIe JaraC PostaW ...

5

Wydaje mi się , że to zależy od modów i pluginów na danym serwerze

Wydaje mi się , że to zależy od modów i pluginów na danym serwerze ...

6

Mirek ma rację. Najlepsze wyjście do odinstalowanie cs-a a następnie instalacja

Mirek ma rację. Najlepsze wyjście do odinstalowanie cs-a a następnie instalacja od nowa, ponieważ nawet jak znajdziesz ten plik .dll i go podmienisz to może być problem z innymi plikami typu .dll lub .wad. Jak odinstalujesz cs-a to nie zapomnij ...

7

WAR3 mode to jeden z lepszych modow do cs'a ;] Rasa - nieumarli own ;]

WAR3 mode to jeden z lepszych modow do cs'a ;] Rasa - nieumarli own ;] ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "instalacja pluginów i modów do cs 1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam