Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak być pr0

Najbardziej trafne tematy dla "jak być pr0"

4

Jak to w Żniwa Stodoła chce być pełna !!!

[size=18]SERWERY: Nazwa Servera: Stodoła [SURF] Typ Servera: Non Steam Ilosc Slotow: 18 IP Servera: 91.204.162.75:27023 Typ: Publiczny Serwer Online: 24/7 Czas Mapy: 25 min Rekrutacja na adminów otwarta na forum, więcej info. Nazwa Servera: Stodoła ...

Trafność: 66.67%

5

Jak być pro gamerem w szybkim czasie - poradnik

Niedawno na polskiej scenie Counter-Strike'a pojawił się pewien nowy gracz - niejaki Cezary Czarkowski, który zaczął szybko ownować w ESL 1on1. Jego niesamowite fragi wciąż krążą po znanych portalach takich jak own-age.com, fragbite czy ...

Odpowiedzi do Jak być pro gamerem w szybkim czasie - poradnik :

6

Jak napisać zażalenie

Jeżeli dostałeś bana to własnie tu jest miejsce zeby npisac o ty... odzywki na gg bede ignorowal. jak napisac zażalenie ? -napisz nowy temat -napisz o ktorej godzinie grales -napisz nick na jakim grales posty-zażalenia-prośby o odbanowanie bez tych ...

Trafność: 33.33%

8

Jak zapisać bana na forum.

Jeżeli zbanowałeś kogoś i od razu chcesz to tu napsiać, pisz to tak: Temat: [data] Kto A w poście: Nick: Data: Godzina: Za co: Kto zbanował: Dokumentacja: Link1 Link2 jakiś porzadek musi być ...

Odpowiedzi do Jak zapisać bana na forum. :

9

JAK NAPISAĆ SWOJĄ OPINIE O ADMINIE

Temat napisać wg formaty: [skarga] nick admina lub [pochwala] nick admina w treści napisać: - co nam sie konkretnie nie podoba lub tez podoba - jak jest to jakaś konkretna sytuacja, która miała miejsce na serwerze to opisać ja i dać datę i ...

Trafność: 33.33%

10

Jak dodawac info o banie permanentnym...

Witam! jako admin zostalem upowaznieony jak postawic posta po zbanowaniu delikwenta... 1.Sprawdzic i upewnic sie czy delikwent ma cheaty lub innego rodzaju wspomagacze 2.Nagrac demko z jego udzialem 3.Zobaczyc na zegarku ktora godzina i zapisac to w ...

Odpowiedzi do Jak dodawac info o banie permanentnym... :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak być pr0"

1

ja tam bym wolał być ct w ubraniu terro działał bym jak partyzant , za linią

ja tam bym wolał być ct w ubraniu terro działał bym jak partyzant , za linią wroga. Poza tym tero fajniejsze wdzianka ...

2

jestem jak najbardziej ZA ze moze być jutro :))

jestem jak najbardziej ZA ze moze być jutro :)) ...

3

Yyyy suchaj jak przeklinasz w nicku to może coś takiego być po usuwaniu csa

Yyyy suchaj jak przeklinasz w nicku to może coś takiego być po usuwaniu csa wywal folder valve i dopiero ...

4

djpsp, a jak to mam zrobić? że połowa ma być jak wygra ct (losowanie który ma

djpsp, a jak to mam zrobić? że połowa ma być jak wygra ct (losowanie który ma się odtworzyć), druga połowa na terro czy ogólnie ma być losowanie jaki ma się odtworzyć, niezależnie od tego która drużyna wygra? [ Dodano: Sro 25 Lip, 2007 ] ...

5

Jak Dla Mnie Cziterzy To K*rwy Za*ebane Zawsze powninien być admin albo

jak Dla Mnie Cziterzy To K*rwy Za*ebane Zawsze powninien być admin albo przynajmniej zainstalować SxE Injected Wtedy Niebędzie ...

6

Cytat: Napisał seba 70% graczy to nonsteam a jak może być ineaczej jeżeli jest

Cytat: Napisał seba 70% graczy to nonsteam a jak może być ineaczej jeżeli jest to non steamowy serwer????? jak by był na steam to by więcej steamowiczów grało bo by sięa utomatycznie zwiększył poziom ...

7

jak mogą być lagi jak serw wyłączony jest od czwartku?

jak mogą być lagi jak serw wyłączony jest od czwartku? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak być pr0"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam