Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak dobze ustawic rate dla serwera

Najbardziej trafne tematy dla "jak dobze ustawic rate dla serwera"

1

Odpowienie rate dla serwera oraz fps

Witam mam problemik ponieważ jakoś nie mogę dopaswoać rate do serwera:) Serwer to: 2x p3 768 ramu oraz 100/100 mbit w jedna i druga stonę:) tutaj moję rate: Kod: ...

Odpowiedzi do Odpowienie rate dla serwera oraz fps :

2

Obliczanie Rate dla Serwera

Czy zastanawiałeś się jakie dobrać rate dla serwera? 1. Upload a ilość graczy:128K upload = 2 graczy 256k upload = 4 graczy 320k upload = 6 graczy 512k upload = 9 graczy 768k upload = 14 graczy 1024k upload = 19 graczy 1140k upload = 21 graczy 1708k ...

Odpowiedzi do Obliczanie Rate dla Serwera :

3

Obliczanie Rate dla Serwera

...

Trafność: 50%

4

crash serwera jak zapobiec?

Witam mam takie pytanie jak mozna zapobiec crashowaniu serwa bo ktos mi non stop wyłacza. Moze jest jakiś patch to tego albo cos? serwer stoi na linuxie. Byłbym wdzieczny za opisanie instalacji i podanie linka. ...

Odpowiedzi do crash serwera jak zapobiec? :

Trafność: 33.33%

5

Jak ustawic aby mozna bylo widziec przeciwna druzyne

chodzi mi ze jak ktos umrze to zeby mogl patrzec na przeciwna druzyne lecz zeby ona nie mogla slyszec go przez mikrofon tylko kamere nie glos ! mam serwer i gdzie to mam ...

Odpowiedzi do Jak ustawic aby mozna bylo widziec przeciwna druzyne :

6

Jak pozbyć się lagów z własnego serwera.

Witam. Nie dawno nauczyłem się robić własny serwer Non Steam . Problem jest w tym że wystarczy żeby dwie osoby weszły i już pingi skaczą do 300 :shock: . Mam neostrade 512 kb/s . Prosze pomózcie mi. Z gory thanx. ...

Odpowiedzi do Jak pozbyć się lagów z własnego serwera. :

7

Jak ustawic HLDS jako usługa systemowa?

Witam, Postanowilem postawic sobie CS 1.6 Non-steam na strosie (serwerku *dedykowanym*, do ktorego nie powinienem miec dostepu). Jego dokladna konfiguracja: Kod: Cpu: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 440 2188Mhz Ram: 2046MB Total, 1462MB ...

8

jak usunac boty z serwera

Siema!! Siagnolem packa by litwinek i tam sa boty i chce je usunac ale nadal jak wlanczam serwa w konsli chyba z 1000 razy wyskakuje podbot.cfg File not found Executing podbot.cfg. Prosze szybka ...

Odpowiedzi do jak usunac boty z serwera :

9

jak usunac boty z serwera

Siema!! Siagnolem packa by litwinek i tam sa boty i chce je usunac ale nadal jak wlanczam serwa w konsli chyba z 1000 razy wyskakuje podbot.cfg File not found Executing podbot.cfg. Prosze szybka ...

Odpowiedzi do jak usunac boty z serwera :

10

Regulamin serwera! jak zrobic? pomocy!

Witam , mam problem z pluginem public_rules , a mianowicie nie wiem jak zrobic zeby regulamin podczas wejscia na serwer wyswietlal sie. Plugin dodalem jak trzeba ale co dalej?? z gory dzieki ...

Odpowiedzi do Regulamin serwera! jak zrobic? pomocy! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak dobze ustawic rate dla serwera"

1

Możesz - poczytaj jak to się robi dla serwera HLDS, z SRCDS

Możesz - poczytaj jak to się robi dla serwera HLDS, z SRCDS będzie ...

2

Ale jak wywalę go z serwera, to mogę już zapomnieć o muzyczce dla CT po

Ale jak wywalę go z serwera, to mogę już zapomnieć o muzyczce dla CT po zwycięskiej ...

3

jak masz niksi ping ok 40 to powinienes ustawic sobie cl_cmdrate 101 rate 25000

jak masz niksi ping ok 40 to powinienes ustawic sobie cl_cmdrate 101 rate 25000 cl_rate 20000 cl_updaterate 101 ex_interp 0.001 i wszystko powinno juz byc normalnie a jak nie to masz cos z łączem ze ci zmienia ...

4

poczytaj sobie na forum jak poprawnie ustawic sobie rate itd i ping powinien

poczytaj sobie na forum jak poprawnie ustawic sobie rate itd i ping powinien sie ...

5

tutaj masz linka jak poprawnie ustawic sobie rate, ja tak zrobilem i teraz

tutaj masz linka jak poprawnie ustawic sobie rate, ja tak zrobilem i teraz pingi mam ladne ;) ...

6

"Jak chcecie to go odbanujcie, lecz dla mnie to i tak bedzie

"jak chcecie to go odbanujcie, lecz dla mnie to i tak bedzie cziterem."<---natur po 1 nie jestem czlowiekiem ale botem i jak na n/s jest taki maly poziom sory ale cos zwalil mi sie steam ale po swietach bede mial nowy po 2 moze z tym ...

7

skill.exe :arrow: specjalnie dla ciebie poszukam takich poradnikow jak sie

skill.exe :arrow: specjalnie dla ciebie poszukam takich poradnikow jak sie strzela z m4 i ak i je wrzuce na forum :mrgreen: ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak dobze ustawic rate dla serwera"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam