Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak dodac mapy do amx

Najbardziej trafne tematy dla "jak dodac mapy do amx"

2

Jak dodac komuś admina na serwrze z amx

jak dodac komuś admina na serwrze z amx? To proste. 1. Wchodzimy do FTP i logujemy sie na nasz serw. 2. Wchodzimy do pliku cstrike pozniej addons pozniej amxmodmenu pozniej confings . 3. Kopjujemy na pulpit plik "users". 4. Otwieramy go ...

Odpowiedzi do Jak dodac komuś admina na serwrze z amx :

4

ej jest cos takiego jak amx do cs sorca

chodzi mi o to ze by wpisywac jak sie nacisnie y np voteban i pojawia sie ista uzytkowników na których moge dac głos na ...

Odpowiedzi do ej jest cos takiego jak amx do cs sorca :

5

Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :)

Witam 4ll. Mam pytanie :) jak zainstalować amx MOD X?? Raz słyszałem ze trzeba instalować jeszcze metamoda, a nieraz że niee :/ jak trzeba opiszcie tez dokładnie jak mogę to wszystko zainstalować :/ Bo nie moge skumać :/ mam CS 1.6 NonSteam v.19 :P ...

Odpowiedzi do Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :) :

Trafność: 50%

6

jak dodac muzyke help!

elo mam problema a dokladnie chodzi o muzyke na koniec rundy sluchajcie ja jestem lama i noobek bym prosil o dokladny opis dodawania muzyki na koniec rundy i bym prosil z kod jeszcze tom muzyke brac bradzo prosze ...

Odpowiedzi do jak dodac muzyke help! :

7

AMX - mapy

Szukalem, ale nie znalazlem rozwiazania mojego problemu. Zrobilem wszystko jak w tej instrukcji http://www.wiaderko.com/hlds/instalacja-amxx/art/134 i niby wszystko ladnie i pieknie chodzi... lecz przy zmianie mapy hlds wywala blad i sie wylacza. ...

Odpowiedzi do AMX - mapy :

10

Jak dodac zeby z dana mapa sciagaly sie dane pliki.

Chce cos wymusic zeby przy zaladowywaiu mapy pobieralo innymi moje pliki ktore wczesniej sam ustalilem. Np potrzebn mi to jest jak np cos podmnienie zeby ten gosciu przy ponownym sciagnieciu mial te nowosci np inny wyglad broni ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak dodac mapy do amx"

1

Masz amx moda? (cstrike/)mapcycle.txt tu masz zapisane mapy jak nie masz amx ,

Masz amx moda? (cstrike/)mapcycle.txt tu masz zapisane mapy jak nie masz amx , a jak masz amx to sie nazywa (amxmodx/configs/)maps.ini chyba :D Musisz dopisać mapy Mapis.ini: Kod: ; Maps configuration file ; File location: ...

Trafność: 75%

2

a sory zapomnialem dodac te jego mapy ze to niby sam je robil jak ja na takich

a sory zapomnialem dodac te jego mapy ze to niby sam je robil jak ja na takich samych mapach gralem u kumpla na jakims zagranicznym serwie tylko pod innymi nazwami a z tego co wiem to nazwy bardzo latwo pozmieniac :mrgreen: ...

3

a jak dodac mapy do mapcycle

a jak dodac mapy do mapcycle ...

4

mam pytanie jak dodac te mapy..? mam je np wpisac de_dust itp..? jesli mam

mam pytanie jak dodac te mapy..? mam je np wpisac de_dust itp..? jesli mam dopisac to w ktorym miejscu dokladnie ; Maps configuration file ; File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/maps.ini ; To use with Maps Menu plugin ; Add in your mod's ...

5

tylko nie wiem czy dodac tu jakies mapy czy ostawic jak jest Diabeł kusi

tylko nie wiem czy dodac tu jakies mapy czy ostawic jak jest Diabeł kusi ...

6

ja bym dorzucił mapy de_russka i de_kabul są całkiem niezłe jak się już

ja bym dorzucił mapy de_russka i de_kabul są całkiem niezłe jak się już wszystko ...

7

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym go zalozyc z łączem 1mb neostrada prosze o odpowiedz na gadu gadu 8025460 bardzo prosze o ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak dodac mapy do amx"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam