Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak dodać mapy w amx

Najbardziej trafne tematy dla "jak dodać mapy w amx"

1

Jak dodać mapy do menu amd ?

WItam , mam problem , gdy chcę jakąs mapę wybrać to nie ma jej , znalazłem że mam edytwać plik itd. wiem wszystko ale chodzi o początek nazwy jak mam mapę de to piszę ; de_spree "Spree - Bomb/Defuse" ale jak początek jest innny fy ? to co ...

Odpowiedzi do Jak dodać mapy do menu amd ? :

3

ej jest cos takiego jak amx do cs sorca

chodzi mi o to ze by wpisywac jak sie nacisnie y np voteban i pojawia sie ista uzytkowników na których moge dac głos na ...

Odpowiedzi do ej jest cos takiego jak amx do cs sorca :

4

Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :)

Witam 4ll. Mam pytanie :) jak zainstalować amx MOD X?? Raz słyszałem ze trzeba instalować jeszcze metamoda, a nieraz że niee :/ jak trzeba opiszcie tez dokładnie jak mogę to wszystko zainstalować :/ Bo nie moge skumać :/ mam CS 1.6 NonSteam v.19 :P ...

Odpowiedzi do Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :) :

Trafność: 50%

5

AMX - mapy

Szukalem, ale nie znalazlem rozwiazania mojego problemu. Zrobilem wszystko jak w tej instrukcji http://www.wiaderko.com/hlds/instalacja-amxx/art/134 i niby wszystko ladnie i pieknie chodzi... lecz przy zmianie mapy hlds wywala blad i sie wylacza. ...

Odpowiedzi do AMX - mapy :

6

JAK DODAĆ ULTIMATE SOUNDS ????????

j.w dodalem plugin dzwieki wstawilem do sounds/misc ale nie dzialaja co robic ??? [ Dodano: Czw 16 Sie, 2007 ] aha i jak mozna zrobic to ze jak ktos pisze w sayu timeleft to pisze zostalo jeszcze w huj czasu... albo jak ktos pisze w sayu nextmap to ...

Odpowiedzi do JAK DODAĆ ULTIMATE SOUNDS ???????? :

9

Jak dodać podstrony ?

Mam taki problem (strona na yoyo.pl) Robie menu, chce dodać podstrone, a moge dodać tylko moduły, a ja chce zwykła podstrone z tekstem. Z góry dziex dam ...

Odpowiedzi do Jak dodać podstrony ? :

10

www.by-atyll.prv.pl !! ZAPRASZAM !! PLIKI AMX , MAPY ETC

W 2.5 h zrobilem stronke !! Wejdz na http://by-atyll.prv.pl !! amx zrobiony przezemnie ! Zapraszam ...

Odpowiedzi do www.by-atyll.prv.pl !! ZAPRASZAM !! PLIKI AMX , MAPY ETC :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak dodać mapy w amx"

1

Masz amx moda? (cstrike/)mapcycle.txt tu masz zapisane mapy jak nie masz amx ,

Masz amx moda? (cstrike/)mapcycle.txt tu masz zapisane mapy jak nie masz amx , a jak masz amx to sie nazywa (amxmodx/configs/)maps.ini chyba :D Musisz dopisać mapy Mapis.ini: Kod: ; Maps configuration file ; File location: ...

Trafność: 75%

2

i co zrobisz jeszcze poradniki jak dodać celownik awp, soundy, mapy itp. ??

i co zrobisz jeszcze poradniki jak dodać celownik awp, soundy, mapy itp. ?? ...

3

Cytat: Napisał przemek13s Jak chcesz mogę dodać ci do serwa muze,mapy,plugin

Cytat: Napisał przemek13s jak chcesz mogę dodać ci do serwa muze,mapy,plugin Muzyke wybiera sobie mapy wibierać jakie chcesz plugin jakie chcesz np. spadochron lub ruletka i itp gg: 5324620 e-mail: przemek14s@op.pl jaki serwer? Pisałem coś o ...

4

ja bym dorzucił mapy de_russka i de_kabul są całkiem niezłe jak się już

ja bym dorzucił mapy de_russka i de_kabul są całkiem niezłe jak się już wszystko ...

5

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym go zalozyc z łączem 1mb neostrada prosze o odpowiedz na gadu gadu 8025460 bardzo prosze o ...

6

Dobra zapytam inaczej :P Jak zrobic żeby AMX działał na servie?? :D

Dobra zapytam inaczej :P jak zrobic żeby amx działał na servie?? :D ...

7

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, AMX... tylko jak zrobic zeby

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, amx... tylko jak zrobic zeby dzialal na servie??!! Mam ten folder "addons" w Glownym folderze CS (tam gdzie jest HLDS) i mam go w cstrike I nadal nie dziala :/ Proszę o ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak dodać mapy w amx"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam