Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak dodać swój pierwszy film na youtube

Najbardziej trafne tematy dla "jak dodać swój pierwszy film na youtube"

2

JAK NAPISAĆ SWOJĄ OPINIE O ADMINIE

Temat napisać wg formaty: [skarga] nick admina lub [pochwala] nick admina w treści napisać: - co nam sie konkretnie nie podoba lub tez podoba - jak jest to jakaś konkretna sytuacja, która miała miejsce na serwerze to opisać ja i dać datę i ...

Trafność: 33.33%

4

Robie swoj film cs fragmovie i mam pytaniee

Witam.jak juz napisalem w temacie, robie swoj film fragmovie i mam pytanie jak zrobic jakis fajny poczatek jakies dobre efekty na poczatku czyli przed akcjami z gry czy moze ktos pdoac link do jakiegos programu + poradnik byl bym bardzo wdzieczny ja ...

Odpowiedzi do Robie swoj film cs fragmovie i mam pytaniee :

5

JAK DODAĆ ULTIMATE SOUNDS ????????

j.w dodalem plugin dzwieki wstawilem do sounds/misc ale nie dzialaja co robic ??? [ Dodano: Czw 16 Sie, 2007 ] aha i jak mozna zrobic to ze jak ktos pisze w sayu timeleft to pisze zostalo jeszcze w huj czasu... albo jak ktos pisze w sayu nextmap to ...

Odpowiedzi do JAK DODAĆ ULTIMATE SOUNDS ???????? :

6

Jak dodać podstrony ?

Mam taki problem (strona na yoyo.pl) Robie menu, chce dodać podstrone, a moge dodać tylko moduły, a ja chce zwykła podstrone z tekstem. Z góry dziex dam ...

Odpowiedzi do Jak dodać podstrony ? :

7

Jak stworzyć film z cs'a

Opisze tu jak stworzyć własny flim z cs'a. Nagrywanie Na początek musimy mieć program do nagrywania filmów z gier. Ja polecam darmowy GameCam, Opisze tu jak nagrac nim film. Najpierw Ściągamy GameCam'a (A nie gamecam lite) z tąd: ...

Odpowiedzi do Jak stworzyć film z cs'a :

8

Jak zmarnowałem swoją życiową szansę xD

Kod: 6070273 12:09:54 siemka 6070273 12:09:55 jestes 6070273 12:09:56 ? Ja1 12:13:31 tal Ja1 12:13:33 tak* 6070273 12:14:13 jak dlkugo grasz w cs 6070273 12:14:13 ? Ja1 12:14:24 a c Ja1 12:14:26 o Ja1 12:14:28 ankiete robisz? 6070273 12:14:39 nie ...

Odpowiedzi do Jak zmarnowałem swoją życiową szansę xD :

10

film (youtube)

http://www.youtube.com/watch?v=FYYXG...eature=related heh niezłe jaja ...

Odpowiedzi do film (youtube) :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak dodać swój pierwszy film na youtube"

1

Jak na pierwszy film całkiem niezle, ale następnym razem fragi lepsze pokaż

jak na pierwszy film całkiem niezle, ale następnym razem fragi lepsze pokaż ...

Trafność: 50%

2

nie no fajny film pod względem oprawy (jak na pierwszy) ale akcje denne :P

nie no fajny film pod względem oprawy (jak na pierwszy) ale akcje denne :P jedziesz 2 czy 3 na nuke, walisz do jeszcze jednego kolesia w plecy, koniec magazynku, przerzucasz na usp i dobijasz (tylko czemu ten bot się nie obrócił?!) naprawdę dobry ...

3

Wiem wiem ale wiesz nie ma to jak pro ale pierwszy film napewno sie nie zrobi

Wiem wiem ale wiesz nie ma to jak pro ale pierwszy film napewno sie nie zrobi pro ;s ale poprubuje.. Pierwsze koty za ...

4

Zamierzam zrobić swój theme, jak co pierwszy je zobaczysz :P

Zamierzam zrobić swój theme, jak co pierwszy je zobaczysz :P ...

5

przepraszam ze tu psize ale jak zalozyc swoj teamat :)?? bo mam pierwszy raz

przepraszam ze tu psize ale jak zalozyc swoj teamat :)?? bo mam pierwszy raz doczynienie z forum ...

6

dobry film:D szkoda ze na youtube podałeś. jak masz daj jakiś link do zassania

dobry film:D szkoda ze na youtube podałeś. jak masz daj jakiś link do zassania ...

7

Dobra wszystko poinstalowane tylko jak teraz mam dodać admina ? Kiedy wpisuje w

Dobra wszystko poinstalowane tylko jak teraz mam dodać admina ? Kiedy wpisuje w konsole amxmodmenu wyświetla sie .... że nie mam dostepu do tej komendy.jak mam sie dodać na adma ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak dodać swój pierwszy film na youtube"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam