Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak dodać szablon na strone webspell

Najbardziej trafne tematy dla "jak dodać szablon na strone webspell"

1
3

Jak założyć stronę klanową za darmo?

Tutaj opiszę jak założyć stronę klanową na darmowym hostingu yoyo.pl opierającą się o CSMa o nazwie NukedKlan - jest to najlepszy CMS do obsługi strony klanowej gry online. YoYo.pl jest obecnie jednym z najlepszych darmowych hostingów. Jedynie ...

Trafność: 40%

4

JAK DODAĆ ULTIMATE SOUNDS ????????

j.w dodalem plugin dzwieki wstawilem do sounds/misc ale nie dzialaja co robic ??? [ Dodano: Czw 16 Sie, 2007 ] aha i jak mozna zrobic to ze jak ktos pisze w sayu timeleft to pisze zostalo jeszcze w huj czasu... albo jak ktos pisze w sayu nextmap to ...

Odpowiedzi do JAK DODAĆ ULTIMATE SOUNDS ???????? :

5

Jak dodać podstrony ?

Mam taki problem (strona na yoyo.pl) Robie menu, chce dodać podstrone, a moge dodać tylko moduły, a ja chce zwykła podstrone z tekstem. Z góry dziex dam ...

Odpowiedzi do Jak dodać podstrony ? :

6

Szablon cms na strone.

Witam! Dostalem zadanie utworzenia strony www. Załozyłem stronę na www.lua.pl. Wszedłem na server ftp i ściagnąłem szablon CMS nuked-clan. jak zrobić, by ów szablon znalazł się na mojej stronie? Proszę o dodkładną instrukcję. Z góry dziękuje, ...

Odpowiedzi do Szablon cms na strone. :

7

Kto mi wrzuci na strone szablon?

Witam,szukam osoby która by dodała szablon na 2 strony. Oczywiście podam te IP i te inne dany strony. Kliknę pomógł jak wszystko będzie OK. Pozdrawiam i mam nadzieję że ktoś będzie chętny. ...

Odpowiedzi do Kto mi wrzuci na strone szablon? :

9

Jak dodać server do ulubionych skoro mam patcha v19

...

Odpowiedzi do Jak dodać server do ulubionych skoro mam patcha v19 :

10

Jak dodać boty??

Witajcie:) Mam pytanie, jak można dodać boty?? Czy można przez HLDS?? Czy trzeba ściągnąć AMX? Prosiłbym o dość dokładny opis:) PS. Szukałem w google, ale znalazłem ...

Odpowiedzi do Jak dodać boty?? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak dodać szablon na strone webspell"

1

no więc tak mam nową stronę na webspell i zmieniam ustawienia no i jak ktoś sie

no więc tak mam nową stronę na webspell i zmieniam ustawienia no i jak ktoś sie chce żeby ktoś sie logował to ja muszę go zalogować jako w panelu adma no ale ja chce takie coś że np on sie sam loguje jak to ...

Trafność: 60%

2

Jaki to szablon? (webspell,nuked) Stronka może być jak na klanową nawet ten

jaki to szablon? (webspell,nuked) Stronka może być jak na klanową nawet ten szablon ciekawy ...

3

Ja tego nie umiem chcem zrobic strone dla klanu .Mam fajny szablon Webspell

Ja tego nie umiem chcem zrobic strone dla klanu .Mam fajny szablon webspell tylko nie umiem go wgrać, ani zainstalowac webspell'a. Proszte tylko o zainstalowanie webspella i wgranie skurki P.s wcześniej robiłem tylko strony na DbV, ...

4

mi pisze coś takiego jak chcę wejść na stronę Wersja webSPELL: 4.01.02 Wersja

mi pisze coś takiego jak chcę wejść na stronę Wersja webspell: 4.01.02 Wersja PHP: 5.2.5-3 Wersja MySQL: BŁĄD: Nie można połączyć się z serwerem MySQL For support visit webspell.org Darmowy Hosting ...

5

Yhm...No ok ale jak to teraz dodać na strone???Jaki link podać? Ps. Czemu nie

Yhm...No ok ale jak to teraz dodać na strone???jaki link podać? Ps. Czemu nie widze nigdzie napisu Postaw Gibona? ...

6

nie no chodzi mi o szablon pod webspell np. ale wlasnej roboty. jak bedize taki

nie no chodzi mi o szablon pod webspell np. ale wlasnej roboty. jak bedize taki szablon to oczywiscie znajde odrazu sponsorow bez problemu;p dam admina na bardzo dobrych serwerach... jak ktos jest chetny to niech da swoje gg ja napisze mu cale info ...

7

Dodać nie możesz bo jak poszerzysz menu to rozjedzie się szablon. Proponuję

dodać nie możesz bo jak poszerzysz menu to rozjedzie się szablon. Proponuję zastąpić forum nieużywaną tak czy siak galerię. Przygotowujesz grafikę, podmieniasz grafikę, w linku zmieniasz index.php?site=gallery na dowolny adres. ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak dodać szablon na strone webspell"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam