1
no więc tak mam nową stronę na webspell i zmieniam ustawienia no i jak ktoś sie chce żeby ktoś sie logował to ja muszę go zalogować jako w panelu adma no ale ja chce takie coś że np on sie sam loguje jak to ...
Trafność: 60%
2
jaki to szablon? (webspell,nuked) Stronka może być jak na klanową nawet ten szablon ciekawy ...
3
Ja tego nie umiem chcem zrobic strone dla klanu .Mam fajny szablon webspell tylko nie umiem go wgrać, ani zainstalowac webspell'a. Proszte tylko o zainstalowanie webspella i wgranie skurki P.s wcześniej robiłem tylko strony na DbV, ...
4
mi pisze coś takiego jak chcę wejść na stronę Wersja webspell: 4.01.02 Wersja PHP: 5.2.5-3 Wersja MySQL: BŁĄD: Nie można połączyć się z serwerem MySQL For support visit webspell.org Darmowy Hosting ...
5
Yhm...No ok ale jak to teraz dodać na strone???jaki link podać? Ps. Czemu nie widze nigdzie napisu Postaw Gibona? ...
6
nie no chodzi mi o szablon pod webspell np. ale wlasnej roboty. jak bedize taki szablon to oczywiscie znajde odrazu sponsorow bez problemu;p dam admina na bardzo dobrych serwerach... jak ktos jest chetny to niech da swoje gg ja napisze mu cale info ...
7
dodać nie możesz bo jak poszerzysz menu to rozjedzie się szablon. Proponuję zastąpić forum nieużywaną tak czy siak galerię. Przygotowujesz grafikę, podmieniasz grafikę, w linku zmieniasz index.php?site=gallery na dowolny adres. ...