Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak dodać ultimate sounds

Najbardziej trafne tematy dla "jak dodać ultimate sounds"

1

JAK DODAĆ ULTIMATE SOUNDS ????????

j.w dodalem plugin dzwieki wstawilem do sounds/misc ale nie dzialaja co robic ??? [ Dodano: Czw 16 Sie, 2007 ] aha i jak mozna zrobic to ze jak ktos pisze w sayu timeleft to pisze zostalo jeszcze w huj czasu... albo jak ktos pisze w sayu nextmap to ...

Odpowiedzi do JAK DODAĆ ULTIMATE SOUNDS ???????? :

3

Jak dodać podstrony ?

Mam taki problem (strona na yoyo.pl) Robie menu, chce dodać podstrone, a moge dodać tylko moduły, a ja chce zwykła podstrone z tekstem. Z góry dziex dam ...

Odpowiedzi do Jak dodać podstrony ? :

4

[PLUGIN] Ultimate Sounds PL (Polskie dźwięki i napisy)

ultimate sounds PL / Polish Kill Streak, headshot, killingspree, godlike Opis: Wiele osób chce mieć dźwięki headshot, multikill, godlike itd. na swoim serwerze. Ja tutaj je daję, tylko w polskiej wersji zmodyfikowałem plugin ultimate sounds. Użyłem ...

Odpowiedzi do [PLUGIN] Ultimate Sounds PL (Polskie dźwięki i napisy) :

Trafność: 50%

6

[ultimate sounds]

chcialbym, aby mi ktos przerobil plugin ultimate_sounds w ten spodob, aby nie pokazywaly sie zadne, aleto zadne napisy. chodzi mi o to, zeby tylko dzwieki dzialaly podaje .sma /////////////////////////////////////////////////// // AMXMOD[X] // // ...

Odpowiedzi do [ultimate sounds] :

7

Jak dodać server do ulubionych skoro mam patcha v19

...

Odpowiedzi do Jak dodać server do ulubionych skoro mam patcha v19 :

8

Jak dodać boty??

Witajcie:) Mam pytanie, jak można dodać boty?? Czy można przez HLDS?? Czy trzeba ściągnąć AMX? Prosiłbym o dość dokładny opis:) PS. Szukałem w google, ale znalazłem ...

Odpowiedzi do Jak dodać boty?? :

9

Jak dodać mapy do menu amd ?

WItam , mam problem , gdy chcę jakąs mapę wybrać to nie ma jej , znalazłem że mam edytwać plik itd. wiem wszystko ale chodzi o początek nazwy jak mam mapę de to piszę ; de_spree "Spree - Bomb/Defuse" ale jak początek jest innny fy ? to co ...

Odpowiedzi do Jak dodać mapy do menu amd ? :

10

Jak dodać boty do Csa?

gdzie znaleśc boty do CSa?? szukam bo jak mi czasami sie net wylonczy to niema w kim grac prosze podać linki i wytlumaczyć jak dodać do ...

Odpowiedzi do Jak dodać boty do Csa? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak dodać ultimate sounds"

1

Cytat: Jak dodać dzwięki do serveru? na serwer jak juz Ultimate Sounds (More

Cytat: jak dodać dzwięki do serveru? na serwer jak juz ultimate sounds (More Addons for Misc. Stats) 1/20/08 - AlliedModders Muzyka na koniec rundy - Round Sound - Opis ...

Trafność: 100%

2

ja sobie wgralem Ultimate Sounds PL i mam jak kogos zowneduje to pisze mi na

ja sobie wgralem ultimate sounds PL i mam jak kogos zowneduje to pisze mi na srodu Lebszot Pwn3d bot albo Zowndowales kogos tam :D z botami niestety ci nie pomoge bo ja mam je inaczej skonfigurowane -.- chociaż z chęcią się dowiem jak ty masz je ...

Trafność: 75%

3

Dobra wszystko poinstalowane tylko jak teraz mam dodać admina ? Kiedy wpisuje w

Dobra wszystko poinstalowane tylko jak teraz mam dodać admina ? Kiedy wpisuje w konsole amxmodmenu wyświetla sie .... że nie mam dostepu do tej komendy.jak mam sie dodać na adma ...

4

Ale ten opis to jak dodać dźwięki do amxxa menu a nie np jak kogos zabije albo

Ale ten opis to jak dodać dźwięki do amxxa menu a nie np jak kogos zabije albo flesh poleci gada o KURWA itp;d nie wiem jak to dokladnie ...

5

wariat818, ultimate sounds podmieniasz pliczeki już...

wariat818, ultimate sounds podmieniasz pliczeki już... ...

6

ach muzyka to w pliku sounds/misc [ Dodano: Sob 01 Wrz, 2007 ] Jak cos to łap

ach muzyka to w pliku sounds/misc [ Dodano: Sob 01 Wrz, 2007 ] jak cos to łap moje gg: to ci tam pomoge :P ...

7

Ok. Dzięki za radę. Jak dodać boty z konsoli?

Ok. Dzięki za radę. jak dodać boty z konsoli? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak dodać ultimate sounds"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam