1
jak sie nie myle to chyba sa ustawienia połączenia serwera z clientem (czyli nami) i odwornie czyli client z serwer. nie wiem do czego dokladnie to słuzy, ale wiem ze to zmniejsza ping [ Dodano: Sro 14 Lis, 2007 ] cl_crosshair_size "small" ...
Trafność: 60%
2
Kod: 1. jak dodać do serwera pliku amxx Chodzi ci o plugin ?? Wklejasz go do addons\amxmodx\plugins Kod: 2.jak zmienić napisy i dźwięki w radiu (jak sie wciska z, x i c) Bardzo proszę o pomoc . http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=490083 ...
3
może po prostu nie zrestartowałeś serwera. I ustawienia sie nie zmieniły. jak wrzuciłeś 3 pliki engine i zmieniles source na 0 i sv_lan 1 powinno wszystko ...
4
to taki klan cziterski zapewne ale jak to ci co ich z serwera pamiętam to straszne ...
Trafność: 40%
5
A podasz IP jakiegos serwera od tej firmy jestem ciakawy jak chodzi ...
6
Dobra wszystko poinstalowane tylko jak teraz mam dodać admina ? Kiedy wpisuje w konsole amxmodmenu wyświetla sie .... że nie mam dostepu do tej komendy.jak mam sie dodać na adma ...
7
ale z kumplami sobie pogram jak podam im ip serwera.Ale chcailbym aby INNI GRACZE dolaczali do mojego ...