Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: jak dodać ustawienia esl do serwera

Wyniki szukania dla: jak dodać ustawienia esl do serwera

Najbardziej trafne tematy dla "jak dodać ustawienia esl do serwera"

2

JAK DODAĆ ULTIMATE SOUNDS ????????

j.w dodalem plugin dzwieki wstawilem do sounds/misc ale nie dzialaja co robic ??? [ Dodano: Czw 16 Sie, 2007 ] aha i jak mozna zrobic to ze jak ktos pisze w sayu timeleft to pisze zostalo jeszcze w huj czasu... albo jak ktos pisze w sayu nextmap to ...

Odpowiedzi do JAK DODAĆ ULTIMATE SOUNDS ???????? :

3

crash serwera jak zapobiec?

Witam mam takie pytanie jak mozna zapobiec crashowaniu serwa bo ktos mi non stop wyłacza. Moze jest jakiś patch to tego albo cos? serwer stoi na linuxie. Byłbym wdzieczny za opisanie instalacji i podanie linka. ...

Odpowiedzi do crash serwera jak zapobiec? :

Trafność: 40%

4

Jak pozbyć się lagów z własnego serwera.

Witam. Nie dawno nauczyłem się robić własny serwer Non Steam . Problem jest w tym że wystarczy żeby dwie osoby weszły i już pingi skaczą do 300 :shock: . Mam neostrade 512 kb/s . Prosze pomózcie mi. Z gory thanx. ...

Odpowiedzi do Jak pozbyć się lagów z własnego serwera. :

5

Jak dodać podstrony ?

Mam taki problem (strona na yoyo.pl) Robie menu, chce dodać podstrone, a moge dodać tylko moduły, a ja chce zwykła podstrone z tekstem. Z góry dziex dam ...

Odpowiedzi do Jak dodać podstrony ? :

6

jak usunac boty z serwera

Siema!! Siagnolem packa by litwinek i tam sa boty i chce je usunac ale nadal jak wlanczam serwa w konsli chyba z 1000 razy wyskakuje podbot.cfg File not found Executing podbot.cfg. Prosze szybka ...

Odpowiedzi do jak usunac boty z serwera :

7

jak usunac boty z serwera

Siema!! Siagnolem packa by litwinek i tam sa boty i chce je usunac ale nadal jak wlanczam serwa w konsli chyba z 1000 razy wyskakuje podbot.cfg File not found Executing podbot.cfg. Prosze szybka ...

Odpowiedzi do jak usunac boty z serwera :

8

Regulamin serwera! jak zrobic? pomocy!

Witam , mam problem z pluginem public_rules , a mianowicie nie wiem jak zrobic zeby regulamin podczas wejscia na serwer wyswietlal sie. Plugin dodalem jak trzeba ale co dalej?? z gory dzieki ...

Odpowiedzi do Regulamin serwera! jak zrobic? pomocy! :

9

Jak zdjąć haslo z serwera 24/7

Siema mam serwer 24/7 i usutawilem haslo na sparing i teraz niewiem jak mam je zdjac?? Pomocy !!! ...

Odpowiedzi do Jak zdjąć haslo z serwera 24/7 :

10

Jak ktoś zabije kogoś nożem wywala mnie z serwera i CS'a

Wbije na serwer ktoś zabije kogoś nożem i wyrzuca mnie z serwer i od razu z CS'a nie wiem co jest z tym:/ :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ...

Odpowiedzi do Jak ktoś zabije kogoś nożem wywala mnie z serwera i CS'a :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak dodać ustawienia esl do serwera"

1

jak sie nie myle to chyba sa ustawienia połączenia serwera z clientem (czyli

jak sie nie myle to chyba sa ustawienia połączenia serwera z clientem (czyli nami) i odwornie czyli client z serwer. nie wiem do czego dokladnie to słuzy, ale wiem ze to zmniejsza ping [ Dodano: Sro 14 Lis, 2007 ] cl_crosshair_size "small" ...

Trafność: 60%

2

Kod: 1. Jak dodać do serwera pliku amxx Chodzi ci o plugin ?? Wklejasz go do

Kod: 1. jak dodać do serwera pliku amxx Chodzi ci o plugin ?? Wklejasz go do addons\amxmodx\plugins Kod: 2.jak zmienić napisy i dźwięki w radiu (jak sie wciska z, x i c) Bardzo proszę o pomoc . http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=490083 ...

3

może po prostu nie zrestartowałeś serwera. I ustawienia sie nie zmieniły. Jak

może po prostu nie zrestartowałeś serwera. I ustawienia sie nie zmieniły. jak wrzuciłeś 3 pliki engine i zmieniles source na 0 i sv_lan 1 powinno wszystko ...

4

to taki klan cziterski zapewne ale jak to ci co ich z serwera pamiętam to

to taki klan cziterski zapewne ale jak to ci co ich z serwera pamiętam to straszne ...

5

A podasz IP jakiegos serwera od tej firmy jestem ciakawy jak chodzi

A podasz IP jakiegos serwera od tej firmy jestem ciakawy jak chodzi ...

6

Dobra wszystko poinstalowane tylko jak teraz mam dodać admina ? Kiedy wpisuje w

Dobra wszystko poinstalowane tylko jak teraz mam dodać admina ? Kiedy wpisuje w konsole amxmodmenu wyświetla sie .... że nie mam dostepu do tej komendy.jak mam sie dodać na adma ...

7

ale z kumplami sobie pogram jak podam im ip serwera.Ale chcailbym aby INNI

ale z kumplami sobie pogram jak podam im ip serwera.Ale chcailbym aby INNI GRACZE dolaczali do mojego ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak dodać ustawienia esl do serwera"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam