Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak dodać właśny spray cs 1.6

Najbardziej trafne tematy dla "jak dodać właśny spray cs 1.6"

2

JAK DODAĆ ULTIMATE SOUNDS ????????

j.w dodalem plugin dzwieki wstawilem do sounds/misc ale nie dzialaja co robic ??? [ Dodano: Czw 16 Sie, 2007 ] aha i jak mozna zrobic to ze jak ktos pisze w sayu timeleft to pisze zostalo jeszcze w huj czasu... albo jak ktos pisze w sayu nextmap to ...

Odpowiedzi do JAK DODAĆ ULTIMATE SOUNDS ???????? :

3

Jak dodać podstrony ?

Mam taki problem (strona na yoyo.pl) Robie menu, chce dodać podstrone, a moge dodać tylko moduły, a ja chce zwykła podstrone z tekstem. Z góry dziex dam ...

Odpowiedzi do Jak dodać podstrony ? :

5

Jak dodać server do ulubionych skoro mam patcha v19

Ej pytanie takie jak w temacie a po za tym kiedyś kolega u mnie był i dodał mi od razu paczkę 122 serverów na tego patcha wklejając jakiś kod w dokument w folderze cs'a jak ktoś wie gdzie mogę taką paczkę serwerów znaleść i je od razu dodać na raz ...

Odpowiedzi do Jak dodać server do ulubionych skoro mam patcha v19 :

6

Jak dodać boty??

Witajcie:) Mam pytanie, jak można dodać boty?? Czy można przez HLDS?? Czy trzeba ściągnąć AMX? Prosiłbym o dość dokładny opis:) PS. Szukałem w google, ale znalazłem ...

Odpowiedzi do Jak dodać boty?? :

7

Jak dodać mapy do menu amd ?

WItam , mam problem , gdy chcę jakąs mapę wybrać to nie ma jej , znalazłem że mam edytwać plik itd. wiem wszystko ale chodzi o początek nazwy jak mam mapę de to piszę ; de_spree "Spree - Bomb/Defuse" ale jak początek jest innny fy ? to co ...

Odpowiedzi do Jak dodać mapy do menu amd ? :

8

Jak dodać boty do Csa?

gdzie znaleśc boty do CSa?? szukam bo jak mi czasami sie net wylonczy to niema w kim grac prosze podać linki i wytlumaczyć jak dodać do ...

Odpowiedzi do Jak dodać boty do Csa? :

9

Jak dodać coś do "amxmodmenu"?

Witam! Chcę dodać jakąś komende/plugin żeby był w amxmodmenu. Chodzi o to, że mam plugin unbanmenu i chcę zrobić tak, że wpisuję w konsoli "amxmodmenu" klikam 9(more) i np.: 5(Odbanuj gracza). Bo kiedyś miałem admina na servie kumpla i jak ...

Odpowiedzi do Jak dodać coś do "amxmodmenu"? :

10

Jak zmienić spray na wlasny?

no wlasnie ;p jak zmienic? ...

Odpowiedzi do Jak zmienić spray na wlasny? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak dodać właśny spray cs 1.6"

1

Dobra wszystko poinstalowane tylko jak teraz mam dodać admina ? Kiedy wpisuje w

Dobra wszystko poinstalowane tylko jak teraz mam dodać admina ? Kiedy wpisuje w konsole amxmodmenu wyświetla sie .... że nie mam dostepu do tej komendy.jak mam sie dodać na adma ...

Trafność: 40%

2

Ale ten opis to jak dodać dźwięki do amxxa menu a nie np jak kogos zabije albo

Ale ten opis to jak dodać dźwięki do amxxa menu a nie np jak kogos zabije albo flesh poleci gada o KURWA itp;d nie wiem jak to dokladnie ...

3

Ok. Dzięki za radę. Jak dodać boty z konsoli?

Ok. Dzięki za radę. jak dodać boty z konsoli? ...

4

jak dodać nowy plik bat ? tak jak np ppm i nowy ? czy jak ? powie ktoś bo nie

jak dodać nowy plik bat ? tak jak np ppm i nowy ? czy jak ? powie ktoś bo nie kumam ...

5

:D nic dodać nic ująć dobry admin po prostu i stara gwardia jak polac i fis ps

:D nic dodać nic ująć dobry admin po prostu i stara gwardia jak polac i fis ps ładnie potrafi boty uspokoić jak się zbyt swobodnie ...

6

Jak to nie ma jak jest? ;/ Chyba że chcesz dodać nowe menu...

jak to nie ma jak jest? ;/ Chyba że chcesz dodać nowe menu... ...

7

Criticaltez już to dużo razy widziałem tylko nikt nie wie jak to dodać ?:|

Criticaltez już to dużo razy widziałem tylko nikt nie wie jak to dodać ?:| ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak dodać właśny spray cs 1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam