1
Cytat: Napisał Inferno jak zrobic button na wlasna stronke klanowa stworz w photoshopie, potem dajesz to na stronke hostingowa zdiec, potem bierzesz kod html i wklejasz na stronke [ Dodano: Wto 30 Paź, 2007 ] Cytat: Napisał Inferno skad wezme mp3 ...
Trafność: 50%
2
A co ty jak kupisz stronke lub gdzies inndziej zrobisz niz yoyo.pl to myslisz ze kozak jestes? Mi nie chodzi zeby stronka byla kupna tylko zeby ja miec. Widac ze jestes dzieckiem [ Dodano: Czw 28 Lut, 2008 ] Wbijac WBIJAC ...
3
jak chcesz to mogę ci pomóc zrobić stronkę gdzie chcesz byle nie na yoyo :) ja mam na irv.pl na ten przykład :) zostawiam gg: ...
4
Cytat: sry moze pomylilem fora ale jak zrobic stronke klanowa,bo jak juz po 10min wchodze do konfiguracji pierwszej i podaje,to nie wiem co to jest i co wpisac pomocy! Serwer MySQL: co to jest??? jest poradnik tutaj ale gowno z tego rozumiem:/ ...
5
Cytat: moge zrobic stronke w webspellu tak jak www.proskillgaming.yoyo.pl Nie dość że nie ma autora szablonu, to nie ma nawet wzmianki o webspellu. ...
6
polecam yoyo.pl bo tam pliki mogą być do 10mb... tylko załóż stronkę jakąś jedną (taki banał jakiś) index.html i od czasu do czasu wchodź tam aby konta nie ...
7
stronke czili Lay Outa mojego wiesz stronke klanowa :D jak mozesz to pomoz ...