Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak dodać zegar na stronke klanowa yoyo

Najbardziej trafne tematy dla "jak dodać zegar na stronke klanowa yoyo"

3

Jak wgrać skórke na stronke ?

Siema mam malutki problem bowiem założyłem stronke na yoyo oto ona www.obs.yoyo.pl Ale nie podoba mi sie wygląd tej stronki i potrzebuje skórek szukałem na googlach ale nie znalazłem chciałbym taka skórke np http://www.just-skill.yoyo.pl/ jeśli ...

Odpowiedzi do Jak wgrać skórke na stronke ? :

4

ZROBIE STRONKE KLANOWA 1.6

WSZYTKICH CHETNYCH ZAPRASZAM NA www.obs.yoyo.pl TAM WIECEJ INFORMACJI [ Dodano: Nie 05 Sie, 2007 ] Nic nie płacisz za to że wykonam twoją stronke .... !!! PAMIĘTAJ O TYM [ Dodano: Pon 06 Sie, 2007 ] masz jakiś problem ze swoja stronka ? odwiedz ...

Odpowiedzi do ZROBIE STRONKE KLANOWA 1.6 :

5

JAK DODAĆ ULTIMATE SOUNDS ????????

j.w dodalem plugin dzwieki wstawilem do sounds/misc ale nie dzialaja co robic ??? [ Dodano: Czw 16 Sie, 2007 ] aha i jak mozna zrobic to ze jak ktos pisze w sayu timeleft to pisze zostalo jeszcze w huj czasu... albo jak ktos pisze w sayu nextmap to ...

Odpowiedzi do JAK DODAĆ ULTIMATE SOUNDS ???????? :

6

Strona Klanowa na domenie yoyo.pl

jak ustawić żeby były widoczne odrazu ostatnie mecze bez wchodzenia w zakładkę zrobilem wszystko zgodnie z tym poradnikiem ...

Odpowiedzi do Strona Klanowa na domenie yoyo.pl :

7

Jak dodać podstrony ?

Mam taki problem (strona na yoyo.pl) Robie menu, chce dodać podstrone, a moge dodać tylko moduły, a ja chce zwykła podstrone z tekstem. Z góry dziex dam ...

Odpowiedzi do Jak dodać podstrony ? :

8

Strona klanowa na yoyo.

Przepraszam ze ten problem nie dotyczy Counter Strike'a 1.6 . Ale jezeli moglby mi ktos pomoc to dziekuje. A mianowicie mam strone klanowa wlasnie w tym hostingu, normalnie sie zalogowalem - looz. Teraz kiedy chce wejsc w logowanie administratora, ...

Odpowiedzi do Strona klanowa na yoyo. :

9

jak zrobic stronke klanowo

Siema ja niewiem tylko jak jak zmienic poziom dostępu dla plików conf.inc.php i install.php (lub update.php) jak ktos by mi mogł by to wytłumaczyc ODP.xD ...

Odpowiedzi do jak zrobic stronke klanowo :

10

Stona klanowa na yoyo

Prosze o zrobienie mi stronki klanowej na yoyo stona www: delta-csforce jakis fajny styl na ktoym widnieje jakis countet teoysta : P z ...

Odpowiedzi do Stona klanowa na yoyo :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak dodać zegar na stronke klanowa yoyo"

1

Cytat: Napisał Inferno jak zrobic button na wlasna stronke klanowa stworz w

Cytat: Napisał Inferno jak zrobic button na wlasna stronke klanowa stworz w photoshopie, potem dajesz to na stronke hostingowa zdiec, potem bierzesz kod html i wklejasz na stronke [ Dodano: Wto 30 Paź, 2007 ] Cytat: Napisał Inferno skad wezme mp3 ...

Trafność: 50%

2

A co ty jak kupisz stronke lub gdzies inndziej zrobisz niz yoyo.pl to myslisz

A co ty jak kupisz stronke lub gdzies inndziej zrobisz niz yoyo.pl to myslisz ze kozak jestes? Mi nie chodzi zeby stronka byla kupna tylko zeby ja miec. Widac ze jestes dzieckiem [ Dodano: Czw 28 Lut, 2008 ] Wbijac WBIJAC ...

3

jak chcesz to mogę ci pomóc zrobić stronkę gdzie chcesz byle nie na YOYO :) ja

jak chcesz to mogę ci pomóc zrobić stronkę gdzie chcesz byle nie na yoyo :) ja mam na irv.pl na ten przykład :) zostawiam gg: ...

4

Cytat: sry moze pomylilem fora ale jak zrobic stronke klanowa,bo jak juz po

Cytat: sry moze pomylilem fora ale jak zrobic stronke klanowa,bo jak juz po 10min wchodze do konfiguracji pierwszej i podaje,to nie wiem co to jest i co wpisac pomocy! Serwer MySQL: co to jest??? jest poradnik tutaj ale gowno z tego rozumiem:/ ...

5

Cytat: moge zrobic stronke w webspellu tak jak www.proskillgaming.yoyo.pl Nie

Cytat: moge zrobic stronke w webspellu tak jak www.proskillgaming.yoyo.pl Nie dość że nie ma autora szablonu, to nie ma nawet wzmianki o webspellu. ...

6

polecam yoyo.pl bo tam pliki mogą być do 10mb... tylko załóż stronkę jakąś

polecam yoyo.pl bo tam pliki mogą być do 10mb... tylko załóż stronkę jakąś jedną (taki banał jakiś) index.html i od czasu do czasu wchodź tam aby konta nie ...

7

stronke czili Lay Outa mojego wiesz stronke klanowa :D jak mozesz to

stronke czili Lay Outa mojego wiesz stronke klanowa :D jak mozesz to pomoz ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak dodać zegar na stronke klanowa yoyo"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam