Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak dodawac pluginy

Najbardziej trafne tematy dla "jak dodawac pluginy"

1

Jak dodawac info o banie permanentnym...

Witam! jako admin zostalem upowaznieony jak postawic posta po zbanowaniu delikwenta... 1.Sprawdzic i upewnic sie czy delikwent ma cheaty lub innego rodzaju wspomagacze 2.Nagrac demko z jego udzialem 3.Zobaczyc na zegarku ktora godzina i zapisac to w ...

Odpowiedzi do Jak dodawac info o banie permanentnym... :

3

Wyłączyły się pluginy-Jak je znowu włączyć?

Otóż: Przez amxmodmenu wyłączyłem wszystkie pluginy, bo się zorientowałem, że jakiś plugin powoduje bug, tylko nie pamiętałem jaki, więc wyłączyłem wszystkie pluginy (w tym amxmodmenu xd) i teraz nie wiem jak je włączyć skoro amxmodmenu nie działa ...

Odpowiedzi do Wyłączyły się pluginy-Jak je znowu włączyć? :

Trafność: 66.67%

4

Jak tworzyc pluginy ?

...

Odpowiedzi do Jak tworzyc pluginy ? :

5

Błąd pluginy??? Prosze o jak najszybsza pomoc..!!!

Wiec tak...amx banuje mi adminow... wyglada to tak: gram sobie na serwierze, wychodze i jak chce wjesc znow to mi pisze "You have been banned"...czasmi mnie wywala z serwera i pisze to samo..i tak sie dzieje kazdemu z adminow...coto moze ...

Odpowiedzi do Błąd pluginy??? Prosze o jak najszybsza pomoc..!!! :

6

Jak dodac pluginy admina i zainstalowac amxmoda !!!!

1 Instalujesz amxmodx 2 Wlaczasz installer i masz a) do steam 1,2 ,3 b) do non steam 1, ,2,3 3 Dodajesz admina czyli: a) otwieramy folder z cs'em\cstrike\addons\amxmodx\configs\users.ini b) na końcu dodaj linijke "twojnick" ...

Odpowiedzi do Jak dodac pluginy admina i zainstalowac amxmoda !!!! :

7

Jak edytować pluginy amxx???

Mam pytanko jak edytować pluginy amxx jak ktoś pomorze dam reputa. ps. kolega mnie prosił zebym napisał ...

Odpowiedzi do Jak edytować pluginy amxx??? :

8

Jak sie nazywaja pluginy ??

jak sie nazywaja plugiy odpowiedzialne za kickowanie i banowanie graczy ?? oraz pluginy do glosowania na mapy i zmieniania mapy przez admina oczywiscie ;] musze wiedziec ich nazwy bo chce miec tylko te finkcje na serweie a reszte wywale bo tylko ...

Odpowiedzi do Jak sie nazywaja pluginy ?? :

9

Pluginy- Spowalniające coś takiego jak w matrx'e

Szukam 3 pluginów, a mianowicie: 1. Gdy ktoś dostanie hedshota jego ciało tak powoli upada z takim fajnym efektem 2. Widziałem na jednym serwerze taki plugin ze można spowolnić czas, wszystko płynie wolniej , bronie wolniej strzelają itp. 3. ...

Odpowiedzi do Pluginy- Spowalniające coś takiego jak w matrx'e :

10

Pluginy - Jak je wstawic

Czesc! Otóż mam problem… ostatnio ściągnołem sobie Sourca i tak się spodobał kumplom ze poprosili mnie abym postawil wypasisty serwer. A więc wziołem się do roboty czyli ściągnołem Sourcemoda(chyba tak się nazywał) i go zainstalowałem. ...

Odpowiedzi do Pluginy - Jak je wstawic :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak dodawac pluginy"

1

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, AMX... tylko jak zrobic zeby

Dobra... Mam wszystko :) pluginy, Metamoda, AMX... tylko jak zrobic zeby dzialal na servie??!! Mam ten folder "addons" w Glownym folderze CS (tam gdzie jest HLDS) i mam go w cstrike I nadal nie dziala :/ Proszę o ...

2

to jak ci którzy robią pluginy otwierają pliki amxx? :???: No i ja nigdzie w

to jak ci którzy robią pluginy otwierają pliki amxx? :???: No i ja nigdzie w pluginach nie widzę plików .sma ale tylko .amxx I co to znaczy kompilować? :mrgreen: EDIT: No dobra, już znalazłem :P Tyle że plik.sma jest mniejszy od .amxx :/ Edytowałem ...

3

te pluginy wytlumacz mi jak je wylaczyc bo dopiero co sciagnelem amxa i nie

te pluginy wytlumacz mi jak je wylaczyc bo dopiero co sciagnelem amxa i nie wiem jak sie ...

4

Seba prosze zrob jak najszybciej to jak dodawac skorki plx

Seba prosze zrob jak najszybciej to jak dodawac skorki plx ...

5

marcin_sms, jak inne pluginy amxx... na alliedach masz wszystko opisane, LOCK.

marcin_sms, jak inne pluginy amxx... na alliedach masz wszystko opisane, LOCK. ...

6

1) Pluginy można znaleźć na forach o pluginach 2) Zero opisu pluginów (jak je

1) pluginy można znaleźć na forach o pluginach 2) Zero opisu pluginów (jak je dodać itp) 3)Napisz które przerobiłeś Yyyy ja bym tego nie przyklejał, ale tu moda nie mam więc zobaczymy co ...

7

Siema Ladny spisAle mam pytanie czy wiesz jak dodac pluginy na serverze

Siema Ladny spisAle mam pytanie czy wiesz jak dodac pluginy na serverze gamepad ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak dodawac pluginy"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam