Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak edytować zdjęcia i wklejać na nie obrazki? jakie są do tego potrzebne programy?

Najbardziej trafne tematy dla "jak edytować zdjęcia i wklejać na nie obrazki? jakie są do tego potrzebne programy?"

1

Potrzebne programy do SPV m500

Siema potrzebuje programów do SPV m500 bo szukałem w google i nieznalazłem ;/ Z góry ...

Odpowiedzi do Potrzebne programy do SPV m500 :

2
4

Vote Map <<< Pomocy nie wiem jak zmienic

CZE! Wie ktoś jak zmienić żeby na przykład pisało zawsze 5 map kiedy jest glosowane: de_dust de_dust2 itp Bo mam teraz mapy jakie nie chce mięć na glosowaniu :D. Powiedzcie gdzie to zmienić bo nie wiem !!! Z góry dziękuje Pozdro ;) Nikt nie odpowie ...

Odpowiedzi do Vote Map <<< Pomocy nie wiem jak zmienic :

Trafność: 20%

6

Jak edytować pluginy amxx???

Mam pytanko jak edytować pluginy amxx jak ktoś pomorze dam reputa. ps. kolega mnie prosił zebym napisał ...

Odpowiedzi do Jak edytować pluginy amxx??? :

7

Mam pytanie, a jak nie odpowiecie to problem :P

:roll: no więc jeśli chodzi o Steam to zainstalowałem csa i chcę grac w steamie, ale nie bardzo kapuje jak... juz kiedys grałem ale miałem reinstalke i zapomniałem... no wiec sciagnałem steama, i mam tam Counter Strike już, ale cos nie chodzi. pisze ...

Odpowiedzi do Mam pytanie, a jak nie odpowiecie to problem :P :

8

Mega pingi,nie mam wirusów, wszytkie programy wyłączone...

jak wchodze na servery to mam pingi grubo ponad 200, a na niektorych nie moge nawet wejsc do teamu, bo jes jakies cl_flush_enity... czy cos takiego i niemoge sie ruszyc, i znikaja elementy mapy.. nie mam zadnych wirusow, wszystkie programy ...

Odpowiedzi do Mega pingi,nie mam wirusów, wszytkie programy wyłączone... :

9

Jakie Bronie Z jakimi Nie Powinny Byc ?

Kiedys gdzies widzialem jakis broni ze soba nie mieszac.... czyli np nie ak z deagle (taki przyklad podalem tylko) wiecie oco chodzi.... ze jak w jednej mi ammo braknie to w drogiej tez :???: chyba rozumiecie ...

Odpowiedzi do Jakie Bronie Z jakimi Nie Powinny Byc ? :

10

Jak edytować w amxx?

Chciałbym się dowiedzieć, w którym pliku od amxx można edytować napisy, które pokazują się na środku ekranu co jakiś czas i te, które przewijają się na dole ekranu. Jeśli coś nie zrozumiale napisałem to zrobię może screen No, ale z tego co napisałem ...

Odpowiedzi do Jak edytować w amxx? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak edytować zdjęcia i wklejać na nie obrazki? jakie są do tego potrzebne programy?"

1

Hmmm Z deka nie rozumiem tego pytania :|.. ale jak chcesz sprawdzic jakie masz

Hmmm Z deka nie rozumiem tego pytania :|.. ale jak chcesz sprawdzic jakie masz IP to wpisz w google Moje IP .. .. a po drugie to w HLDS pisze jakie IP ma ...

Trafność: 40%

2

eh..nie wiem jak sie do tego zabrać. Podrzućcie jakieś pomysły żeby ten serwer

eh..nie wiem jak sie do tego zabrać. Podrzućcie jakieś pomysły żeby ten serwer nie był kolejnym tp ffa. Zeby byl unikatowy i ludzie chcieli na nim ...

3

Powyłączaj jakie kolwiek programy: gg,ares a nawet antywirusa ! A jak nie

Powyłączaj jakie kolwiek programy: gg,ares a nawet antywirusa ! A jak nie pomoże to jakiego masz neta ? Może za wolny albo błąd serwera i trzeba go zrestartowac tak czasami bywa, pozdro ...

4

haha to masz tak jak ja ale ja tego nie robie bo to dla kozaków ten trick

haha to masz tak jak ja ale ja tego nie robie bo to dla kozaków ten trick ...

Trafność: 30%

5

Co do tego skryptu to za dobrze sie nie znam ale mam cosik takiego jak autobuy

Co do tego skryptu to za dobrze sie nie znam ale mam cosik takiego jak autobuy nacismak F1 i kupuje mi w zaleznosci ile mam pieniedzy w TT ak47 jak mam odpowiednai sume i w Ct m4a1 jak ma sie mniej kasy kupouje automatycznei slabsze bronie . I to ...

6

moze jeszcze do tego nie doszedles ale jest taka wyszukiwarka jak www.google.pl

moze jeszcze do tego nie doszedles ale jest taka wyszukiwarka jak www.google.pl i tam powinienes znalesc to czego chcesz ...

7

Napewno sa jakies programy to utrzymywania stalego ip, ale ja nie wiem jakie :D

Napewno sa jakies programy to utrzymywania stalego ip, ale ja nie wiem jakie :D ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak edytować zdjęcia i wklejać na nie obrazki? jakie są do tego potrzebne programy?"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam