Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak grać w gta 3 przez sieć

Najbardziej trafne tematy dla "jak grać w gta 3 przez sieć"

1

Jak grać przez LAN?!

Witam! Gram w Cs'a pierwszy raz od kilku lat Prawde powiedziawszy jestem kompletnym amatorem i chciałbym zagrać z kumplem przez Lan, ale nie wiem jak stworzyć mape :/ Proszę o pomoc, z góry wielkie dzięki! Pozdrawiam ...

Odpowiedzi do Jak grać przez LAN?! :

2

Jak grać przez neta z nowymi mapami typu RATS?

A więc jakiś rok temu grałem z kumplem w cs'a na mapie de_rats(i coś), była to kuchnia, to on zakładał serwer i wgrywał nowe mapki (kuchnie). Teraz chcielibyśmy do tego wrócić. Standardowe mapy się znudziły, więc próbuje wgrać inne. Niestety żadna ...

Odpowiedzi do Jak grać przez neta z nowymi mapami typu RATS? :

3

Poradnik: Jak grać na Non Steam i Botami naraz?

Witam wszystkich! Wielu z Was zapewne zadaje sobie pytanie: jak zgrać razem CS 1.6, patch non steam (obojętna wersja) i boty? Jest na to rada! Męczyłem się z tym ładnych kilka godzin ale w końcu doszedłem co i jak. Do testów użyłem CS 1.6, patch non ...

Trafność: 40%

4

Jak grac przez neta w cs1.6

Hej, sciagnąłem sobie csa 1.6. Nie moge wejsc na rzadem server no steam. Wpisuje w konsolce connect ip servera i wywala mi błedy: Invalid Cdkey albo Failed co contack game server. Co mam zrobic? jakies patche zainstalowac? czekam na ...

Odpowiedzi do Jak grac przez neta w cs1.6 :

5

Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?!

Mam wielkie pytanie ;p Czy wie ktoś jak postawić serwer non-steam na linux przez ssh bo jak nawet w googlach szukałem to jak postawiłem to wszystkie były steam ;/ Prosze o pomoc, jak ktoś wie niech napisze mi jakiś poradnik ;p ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?! :

7

Jak rozmawiać przez mikrofon ?

Witam, mianowicie chciałbym zapytać jak rozmawiać przez mikrofon w cs ? Wystarczy poprostu do niego mówić? Próbowałem ale nikt mnie nie słyszy. Może podczas mówienia trzeba jakiś klawisz nacisnąć ?? ...

Odpowiedzi do Jak rozmawiać przez mikrofon ? :

9

Jak grać w Cs???

Witam!!! Od jakiegoś miesiąca gram w Cs (wczesniej grałem ale mniej i rzadziej)teraz zajełem się tym poważniej kupiłem nawet STEAMA i 02.02.08 dostane myszkę i podkładkę http://www.gral.pl/preview/Razer/RazerDeathAdder_89/ Teraz juz gram na poważnie ...

Odpowiedzi do Jak grać w Cs??? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak grać w gta 3 przez sieć"

1

jak sie pozbyć tej informacji scriptsdsp_presets.txt. Przez to nie moge grać.

jak sie pozbyć tej informacji scriptsdsp_presets.txt. przez to nie moge grać. pomocy [ Dodano: Sro 10 Paź, 2007 ] przy ładowaniu serwa pokazuje mi sie ten komunikat. scripts/dsp_presets.txt Co mam zrobić? [ Dodano: Sro 10 Paź, 2007 ] 9557740 moje GG ...

Trafność: 60%

2

Jejku, jak Wy możecie grać cały czas przekrzykując się przez mikrofon?

Jejku, jak Wy możecie grać cały czas przekrzykując się przez mikrofon? Spróbujcie ts2 albo ventrilo, nie będzie tak zagłuszać odgłosów gry. Szyman ma rację. Obejrzałem dokładnie tylko 4r0n$ika, wg mnie nie czitował, Przeciwnicy byli dużo lepiej ...

3

No jak to jak. Chcesz grać z botami czy przez neta?

No jak to jak. Chcesz grać z botami czy przez neta? ...

4

Ale jak grać w CS-a przez Hamachi?

Ale jak grać w CS-a przez Hamachi? ...

5

Twoj temat jest zalosny jak ty!! jak widze jak wybijasz gosci przez sciany to

Twoj temat jest zalosny jak ty!! jak widze jak wybijasz gosci przez sciany to mam prawo miec jakies podejzenia...nie wiesz kiedy godzina i czas a demko sie znajdzie na forum!! z przyjemnoscia perma ci wpakuje!! ...

6

jak TO otworzyc? ten filmik? przez co?

jak TO otworzyc? ten filmik? przez co? ...

7

Ale my nie chcemy grać przez LAN (mieszkamy w innych miejscach ). Można jakoś

Ale my nie chcemy grać przez LAN (mieszkamy w innych miejscach ). Można jakoś zwykle to zrobić ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak grać w gta 3 przez sieć"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam