Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak logowac sie przez konsole jako admin

Najbardziej trafne tematy dla "jak logowac sie przez konsole jako admin"

2

[WEBSPELL] Poradnik Jak polaczyc sie przez ftp i zmienic Theme

Pokaże jak za pomocą Programu Total Commander możemy sie połączyć z nasza strona i zmienić themę w webspellu. 1. Włączamy TC ( Total Commander) i klikamy FTP połączenie 2. Klikamy na Nowe Połączenie 3. Wypelniamy pola: Sesja: Obojętnie co np nazwa ...

Odpowiedzi do [WEBSPELL] Poradnik Jak polaczyc sie przez ftp i zmienic Theme :

Trafność: 42.86%

3

Cheater jak się patrzy

więc na serwerze gra cheater slaby*mp3 na nonsteam HASHJAMA wpiszecie /top 15 to zobaczycie go na 1 miejscu -.-' taki mój ...

Trafność: 28.57%

5

Jak grac przez neta w cs1.6

Hej, sciagnąłem sobie csa 1.6. Nie moge wejsc na rzadem server no steam. Wpisuje w konsolce connect ip servera i wywala mi błedy: Invalid Cdkey albo Failed co contack game server. Co mam zrobic? jakies patche zainstalowac? czekam na ...

Odpowiedzi do Jak grac przez neta w cs1.6 :

6

Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?!

Mam wielkie pytanie ;p Czy wie ktoś jak postawić serwer non-steam na linux przez ssh bo jak nawet w googlach szukałem to jak postawiłem to wszystkie były steam ;/ Prosze o pomoc, jak ktoś wie niech napisze mi jakiś poradnik ;p ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?! :

Trafność: 28.57%

7

JAk sie obsługuje Hamachi

Elo moj kolejny problem polega na tym że hmm mam zewnęntrzne IP i nie moge postawiać serwa poradzono mi że najlepiej żeby owy serw postawić na Hamachi ... no dobra sciągnołem Hamachi no i .... i nie wiem co dalej powiedzcie mi jak mam postawic ...

Odpowiedzi do JAk sie obsługuje Hamachi :

8

Jak zrobić by dźwięki się ściągały?

W pliku de_dust2.RES dodałem dzwięki: sound/misc/kenny1.wav sound/misc/cracker1.wav sound/misc/shot1.wav sound/misc/revenge1.wav sound/misc/doh.wav sound/misc/nam1.wav sound/misc/kickass1.wav sound/misc/comeagain.wav sound/misc/awwcrap2.wav ...

Odpowiedzi do Jak zrobić by dźwięki się ściągały? :

10

Jak sprawdzic czy dana gra odpali sie na Twoim sprzecie

Oto ciekawa stronka ktora umozliwia sprawdzenie czy dana gra odpali sie na Twoim komputerze czy tez nie :) @@@@@@------>O tu :P ...

Odpowiedzi do Jak sprawdzic czy dana gra odpali sie na Twoim sprzecie :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak logowac sie przez konsole jako admin"

1

jak robi sie serwer przez konsole???

jak robi sie serwer przez konsole??? ...

Trafność: 57.14%

2

Bardzo bardzo glupie pytanie, jestem zielony i niewiem jak sie jako admin na

Bardzo bardzo glupie pytanie, jestem zielony i niewiem jak sie jako admin na bbialo pisze ;/ Mama admina na serwie wrzucilem se czapke struj itp..... ale niewiem jak na bialo pisac..... rowniez jakie som komendy na wszystkie menu od adma :D ...

3

No i dodaj ten serwer a jak nie działa to przez konsole spróbuj sie połączyć

No i dodaj ten serwer a jak nie działa to przez konsole spróbuj sie połączyć ...

4

LoL Jak nagrywasz przez konsole no to nie zajmuje on duzo i zmniejszyć sie nie

LoL jak nagrywasz przez konsole no to nie zajmuje on duzo i zmniejszyć sie nie da a do przeróbki filmów to są tutaki na forum ale masz program na kompie: Windows Movie ...

5

tak jak admin jest botem i nie wie jak sie dobrze ga i za dobra gre daje ban no

tak jak admin jest botem i nie wie jak sie dobrze ga i za dobra gre daje ban no cóż tak samo kurak ? za co admini nas tak karaja ze sie jest 1 w top15 i sie jest lepszym od niech ? pozdrawiam admina ktory mnie zbanowal chce 1vs1 z HLTV i niech ...

6

i tyle nerwów przez jednego czita.. żal jak się czyta.. weźcie troszke na luz,

i tyle nerwów przez jednego czita.. żal jak się czyta.. weźcie troszke na luz, to w końcu admini są od tego żeby ich banować.. ja tam wole się z nich pośmiać.. jak to było..? - dzieci neo.. good one.. :D:D :lol: a nawet jak nie ma adma to wystarczy ...

7

drut kolczasty bo jak chcesz przejsc przez plot to sie rozjebac mozesz a na

drut kolczasty bo jak chcesz przejsc przez plot to sie rozjebac mozesz a na srace tylko sie mozesz poslizgnac fishman czy el polaco ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak logowac sie przez konsole jako admin"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam