1
jak robi sie serwer przez konsole??? ...
Trafność: 57.14%
2
Bardzo bardzo glupie pytanie, jestem zielony i niewiem jak sie jako admin na bbialo pisze ;/ Mama admina na serwie wrzucilem se czapke struj itp..... ale niewiem jak na bialo pisac..... rowniez jakie som komendy na wszystkie menu od adma :D ...
3
No i dodaj ten serwer a jak nie działa to przez konsole spróbuj sie połączyć ...
4
LoL jak nagrywasz przez konsole no to nie zajmuje on duzo i zmniejszyć sie nie da a do przeróbki filmów to są tutaki na forum ale masz program na kompie: Windows Movie ...
5
tak jak admin jest botem i nie wie jak sie dobrze ga i za dobra gre daje ban no cóż tak samo kurak ? za co admini nas tak karaja ze sie jest 1 w top15 i sie jest lepszym od niech ? pozdrawiam admina ktory mnie zbanowal chce 1vs1 z HLTV i niech ...
Trafność: 42.86%
6
i tyle nerwów przez jednego czita.. żal jak się czyta.. weźcie troszke na luz, to w końcu admini są od tego żeby ich banować.. ja tam wole się z nich pośmiać.. jak to było..? - dzieci neo.. good one.. :D:D :lol: a nawet jak nie ma adma to wystarczy ...
7
drut kolczasty bo jak chcesz przejsc przez plot to sie rozjebac mozesz a na srace tylko sie mozesz poslizgnac fishman czy el polaco ...