Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak moge grac z kolega w cs 1.6 non steam

Najbardziej trafne tematy dla "jak moge grac z kolega w cs 1.6 non steam"

1

Jak Moge Byc Admine Na mojim Servie Cs 1.6 non steam

yo mam prosbe czy ktos by mi mugl powiedziec jak moge byc adminem na mojim serverze z gury thx. ...

Odpowiedzi do Jak Moge Byc Admine Na mojim Servie Cs 1.6 non steam :

2

CS non steam Jak grac?

Nie wiem co zrobić! Gdy podłącze się do servera, nie mogę wybrać drużyny. U mojego kolegi jest wybieranie czy chce się być ct czy tt. Więc co mam zrobić. Może ma coś do tego stara wersja non steam? Mam CS 1.6 non steam v4. Używam patch v23. Proszę o ...

Odpowiedzi do CS non steam Jak grac? :

Trafność: 57.14%

4

Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam?

Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? ...

Odpowiedzi do Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? :

5

Poradnik: Jak grać na Non Steam i Botami naraz?

Witam wszystkich! Wielu z Was zapewne zadaje sobie pytanie: jak zgrać razem CS 1.6, patch non steam (obojętna wersja) i boty? Jest na to rada! Męczyłem się z tym ładnych kilka godzin ale w końcu doszedłem co i jak. Do testów użyłem CS 1.6, patch non ...

Trafność: 42.86%

6

Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?!

Mam wielkie pytanie ;p Czy wie ktoś jak postawić serwer non-steam na linux przez ssh bo jak nawet w googlach szukałem to jak postawiłem to wszystkie były steam ;/ Prosze o pomoc, jak ktoś wie niech napisze mi jakiś poradnik ;p ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?! :

7

Jak zainstalować tekstury w CSS Non-Steam???

Pobrałem ostatnio tekstury i gdy je zainstalowałem nic się nie zmienia, nadal na niektórych mapach są ich braki. Czy muszę folder po folderze wrzucać do modeli i materiałów??? ...

Odpowiedzi do Jak zainstalować tekstury w CSS Non-Steam??? :

9

VHE -Jak skonfigurować na non steam?

Siema Mam problem ze skonfigurowaniem vhe pod cs'a 1.6 non steam. Oczywiscie, są poradniki jak skonfigurowac vhe, ale niestety tylko steama... No ale dobra "skonfigurowalem"(bo nie wiem czy dobrze) i jest problem podczas kompilaccji ...

Odpowiedzi do VHE -Jak skonfigurować na non steam? :

10

Nie mogę włonczyć Cs non steam

Zaczołem grać w cs non steama od grudnia ubiegłego roku piewrszym razem wszystko było okey ale po 2 miesiącach zaczął się ten problem... PIerwszym razem gdy włanczałem grę wyświetlali mi się tych dwóch gości z pistoletem i shotgunem a potem ...

Odpowiedzi do Nie mogę włonczyć Cs non steam :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak moge grac z kolega w cs 1.6 non steam"

1

Ej jak zainstalowalem tego Amx na swoim cs 1.6 non steam to nie moge grac z

Ej jak zainstalowalem tego Amx na swoim cs 1.6 non steam to nie moge grac z botami i sam nie moge wejsc do terro albo ct 2. Stworz skrót programu HLDS (jest w folderze counter-strike), umieść go na pulpicie i edytuj link, np. ...

Trafność: 71.43%

2

a mam problem bo mam steam i jak serwer bedzie non steam to grac nie moge to

a mam problem bo mam steam i jak serwer bedzie non steam to grac nie moge to czy wy wymagacie sciagniecia non steam ...

Trafność: 71.43%

3

Bo to jest serwer STEAM, a ty masz non steama. jak chcesz grac na takich

Bo to jest serwer steam, a ty masz non steama. jak chcesz grac na takich serwach to kup ...

4

Ja mam : Counter Strike 1.6 Non Steam a Jak Wlasnie Nie wiem jak grac ja jakims

Ja mam : Counter Strike 1.6 non steam a jak Wlasnie Nie wiem jak grac ja jakims zTych.....co sa na tym ...

5

Noszkurwa dalej nie moge grac .... Mozecie podac link do cs 1.6 non steam +boty

Noszkurwa dalej nie moge grac .... Mozecie podac link do cs 1.6 non steam +boty + amx ?? Wtedy juz nic nie bede chcial . pozdro ...

6

a jak moge zrobic zebym mial steam? i mogl tam grac?

a jak moge zrobic zebym mial steam? i mogl tam grac? ...

7

to lepiej grac na cz non steam czy na cs 1.6? jak uwazacie?

to lepiej grac na cz non steam czy na cs 1.6? jak uwazacie? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak moge grac z kolega w cs 1.6 non steam"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam