Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak moge wrzucic plik na strone

Najbardziej trafne tematy dla "jak moge wrzucic plik na strone"

1

Jak Moge Byc Admine Na mojim Servie Cs 1.6 non steam

yo mam prosbe czy ktos by mi mugl powiedziec jak moge byc adminem na mojim serverze z gury thx. ...

Odpowiedzi do Jak Moge Byc Admine Na mojim Servie Cs 1.6 non steam :

2

Jak założyć stronę klanową za darmo?

Tutaj opiszę jak założyć stronę klanową na darmowym hostingu yoyo.pl opierającą się o CSMa o nazwie NukedKlan - jest to najlepszy CMS do obsługi strony klanowej gry online. YoYo.pl jest obecnie jednym z najlepszych darmowych hostingów. Jedynie ...

Trafność: 40%

4

jak moge zalozyc serwer

witam. chcialbym zalozyc serwer cs 1.6 non steam i potrzebuje rady poniewarz prawdopodobnie mam ip wewnetrzne i nie wiem co robic. moze mial ktos tem sam problem? licze na pomoc i jeszcze jedno na stronie http://www.mojeip.org wyswietla mi takie ip ...

Odpowiedzi do jak moge zalozyc serwer :

5

Jak wrzucic dzwięki na mój serwer??? PROSZE POMÓŻCIE!!!

Mam wielka prosbe do was, otórz mam cs 1.6 nonsteam, serwer zakladam przez znany wszystkim Dedicated Serwer i chcialbym na mój serwer wrzucic dzwieki(np. Ultimate Sound), ktore np. wystepuja przy headshot'ie i przy duzej ilosci zabójstw (tzw. ...

Odpowiedzi do Jak wrzucic dzwięki na mój serwer??? PROSZE POMÓŻCIE!!! :

6

Jak zrobić banner lub logo na strone??

Siemka :mrgreen: jak zrobić logo lub banner na strone klanu http://csextremeteam.dbv.pl/news.php Najlepiej bedzie jesli ktos zrobi mi to sam jesli kto mi pomoze = Pomógł Pzdr. ...

Odpowiedzi do Jak zrobić banner lub logo na strone?? :

7

Jak zainstalować phpmyadmin na strone?

Tak jak wyżej, jak zaisntalować phpmyadmin na stronę z nk? ...

8
9

Jak zrobic stronę klanową

A wieć tak chce zrobic stronę klenową nie na żadnym yoyo.pl i tp :) Chcęzrobić stronę klanową przez dokument HTML.Musi być coś prostego . Prosił bym o jakiśporadnik czy o co. Poniżej opiszęco co chciał bym żeby sie znjadowało na mojej stronce ...

Odpowiedzi do Jak zrobic stronę klanową :

10

Pare obrazkow na strone. Nie wiem jak to opisac :D.

czolem Prosze o wykonanie obrazkow, kazdy ma miec 100x468.tematyka Counter-Strike.W Tle prosze aby znajdywal sie napis GEM. 1 Obrazek - Organizacja 2 Obrazek - Zarzad 3 Obrazek - TEAM-GEM [b] 4 Obrazek - TEAM-GEM [A] Coś takiego jak to: Inviolable ...

Odpowiedzi do Pare obrazkow na strone. Nie wiem jak to opisac :D. :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak moge wrzucic plik na strone"

1

a np jak usunąłem plik index.html to z innej strony którą mam moge skopiować ?

a np jak usunąłem plik index.html to z innej strony którą mam moge skopiować ? czy nie bo ja się nie znam za dobrze na ...

Trafność: 60%

2

No to chyba sie mapa stronki nazywa, trzeba plik wrzucic na strone i potem go

No to chyba sie mapa stronki nazywa, trzeba plik wrzucic na strone i potem go potwierdzic. Czy to ma jakies znaczenie, ze w google podalem alias do strony a nie prawdziwa domene? adres url to ja umiem dodac:) :mrgreen: [ Dodano: Czw 29 Lis, 2007 ] ...

3

a nie da sie plik psd przerobic na html?? jak ktos umie to wrzucic to niech

a nie da sie plik psd przerobic na html?? jak ktos umie to wrzucic to niech pomoze dam ...

4

A, JAK się nazywa ten plik i GDZIE mogę go znaleźć? chodzi mi o dokładny adres

A, jak się nazywa ten plik i GDZIE mogę go znaleźć? chodzi mi o dokładny adres docelowy zaczynając od folderu cstrike ...

5

nie mam niebieskie ;d i takze takiego koloru uzylem moge wyslac plik psd jak

nie mam niebieskie ;d i takze takiego koloru uzylem moge wyslac plik psd jak nie wierzysz ...

6

nagrywałem tylko potem ono w hu. zajmuje i jak będe chciał wrzucic na strone to

nagrywałem tylko potem ono w hu. zajmuje i jak będe chciał wrzucic na strone to nici z tego bo za dużo zajmuje:( a mi chodzi jak mam dodać temko które sobie na początku wrzyce w youtuba a potem bym chciał na strone jak to ...

7

A gdzie znajde ten plik co moge zedytować takie pliki jak zs_nvg i

A gdzie znajde ten plik co moge zedytować takie pliki jak zs_nvg i zs_lightning ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak moge wrzucic plik na strone"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam