Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak na serwerze hlds zrobi bez lagów

Najbardziej trafne tematy dla "jak na serwerze hlds zrobi bez lagów"

1

Jak zrobic na serwerze HLDS bez AMX tekst powitalny?

Tak jak w temacie. jak zrobic na serwerze hlds bez AMX tekst powitalny jak ktos wchodzi na serwer ?? Pomocy :) Jezeli ktos pomoze klikne pomogl ...

Odpowiedzi do Jak zrobic na serwerze HLDS bez AMX tekst powitalny? :

2

Jak na serwerze HLDS zrobic zamiast FFA TP ?

Tak jak w temacie. jak na serwerze hlds zrobic zamiast FFA serweru TP serwer ? Chodzi mi o to,ze jak ktos przekroczy granice raszu zeby go zabijalo albo dawalo slapa. Z góry dziex :) Jezeli ktos pomoze klikne pomogl ...

Odpowiedzi do Jak na serwerze HLDS zrobic zamiast FFA TP ? :

3

HLDS na 8 slotów bez lagów

Siemanko, mam taki problem. Otóż kiedy stawiam serwa na 8 slotów, to kiedy wbije 7 graczy jest ok, ale kiedy wejdzie 8 gracz, nagle pingi idą w górę do 2000ms i wyżej... Moje łączę to ofc neostrada TP 512... Wiem, że to nie jest najlepsza opcja na ...

Odpowiedzi do HLDS na 8 slotów bez lagów :

Trafność: 50%

4

Ping na serwerze HLDS

moj kolega ma serwer hlds ale jak graja 3 osoby to zaczynaja sie lagii i duzy ping. czy da sie cos z tym zrobic??? sorki jezeli juz byl taki ...

Odpowiedzi do Ping na serwerze HLDS :

Trafność: 33.33%

6

Jak pozbyć się lagów z własnego serwera.

Witam. Nie dawno nauczyłem się robić własny serwer Non Steam . Problem jest w tym że wystarczy żeby dwie osoby weszły i już pingi skaczą do 300 :shock: . Mam neostrade 512 kb/s . Prosze pomózcie mi. Z gory thanx. ...

Odpowiedzi do Jak pozbyć się lagów z własnego serwera. :

7

Jak ustawic HLDS jako usługa systemowa?

Witam, Postanowilem postawic sobie CS 1.6 Non-steam na strosie (serwerku *dedykowanym*, do ktorego nie powinienem miec dostepu). Jego dokladna konfiguracja: Kod: Cpu: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 440 2188Mhz Ram: 2046MB Total, 1462MB ...

Odpowiedzi do Jak ustawic HLDS jako usługa systemowa? :

8

Lagi na serwerze HLDS

Witam!! Stawiam serw przez hlds i sa lagi!! Nie mam wlaczonych zadnych programowe p2p itp. a moj sprzet to: Typ procesoraAMD Athlon XP, 1466 MHz (5.5 x 267) 1700+ pamięci ram 1 GB mam neo 1mb Plz ...

Odpowiedzi do Lagi na serwerze HLDS :

9

Jak postawić HLTV na serwerze?

jak POSTAWIĆ HLTV? HLTV, w skrócie, czyli Half Life TV. Jest to „telewizja”, dzięki której mamy szansę oglądać mecze w Counter-Strike 1.6, Day of Defeat, Counter-Strike Condition Zero czy Counter-Strike Source. jak widać CS dominuje, ...

Odpowiedzi do Jak postawić HLTV na serwerze? :

10

Co tszeba miec :+JAk-SIE-CHCE-MIEC SERVER HLDS NOnSteam @_@

:arrow: Co jest potrzebne do postawienia servera Nonsteam na hlds mam routera :!: żeby wszyscy z Nonsteam mogli sie dołaczyc Mam cs 1.6 Piszcie :!: :!: poniżej jest instrukcja z livebox jak skonfigurować CS-a 1.6 i hlds (NON STEAM) pod LIVEBOXA!!!!! ...

Odpowiedzi do Co tszeba miec :+JAk-SIE-CHCE-MIEC SERVER HLDS NOnSteam @_@ :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak na serwerze hlds zrobi bez lagów"

1

Cytat: Na serwerze nie ma nigdy lagow a jak wpadne tam i beda lagi to ja cie

Cytat: Na serwerze nie ma nigdy lagow a jak wpadne tam i beda lagi to ja cie zlapie spokojnie ale wtedy to bedziesz mial cieplo w gaciach :lol: ...

2

Na moim serwerze. tylko jak przeisntalować HLDS? Zawsze po głosowaniu tak się

Na moim serwerze. tylko jak przeisntalować hlds? Zawsze po głosowaniu tak się dzieje wszystkie rodzaje amxów spróbowałem i nic z tego proszę powiedz jak mam przeinstalować hlds'a ...

3

mANIEK podaj mi gg twoje powiesz jak zrobiłeś sobie adma masz hlds?

mANIEK podaj mi gg twoje powiesz jak zrobiłeś sobie adma masz hlds? ...

4

Witam. Chcialbym poinformmowac o naszym serwerze bez lagow ns !!!! Zachęcamy do

Witam. Chcialbym poinformmowac o naszym serwerze bez lagow ns !!!! Zachęcamy do grania na naszym serwerze poniewaz ROZDAJEMY ADMINY!!! nasz ip serwa 193.33.176.213:27015 pw cs !!!! Zapraszam ...

5

Musisz przeinstalowac cs i zobaczyc czy bez amx dziala hlds jak tak to pozniej

Musisz przeinstalowac cs i zobaczyc czy bez amx dziala hlds jak tak to pozniej instalowac amx tak jka mowi ...

6

Fajnie Seba zrobiłeś tylko jedna uwaga. Jak masz tam informacje o serwerze to

Fajnie Seba zrobiłeś tylko jedna uwaga. jak masz tam informacje o serwerze to pod napisami można to ująć jest sprey usuń go myśle ,że lepiej będzie ...

7

Jak masz internet 512 lub 1 MB no to wątpię żebyś nie miał lagów na serwerze.

jak masz internet 512 lub 1 MB no to wątpię żebyś nie miał lagów na serwerze. Do tego liczy sie sprzęt(ramy, procek) i wszystko. Odpowiedź prosta: Zmień internet i ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak na serwerze hlds zrobi bez lagów"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam