Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak pisac w say na kolorowo

Najbardziej trafne tematy dla "jak pisac w say na kolorowo"

2

say /info = wyświetlenie pliku jak motd

jak zrobić by np po wpisaniu say /info pokazało się okno z pewnymi informacjami, takie jak te z motd tylko, że informacje są tam ...

Odpowiedzi do say /info = wyświetlenie pliku jak motd :

3

Jak zblindowac komende: say @

Witam Chciałbym zblindować komendę 'say @" pod klawisz "i" O wiele by mi to ułatwiło adminowanie serwerem ;-) Chodzi o to że: - naciskam "i" - pokazuje mi sie mesagemde (tak jakbym nacisnął 'y') - wpisuje co mam do ...

Odpowiedzi do Jak zblindowac komende: say @ :

Trafność: 50%

4

Mam serwer i jak zrobić co jakiś czas napisy w say ?

Witam wiec chodzi mi o to ze chciałbym zeby na moim serwerze co np 2min. wyswietlało sie w say jakiś napis np. zapraszam na strone Counter Strike wiaderko.com i zeby ten napis był czerwony gdzie co mam wkleic, napsiać ...

Odpowiedzi do Mam serwer i jak zrobić co jakiś czas napisy w say ? :

5

Jak pisać na kolorowo na czacie?

Siemka. Wiem ze jest taka opcja zeby admini pisali kolorowo na czacie tylko nie wiem jaka komende tyrzeba wczesniaj dac : ganja: HELP : ...

6

Jak napisać zażalenie

Jeżeli dostałeś bana to własnie tu jest miejsce zeby npisac o ty... odzywki na gg bede ignorowal. jak napisac zażalenie ? -napisz nowy temat -napisz o ktorej godzinie grales -napisz nick na jakim grales posty-zażalenia-prośby o odbanowanie bez tych ...

Trafność: 25%

8

Jak zapisać bana na forum.

Jeżeli zbanowałeś kogoś i od razu chcesz to tu napsiać, pisz to tak: Temat: [data] Kto A w poście: Nick: Data: Godzina: Za co: Kto zbanował: Dokumentacja: Link1 Link2 jakiś porzadek musi być ...

Odpowiedzi do Jak zapisać bana na forum. :

9

JAK NAPISAĆ SWOJĄ OPINIE O ADMINIE

Temat napisać wg formaty: [skarga] nick admina lub [pochwala] nick admina w treści napisać: - co nam sie konkretnie nie podoba lub tez podoba - jak jest to jakaś konkretna sytuacja, która miała miejsce na serwerze to opisać ja i dać datę i ...

Trafność: 25%

10

Jak dodawac info o banie permanentnym...

Witam! jako admin zostalem upowaznieony jak postawic posta po zbanowaniu delikwenta... 1.Sprawdzic i upewnic sie czy delikwent ma cheaty lub innego rodzaju wspomagacze 2.Nagrac demko z jego udzialem 3.Zobaczyc na zegarku ktora godzina i zapisac to w ...

Odpowiedzi do Jak dodawac info o banie permanentnym... :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak pisac w say na kolorowo"

1

Sleepss naucz sie pisac po Polsku. White-ta ? jak slyszysz z respa ct kolesia

Sleepss naucz sie pisac po Polsku. White-ta ? jak slyszysz z respa ct kolesia na samym koncu gali ? pozdrawiam White-do tej 1 akcji w terro co bylem na dole to sie nie dowalam, tylko do akcji na demku. PS: ogladnac sobie demko na wallhacku ! i ...

2

siema jak do tej pory napisalem tylko jeden artykul i bede sie staral pisac

siema jak do tej pory napisalem tylko jeden artykul i bede sie staral pisac wiencej w miare moich mozliwosci a teraz podam link do ...

3

hmmm a jak pisac na srodku ekranu ??

hmmm a jak pisac na srodku ekranu ?? ...

4

elo ja co do tego Serwer Rules - pokazuje zasady po wpisaniu say - /zasady jak

elo ja co do tego Serwer Rules - pokazuje zasady po wpisaniu say - /zasady jak wpisac wlasne ...

5

no to jak nie to zeby cos napisay starczy wpisac samo say i tekst ...;)

no to jak nie to zeby cos napisay starczy wpisac samo say i tekst ...;) ...

6

Kazdy by chcial umiec pisac pluginy ale niekazdy jest taki zdolny jak seba:D:D

Kazdy by chcial umiec pisac pluginy ale niekazdy jest taki zdolny jak seba:D:D ja np. nieumiem a chail bym:P ...

7

yy tak ale napisze na pw ,i jak ktos ja chce to pisac na pw bo niechce kiedys

yy tak ale napisze na pw ,i jak ktos ja chce to pisac na pw bo niechce kiedys jej dostac na jakims serwie a tak nie wszyscy beda ja mieli.... Stalker na pw ok?? [ Dodano: Nie 25 Lis, 2007 ] Adamus, piorun to sie slay rowna chyba ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak pisac w say na kolorowo"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam