Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak polaczyc sie z serwerem z haslem przez konsole connect

Najbardziej trafne tematy dla "jak polaczyc sie z serwerem z haslem przez konsole connect"

1

[WEBSPELL] Poradnik Jak polaczyc sie przez ftp i zmienic Theme

Pokaże jak za pomocą Programu Total Commander możemy sie połączyć z nasza strona i zmienić themę w webspellu. 1. Włączamy TC ( Total Commander) i klikamy FTP połączenie 2. Klikamy na Nowe Połączenie 3. Wypelniamy pola: Sesja: Obojętnie co np nazwa ...

Odpowiedzi do [WEBSPELL] Poradnik Jak polaczyc sie przez ftp i zmienic Theme :

Trafność: 50%

3

Cheater jak się patrzy

więc na serwerze gra cheater slaby*mp3 na nonsteam HASHJAMA wpiszecie /top 15 to zobaczycie go na 1 miejscu -.-' taki mój ...

Trafność: 25%

5

Jak grac przez neta w cs1.6

Hej, sciagnąłem sobie csa 1.6. Nie moge wejsc na rzadem server no steam. Wpisuje w konsolce connect ip servera i wywala mi błedy: Invalid Cdkey albo Failed co contack game server. Co mam zrobic? jakies patche zainstalowac? czekam na ...

Odpowiedzi do Jak grac przez neta w cs1.6 :

6

Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?!

Mam wielkie pytanie ;p Czy wie ktoś jak postawić serwer non-steam na linux przez ssh bo jak nawet w googlach szukałem to jak postawiłem to wszystkie były steam ;/ Prosze o pomoc, jak ktoś wie niech napisze mi jakiś poradnik ;p ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?! :

Trafność: 25%

7

JAk sie obsługuje Hamachi

Elo moj kolejny problem polega na tym że hmm mam zewnęntrzne IP i nie moge postawiać serwa poradzono mi że najlepiej żeby owy serw postawić na Hamachi ... no dobra sciągnołem Hamachi no i .... i nie wiem co dalej powiedzcie mi jak mam postawic ...

Odpowiedzi do JAk sie obsługuje Hamachi :

8

Jak zrobić by dźwięki się ściągały?

W pliku de_dust2.RES dodałem dzwięki: sound/misc/kenny1.wav sound/misc/cracker1.wav sound/misc/shot1.wav sound/misc/revenge1.wav sound/misc/doh.wav sound/misc/nam1.wav sound/misc/kickass1.wav sound/misc/comeagain.wav sound/misc/awwcrap2.wav ...

Odpowiedzi do Jak zrobić by dźwięki się ściągały? :

10

Jak sprawdzic czy dana gra odpali sie na Twoim sprzecie

Oto ciekawa stronka ktora umozliwia sprawdzenie czy dana gra odpali sie na Twoim komputerze czy tez nie :) @@@@@@------>O tu :P ...

Odpowiedzi do Jak sprawdzic czy dana gra odpali sie na Twoim sprzecie :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak polaczyc sie z serwerem z haslem przez konsole connect"

1

2 Pytania 1# Przez Konsole connect ip:port Mozesz Sie Polaczyc?? 2# Innym Tez

2 Pytania 1# przez konsole connect ip:port Mozesz sie polaczyc?? 2# Innym Tez sie Nie ...

Trafność: 62.5%

2

możliwe że wchodzisz przez konsole: connect IP i tam nie da sie podawać hasła,

możliwe że wchodzisz przez konsole: connect IP i tam nie da sie podawać hasła, musisz dodać je do "Favorites", z tego co wiem po zainstalowaniu patcha v23 da się tam dodać, a potem podajesz hasło jak Cie o to poprosi ...

3

jak robi sie serwer przez konsole???

jak robi sie serwer przez konsole??? ...

4

galopa, połączcie się przez connect. W szkole jak założę serwa też nie ma w

galopa, połączcie się przez connect. W szkole jak założę serwa też nie ma w zakładce lan a poprzez connect ...

5

dobra cos juz mam ale.. jak wlaczam server jakis przez konsole wpisujac connect

dobra cos juz mam ale.. jak wlaczam server jakis przez konsole wpisujac connect i ip serwa to po chwili pobierania pojawia sie komunikat " Disconnect: Server uses different class tables." co sie tu da ...

6

mi sie wydaje ze jak sie polaczyc przez chamhi to bedziesz mial jego ip ;]

mi sie wydaje ze jak sie polaczyc przez chamhi to bedziesz mial jego ip ;] ...

7

Cytat: Napisał papkin mi sie wydaje ze jak sie polaczyc przez chamhi to

Cytat: Napisał papkin mi sie wydaje ze jak sie polaczyc przez chamhi to bedziesz mial jego ip ;] Chłopie nie znasz się nie pisz , jeśli nie wiesz to czego służy hamak to się NIE UDZIELAJ ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak polaczyc sie z serwerem z haslem przez konsole connect"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam