Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak połączyć się z własnym serwerem admin cs

Najbardziej trafne tematy dla "jak połączyć się z własnym serwerem admin cs"

1

Wyłączyły się pluginy-Jak je znowu włączyć?

Otóż: Przez amxmodmenu wyłączyłem wszystkie pluginy, bo się zorientowałem, że jakiś plugin powoduje bug, tylko nie pamiętałem jaki, więc wyłączyłem wszystkie pluginy (w tym amxmodmenu xd) i teraz nie wiem jak je włączyć skoro amxmodmenu nie działa ...

Odpowiedzi do Wyłączyły się pluginy-Jak je znowu włączyć? :

Trafność: 50%

2

Nie można połączyć się z serwerem MySQL

Witam mam pewien problem. Wczoraj stronka ładnie chodziła a dzisiaj... Wchodze a tu taki komunikat: Wersja webSPELL: 4.01.02 Wersja PHP: 4.4.4-8+etch4yoyo1 Wersja MySQL: BŁĄD: Nie można połączyć się z serwerem MySQL For support visit webspell.org ...

Odpowiedzi do Nie można połączyć się z serwerem MySQL :

3

Nie moge połączyć się z żadnym serwerem

Mam problem otóż nie moge połączyć się z żadnym serwerem gdy prubóje pojawia mi się tylko komunikat "Failed to contact game server" Mam zainstalowanego patch'a v23. Ale problem pojawił się po tym jak zmieniłem dostawce internetu (z ...

Odpowiedzi do Nie moge połączyć się z żadnym serwerem :

4

Nie można się połączyć z serwerem.

Witam. Mam taki problem, że nie mogę się połączyć z żadnym serwerem. Nie ważne na jaki serwer próbuję wejść, podczas łączenia się zawiesza i nic się nie dzieje, csa w tedy mogę wyłączyć wyłącznie poprzez ctrl + alt + delete i nic. Ostatnio mam co ...

5

Cheater jak się patrzy

więc na serwerze gra cheater slaby*mp3 na nonsteam HASHJAMA wpiszecie /top 15 to zobaczycie go na 1 miejscu -.-' taki mój ...

Trafność: 33.33%

7

Jak wyłączyć boty

jak uruchomie serwa (np. na 6 osób) to zaraz sa na nim boty, i wtedy ja nie moge grac bo sa miejsca zajete przez boty, a jak zrobie botowi kicka to zaraz sie pojawia creating bot i zastepuje go drugi, jak zrobic zeby te głupie boty sie wogóle nie ...

Odpowiedzi do Jak wyłączyć boty :

8

JAk sie obsługuje Hamachi

Elo moj kolejny problem polega na tym że hmm mam zewnęntrzne IP i nie moge postawiać serwa poradzono mi że najlepiej żeby owy serw postawić na Hamachi ... no dobra sciągnołem Hamachi no i .... i nie wiem co dalej powiedzcie mi jak mam postawic ...

Odpowiedzi do JAk sie obsługuje Hamachi :

9

Jak zrobić by dźwięki się ściągały?

W pliku de_dust2.RES dodałem dzwięki: sound/misc/kenny1.wav sound/misc/cracker1.wav sound/misc/shot1.wav sound/misc/revenge1.wav sound/misc/doh.wav sound/misc/nam1.wav sound/misc/kickass1.wav sound/misc/comeagain.wav sound/misc/awwcrap2.wav ...

Odpowiedzi do Jak zrobić by dźwięki się ściągały? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak połączyć się z własnym serwerem admin cs"

1

jaro.16, ale jak ręcznie podasz mu to możesz się połączyć z serwerem tak?

jaro.16, ale jak ręcznie podasz mu to możesz się połączyć z serwerem tak? ...

Trafność: 66.67%

2

tak jak admin jest botem i nie wie jak sie dobrze ga i za dobra gre daje ban no

tak jak admin jest botem i nie wie jak sie dobrze ga i za dobra gre daje ban no cóż tak samo kurak ? za co admini nas tak karaja ze sie jest 1 w top15 i sie jest lepszym od niech ? pozdrawiam admina ktory mnie zbanowal chce 1vs1 z HLTV i niech ...

3

Nie wiem dlaczego ale jak chce sie połączyć ze swoim serwem to niemoge w

Nie wiem dlaczego ale jak chce sie połączyć ze swoim serwem to niemoge w users.ini przypisałem hasło i gdy wchodze na serwa wywala mnie i pisze że złe hasło.Invalid password..A przecież hasło jest takie same.. ...

4

podczas gry w przypadkowych momentach wydaje mi sie (tj. admin mial cos jak te

podczas gry w przypadkowych momentach wydaje mi sie (tj. admin mial cos jak te menu rozmowy w amxx, co sie klika i wszyscy slysza, tak samo chyba menu na te ...

5

no jak pisałem wyżej kiedy próbuje połączyć się z serverami non-steam czy to

no jak pisałem wyżej kiedy próbuje połączyć się z serverami non-steam czy to przez konsole i odpowiednią komendę czy przez Favourites to się nie łączy. Czyli jak wpisuje IP w Favourites to jest przez chwile szukanie i nic nic nie znajduje. a w ...

6

ok czyli GregoryFear.no-ip.pl ale jak mam sie z tego dołączyć???

ok czyli GregoryFear.no-ip.pl ale jak mam sie z tego dołączyć??? ...

7

Pata, a co jest jak próbujesz się połączyć?

Pata, a co jest jak próbujesz się połączyć? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak połączyć się z własnym serwerem admin cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam