1
Witam! Wie ktoś jak postawić stały serwer non-steam na necie? Z góry dzięki ...
Trafność: 75%
2
serwer możesz postawić w każdym planie. Tylko się później nie dziw jak postawisz np. Na MAX, MINI czy MEDIUM, że ci konto zablkowali. Najlepiej postawić na GOLD, chociaż jest to mało opłacalne. Mówie tu o swoim przypadku. Dużo też zależy od Pluginów ...
3
To nie jest rozwiązanie mojego problemu. Pytałem o to jak postawić serwer HLDS Non Steam pod Windowsem na przykład przy pomocy Server Creatora a jak narazie dostaje odpowiedzi całkiem nie na temat. Gdybym chciał kupić serwer to bym to dawno zrobił ...
4
Hmm czyli jak postawić serwer publiczny ? Mam 2 Vpsy i chce na jednym postawić serwer tylko nigdy nie widać go w "Internet" A co do twojej wypowiedzi nie do końca mnie zrozumiałeś a ja nie do końca wytłumaczyłem ...
5
Kiedyś jakiś admin na serwerze powiedział, że mógłby postawić serwer na swoim kompie, i chyba miał być to serwer z MODEM WAR3 :) Pozdro, ...
Trafność: 50%
6
Fajnie, fajnie ale jak się tak reklamuje ten serwer to i hasło aktualizujcie, Bo to już nie działa. Więc do dupy z takim ...
7
Fajnie, fajnie ale jak się tak reklamuje ten serwer to i hasło aktualizujcie, Bo to już nie działa. Więc do dupy z takim ...