Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak postawić serwer non steam

Najbardziej trafne tematy dla "jak postawić serwer non steam"

1

Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?!

Mam wielkie pytanie ;p Czy wie ktoś jak postawić serwer non-steam na linux przez ssh bo jak nawet w googlach szukałem to jak postawiłem to wszystkie były steam ;/ Prosze o pomoc, jak ktoś wie niech napisze mi jakiś poradnik ;p ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?! :

Trafność: 100%

2

Jak postawić serwer na non-steam.

Mam pytanie ? jak postawić serwer w cs 1.6. Próbowałem przez hlds a tu takimi błąd wyskakuje:Unable to load authentication library,Exiting. Może mi ktoś ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer na non-steam. :

3

Jak postawić serwer css non steam?

Chciałbym się dowiedzieć jak postawić serwer counter strike source non steam mam windowsa więc jeśli mógłby ktoś zamieścić te scrackowane binarki i potrzebne rzeczy pod windowsa byłbym wdzięczny. Aha i proszę o jakiś tutorial co i jak... ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer css non steam? :

7

włąsny serwer cs 1.6 non steam jak załorzyc

witam mam taki problem myślę o wykupieniu konta MIDI na http://www.shells.pl/ ale nie wiem jak potem zabrac się do uruchomienia serwera non steam bardzo proszę o jakis opis albo poradnik jak to zrobic. Pozdrawiam!! PS:Obszukalem już cały internet i ...

Odpowiedzi do włąsny serwer cs 1.6 non steam jak załorzyc :

8

Jak zrobić serwer do CS Source Non Steam

Witam, potrzebuje dokładnego opisu jak zrobić serwer albo osoby która szuka klanu i umi zrobić serwer non ...

Odpowiedzi do Jak zrobić serwer do CS Source Non Steam :

9

Jak postawić mine w CS 1,6 non steam, W zombi modzie

Mam problem z postawieniam miny w CS 1,6 non steam. inni stawiają takie miny że zabijają zombi a ja nie umiem. jak to zrobić ?? pomoże ktoś plis napiszcie mi jak ktoś ...

Odpowiedzi do Jak postawić mine w CS 1,6 non steam, W zombi modzie :

10

Serwer 1.6 non steam

czytałem dużo rzeczy o tym w google... znalazłem kilka jasnych wskazuwek ale niemoge znaleźć potrzebnych mi plików! Cytat: serwer 1.5 - dla Linux Pliki które będš nam potrzebne: hlds_l_4111_full.tar.gz hlds_l_4111e_update.tar.gz cs_15_full.tar.gz ...

Odpowiedzi do Serwer 1.6 non steam :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak postawić serwer non steam"

1

Witam! Wie ktoś jak postawić stały serwer non-steam na necie? Z góry dzięki

Witam! Wie ktoś jak postawić stały serwer non-steam na necie? Z góry dzięki ...

Trafność: 100%

2

Okey, a jak juz posiadam staly serwer? To jak przerobic go na non steam?

Okey, a jak juz posiadam staly serwer? To jak przerobic go na non steam? ...

Trafność: 80%

3

Czy moze mi ktos powiedziec jak zrobic serwer na non steam bo tez wykupilem

Czy moze mi ktos powiedziec jak zrobic serwer na non steam bo tez wykupilem wlasnie ze Shhoters.pl ale zrobili mi na steam serwer i napisali ze nie stawiaja non steam bo jest niezgodne z prawem. no i mowiac krotko ZDENERWOWALEM SIE I PROSZE O POMOC ...

4

Bo to jest serwer STEAM, a ty masz non steama. jak chcesz grac na takich

Bo to jest serwer steam, a ty masz non steama. jak chcesz grac na takich serwach to kup ...

5

ale jak ustawie sv_lan na 1 to bedzie serwer steam! a ja chce non steam ! jak

ale jak ustawie sv_lan na 1 to bedzie serwer steam! a ja chce non steam ! jak to zrobic ...

6

A jak mi się steam zupdateował i chce mieć serwer steam a nie non steam to co

A jak mi się steam zupdateował i chce mieć serwer steam a nie non steam to co mam zrobić aby go ...

7

Aby postawić serwer non steam musisz wejśc w folder z Sounter Strike i Właczyć

Aby postawić serwer non steam musisz wejśc w folder z Sounter Strike i Właczyć HLDS.jak już to zrobisz to taaak 1.Nazwa serwera 2.Mapa 3.Sieć Wybierz LAN a jak serwer sie właczy to zmien na Internet 4.Liczba graczy 5.UDP port standart to 27015 ale ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak postawić serwer non steam"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam