Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak postawić serwer ventrilo

Najbardziej trafne tematy dla "jak postawić serwer ventrilo"

1

Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?!

Mam wielkie pytanie ;p Czy wie ktoś jak postawić serwer non-steam na linux przez ssh bo jak nawet w googlach szukałem to jak postawiłem to wszystkie były steam ;/ Prosze o pomoc, jak ktoś wie niech napisze mi jakiś poradnik ;p ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?! :

Trafność: 75%

2

Jak postawić serwer 24/7?

Jestem zielony i chciałbym by ktoś wytłumaczył mi jak postwić serwer 24/7 :?: ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer 24/7? :

3

Jak postawić serwer?

Mam wielki problem. Mam własny Klan (www.swatclub.fora.pl) ale nie mamy serwera, dotychczas graliśmy na serwerze przez hamachi ale chce to zmienić :/ Czytałem już dużo forum i stronek jak postawić serwer w CS-ie ale u mnie jest inaczej. jak ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer? :

4

Czy ktoś wie jak postawić taki serwer:

Witam pytanie takie jak w temacie :) interesuje mnie postawienie serwera deathmach + gungame - zabawa jest przednia... :) jakie dodatki są mi potrzebne? mody ...

Odpowiedzi do Czy ktoś wie jak postawić taki serwer: :

5

Jak postawić darmowy serwer

Witam.Chcaiłbym się dowiedzieć czy da sie postawić darmowy serwer 24h/7 nie chodzi mi hlds Jeśli ktoś wie jak to zrobić prosze o dokładne wytłumaczenie mi tego :???: . (Jeśli w złym miejscy postawiłem temat przepraszam) Proszę o szybką ...

Odpowiedzi do Jak postawić darmowy serwer :

6

Jak postawić serwer na non-steam.

Mam pytanie ? jak postawić serwer w cs 1.6. Próbowałem przez hlds a tu takimi błąd wyskakuje:Unable to load authentication library,Exiting. Może mi ktoś ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer na non-steam. :

7

Jak postawić serwer Zombiaków w cs1.6

Siemka Mam problem mianowicie. Już tydzień z kolegom probujemy postawić serwer zombi ale nasz doświadczenie w tych sprawach jest równe 0. Gramy w cs 1.6 ja przez 4 lata on przez 2 i nie wiem na ten temat nic. Ściągaliśmy już gotowe max ale tylko 1 ...

8

Jak postawić serwer css non steam?

Chciałbym się dowiedzieć jak postawić serwer counter strike source non steam mam windowsa więc jeśli mógłby ktoś zamieścić te scrackowane binarki i potrzebne rzeczy pod windowsa byłbym wdzięczny. Aha i proszę o jakiś tutorial co i jak... ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer css non steam? :

9

Jak Postawić Serwer do CSS - Poradnik

Oto Krótki Poradnik jak postawić serwer dedykowany w grze CounterStrike Source Powyższy poradnik prezentuje dla wersji od DigitalZone 1.Wchodzimy do folderu, gdzie mamy zainstalowaną grę: 2. Klikamy prawym przyciskiem myszy na plik srcds.exe, i ...

Odpowiedzi do Jak Postawić Serwer do CSS - Poradnik :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak postawić serwer ventrilo"

1

Witam! Wie ktoś jak postawić stały serwer non-steam na necie? Z góry dzięki

Witam! Wie ktoś jak postawić stały serwer non-steam na necie? Z góry dzięki ...

2

Serwer możesz postawić w każdym planie. Tylko się później nie dziw jak

serwer możesz postawić w każdym planie. Tylko się później nie dziw jak postawisz np. Na MAX, MINI czy MEDIUM, że ci konto zablkowali. Najlepiej postawić na GOLD, chociaż jest to mało opłacalne. Mówie tu o swoim przypadku. Dużo też zależy od Pluginów ...

3

To nie jest rozwiązanie mojego problemu. Pytałem o to jak postawić serwer HLDS

To nie jest rozwiązanie mojego problemu. Pytałem o to jak postawić serwer HLDS Non Steam pod Windowsem na przykład przy pomocy Server Creatora a jak narazie dostaje odpowiedzi całkiem nie na temat. Gdybym chciał kupić serwer to bym to dawno zrobił ...

4

Hmm czyli jak postawić serwer publiczny ? Mam 2 Vpsy i chce na jednym postawić

Hmm czyli jak postawić serwer publiczny ? Mam 2 Vpsy i chce na jednym postawić serwer tylko nigdy nie widać go w "Internet" A co do twojej wypowiedzi nie do końca mnie zrozumiałeś a ja nie do końca wytłumaczyłem ...

5

Kiedyś jakiś admin na serwerze powiedział, że mógłby postawić serwer na swoim

Kiedyś jakiś admin na serwerze powiedział, że mógłby postawić serwer na swoim kompie, i chyba miał być to serwer z MODEM WAR3 :) Pozdro, ...

Trafność: 50%

6

Fajnie, fajnie ale jak się tak reklamuje ten serwer to i hasło aktualizujcie,

Fajnie, fajnie ale jak się tak reklamuje ten serwer to i hasło aktualizujcie, Bo to już nie działa. Więc do dupy z takim ...

7

Fajnie, fajnie ale jak się tak reklamuje ten serwer to i hasło aktualizujcie,

Fajnie, fajnie ale jak się tak reklamuje ten serwer to i hasło aktualizujcie, Bo to już nie działa. Więc do dupy z takim ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak postawić serwer ventrilo"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam