1
Mam inny problem nie do końca wiem jak zrobić własny serwer i proszę o pomoc. Z góry zapowiadam że mam patch v ...
Trafność: 75%
2
Witam! Wie ktoś jak postawić stały serwer non-steam na necie? Z góry dzięki ...
3
serwer możesz postawić w każdym planie. Tylko się później nie dziw jak postawisz np. Na MAX, MINI czy MEDIUM, że ci konto zablkowali. Najlepiej postawić na GOLD, chociaż jest to mało opłacalne. Mówie tu o swoim przypadku. Dużo też zależy od Pluginów ...
4
jak masz własny serwer to zamów HLTV możesz to zrobić z bezpłatnej strony www.hltv.org lub nakręcić demo następnie.Masz demka to wybierz akcje za pomocą bezpłatnego programu jakim jest Fraps i zmontuj na programie Windows Move Maker :) ...
5
To nie jest rozwiązanie mojego problemu. Pytałem o to jak postawić serwer HLDS Non Steam pod Windowsem na przykład przy pomocy Server Creatora a jak narazie dostaje odpowiedzi całkiem nie na temat. Gdybym chciał kupić serwer to bym to dawno zrobił ...
6
Hmm czyli jak postawić serwer publiczny ? Mam 2 Vpsy i chce na jednym postawić serwer tylko nigdy nie widać go w "Internet" A co do twojej wypowiedzi nie do końca mnie zrozumiałeś a ja nie do końca wytłumaczyłem ...
7
Nie zrozumiałem o co Tobie chodzi ... Chcesz postawić własny serwer do grania na tych 2 modach, czy szukasz serwerów z tymi modami .... Napisz dokładniej o co Tobie chodzi ...