Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak pozbyć się lagów z serwera cs 1.6

Najbardziej trafne tematy dla "jak pozbyć się lagów z serwera cs 1.6"

1

Jak pozbyć się lagów z własnego serwera.

Witam. Nie dawno nauczyłem się robić własny serwer Non Steam . Problem jest w tym że wystarczy żeby dwie osoby weszły i już pingi skaczą do 300 :shock: . Mam neostrade 512 kb/s . Prosze pomózcie mi. Z gory thanx. ...

Odpowiedzi do Jak pozbyć się lagów z własnego serwera. :

Trafność: 83.33%

2

Jak się pozbyć lagów myszki na steam ? Tu masz odpowiedź !

...

Odpowiedzi do Jak się pozbyć lagów myszki na steam ? Tu masz odpowiedź ! :

3

Jak sie zdejmuje VAC z serwera. Pilne

Mam problem. Czy mogłby mi ktos wytłumaczyc pokolei jak sie zdejmuje VAC z serwera bo juz zmieniłem serwer ze steam na non steam ale jak wchodze to wyskakuje Invalid cd key. Moj serwer jest na gamepad. Prosze o szybko ...

Odpowiedzi do Jak sie zdejmuje VAC z serwera. Pilne :

Trafność: 50%

4

Cheater jak się patrzy

więc na serwerze gra cheater slaby*mp3 na nonsteam HASHJAMA wpiszecie /top 15 to zobaczycie go na 1 miejscu -.-' taki mój ...

Trafność: 33.33%

5

Jak powinno się rzucać granaty na TP :D

No właśnie tak :D:D:D ...

Odpowiedzi do Jak powinno się rzucać granaty na TP :D :

6

JAk sie obsługuje Hamachi

Elo moj kolejny problem polega na tym że hmm mam zewnęntrzne IP i nie moge postawiać serwa poradzono mi że najlepiej żeby owy serw postawić na Hamachi ... no dobra sciągnołem Hamachi no i .... i nie wiem co dalej powiedzcie mi jak mam postawic ...

Odpowiedzi do JAk sie obsługuje Hamachi :

7

Jak zrobić by dźwięki się ściągały?

W pliku de_dust2.RES dodałem dzwięki: sound/misc/kenny1.wav sound/misc/cracker1.wav sound/misc/shot1.wav sound/misc/revenge1.wav sound/misc/doh.wav sound/misc/nam1.wav sound/misc/kickass1.wav sound/misc/comeagain.wav sound/misc/awwcrap2.wav ...

Odpowiedzi do Jak zrobić by dźwięki się ściągały? :

9

Jak sprawdzic czy dana gra odpali sie na Twoim sprzecie

...

Odpowiedzi do Jak sprawdzic czy dana gra odpali sie na Twoim sprzecie :

10

crash serwera jak zapobiec?

Witam mam takie pytanie jak mozna zapobiec crashowaniu serwa bo ktos mi non stop wyłacza. Moze jest jakiś patch to tego albo cos? serwer stoi na linuxie. Byłbym wdzieczny za opisanie instalacji i podanie linka. ...

Odpowiedzi do crash serwera jak zapobiec? :

Trafność: 33.33%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak pozbyć się lagów z serwera cs 1.6"

1

"tradycyjny lag" tzn. co to jest i jak sie tego pozbyć, by grało się

"tradycyjny lag" tzn. co to jest i jak sie tego pozbyć, by grało się cacy : ) 1m/s neostrada - więc chyba nie jest za słaba, a komp też elegacnki - to chyba nie w tym tkwi problem. heeeelp encore... ...

2

Możesz - poczytaj jak to się robi dla serwera HLDS, z SRCDS

Możesz - poczytaj jak to się robi dla serwera HLDS, z SRCDS będzie ...

3

jak sie pozbyć tej informacji scriptsdsp_presets.txt. Przez to nie moge grać.

jak sie pozbyć tej informacji scriptsdsp_presets.txt. Przez to nie moge grać. pomocy [ Dodano: Sro 10 Paź, 2007 ] przy ładowaniu serwa pokazuje mi sie ten komunikat. scripts/dsp_presets.txt Co mam zrobić? [ Dodano: Sro 10 Paź, 2007 ] 9557740 moje GG ...

4

serwer super! ludzie spoko. i lagow 0! czlowieku jak masz net 64kb to sie nie

serwer super! ludzie spoko. i lagow 0! czlowieku jak masz net 64kb to sie nie dziwie ze masz lagi <lol2> zapraszam na ...

5

jak sie nie myle to chyba sa ustawienia połączenia serwera z clientem (czyli

jak sie nie myle to chyba sa ustawienia połączenia serwera z clientem (czyli nami) i odwornie czyli client z serwer. nie wiem do czego dokladnie to słuzy, ale wiem ze to zmniejsza ping [ Dodano: Sro 14 Lis, 2007 ] cl_crosshair_size "small" ...

6

Jak sie nie przestrzega zasad serwera to sie dostaje bany zal

jak sie nie przestrzega zasad serwera to sie dostaje bany zal ...

7

tzn mi sie tak wydaje, ze to zalezy od serwera, bo jak gralem na jakims

tzn mi sie tak wydaje, ze to zalezy od serwera, bo jak gralem na jakims serwerze to mialem B, nic nie zmieniajac wszedlem na inny serwer i juz nie mialem B tylko swojego taga, wchodzac ponownie na pierwszy serwer mialem B... wiec to juz chyba od ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak pozbyć się lagów z serwera cs 1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam