1
"tradycyjny lag" tzn. co to jest i jak sie tego pozbyć, by grało się cacy : ) 1m/s neostrada - więc chyba nie jest za słaba, a komp też elegacnki - to chyba nie w tym tkwi problem. heeeelp encore... ...
Trafność: 50%
2
Możesz - poczytaj jak to się robi dla serwera HLDS, z SRCDS będzie ...
3
jak sie pozbyć tej informacji scriptsdsp_presets.txt. Przez to nie moge grać. pomocy [ Dodano: Sro 10 Paź, 2007 ] przy ładowaniu serwa pokazuje mi sie ten komunikat. scripts/dsp_presets.txt Co mam zrobić? [ Dodano: Sro 10 Paź, 2007 ] 9557740 moje GG ...
4
serwer super! ludzie spoko. i lagow 0! czlowieku jak masz net 64kb to sie nie dziwie ze masz lagi <lol2> zapraszam na ...
5
jak sie nie myle to chyba sa ustawienia połączenia serwera z clientem (czyli nami) i odwornie czyli client z serwer. nie wiem do czego dokladnie to słuzy, ale wiem ze to zmniejsza ping [ Dodano: Sro 14 Lis, 2007 ] cl_crosshair_size "small" ...
6
jak sie nie przestrzega zasad serwera to sie dostaje bany zal ...
7
tzn mi sie tak wydaje, ze to zalezy od serwera, bo jak gralem na jakims serwerze to mialem B, nic nie zmieniajac wszedlem na inny serwer i juz nie mialem B tylko swojego taga, wchodzac ponownie na pierwszy serwer mialem B... wiec to juz chyba od ...