1
Cytat: Napisał Inferno jak zrobic button na wlasna stronke klanowa stworz w photoshopie, potem dajesz to na stronke hostingowa zdiec, potem bierzesz kod html i wklejasz na stronke [ Dodano: Wto 30 Paź, 2007 ] Cytat: Napisał Inferno skad wezme mp3 ...
Trafność: 75%
2
Cytat: sry moze pomylilem fora ale jak zrobic stronke klanowa,bo jak juz po 10min wchodze do konfiguracji pierwszej i podaje,to nie wiem co to jest i co wpisac pomocy! Serwer MySQL: co to jest??? jest poradnik tutaj ale gowno z tego rozumiem:/ ...
3
stronke czili Lay Outa mojego wiesz stronke klanowa :D jak mozesz to pomoz ...
4
Macie jakąś stronkę z tymi wszystkimi plikami?? Bo tak to się masakrycznie ściąga. EDIT: Ano mi też wyskakuje jakiś błąd odrazu po wejściu na serwer brzmi on tak: Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 57 Tu chyba trzeba mieć jakiegoś ...
Trafność: 50%
5
Cytat: Napisał Cortez1993 Macie jakąś stronkę z tymi wszystkimi plikami?? Bo tak to się masakrycznie ściąga. EDIT: Ano mi też wyskakuje jakiś błąd odrazu po wejściu na serwer brzmi on tak: Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 57 Tu chyba ...
6
No wlasnie mam tam konto lecz nie wiem jak wklejic ta stronke nuked klan... Jetem noobek w tej dziedzinie ...
7
a podaj tą stronke :D:D jak mozesz :d zajzyj do nas na forum klanu :D ...