Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak robic z serwem przez ftp

Najbardziej trafne tematy dla "jak robic z serwem przez ftp"

3

[WEBSPELL]Poradnik Jak polaczyc sie przez ftp i zmienic Theme

Pokaże jak za pomocą Programu Total Commander możemy sie połączyć z nasza strona i zmienić themę w webspellu. 1. Włączamy TC ( Total Commander) i klikamy ftp połączenie 2. Klikamy na Nowe Połączenie 3. Wypelniamy pola: Sesja: Obojętnie co np nazwa ...

Odpowiedzi do [WEBSPELL]Poradnik Jak polaczyc sie przez ftp i zmienic Theme :

Trafność: 60%

4

Jak grac przez neta w cs1.6

Hej, sciagnąłem sobie csa 1.6. Nie moge wejsc na rzadem server no steam. Wpisuje w konsolce connect ip servera i wywala mi błedy: Invalid Cdkey albo Failed co contack game server. Co mam zrobic? jakies patche zainstalowac? czekam na ...

Odpowiedzi do Jak grac przez neta w cs1.6 :

5

Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?!

Mam wielkie pytanie ;p Czy wie ktoś jak postawić serwer non-steam na linux przez ssh bo jak nawet w googlach szukałem to jak postawiłem to wszystkie były steam ;/ Prosze o pomoc, jak ktoś wie niech napisze mi jakiś poradnik ;p ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?! :

Trafność: 40%

7

Jak wejsc na ftp wykupionego serwa?

Pomozcie,mam problem slyszalem ze moge wejsc przez total commander na ftp mojego wykupionego serwa.Ale jak powiedzcie ...

Odpowiedzi do Jak wejsc na ftp wykupionego serwa? :

8

Jak rozmawiać przez mikrofon ?

Witam, mianowicie chciałbym zapytać jak rozmawiać przez mikrofon w cs ? Wystarczy poprostu do niego mówić? Próbowałem ale nikt mnie nie słyszy. Może podczas mówienia trzeba jakiś klawisz nacisnąć ?? ...

Odpowiedzi do Jak rozmawiać przez mikrofon ? :

Trafność: 40%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak robic z serwem przez ftp"

1

czyli jak kupie to noralnie dosajehaslo ftp i przez total commandera wpierpszam

czyli jak kupie to noralnie dosajehaslo ftp i przez total commandera wpierpszam to i mam serwa (wpiszam amx i ...

2

Ale jak kupujesz server to jest STEAM. Musisz wrzucic na Server przez FTP

Ale jak kupujesz server to jest STEAM. Musisz wrzucic na Server przez ftp biblioteki i w server.cfg zmienic z sv_lan 0 Na sv_lan 1 I Juz bedzie ns (non ...

3

nie dasz rady bo nawet jak skopiujesz pliki przez ftp i wrzucisz je na serwa to

nie dasz rady bo nawet jak skopiujesz pliki przez ftp i wrzucisz je na serwa to i tak musisz zmienić dane w pliku conf.inc.php jak tego nie zmienisz to ci sie strona nawet nie załaduje dlatego musisz mieć dane do bazy bo inaczej ...

4

Ja juz kompletnie nie wiem co mam robic !! Wgrywam przez FTP total commanderem

Ja juz kompletnie nie wiem co mam robic !! Wgrywam przez ftp total commanderem caly folder z webspellem, wpisuje adres strony/install i nic wyskakuje blad yoyo ze taka strona nie istnieje ! Juz 3 razy probowalem ! 2 razy na yoyo i 1 na c0. NIe mam ...

5

Ale jak to zrobić bo ja na tym sie nie znam tylko umiem połączyć sie przez ftp.

Ale jak to zrobić bo ja na tym sie nie znam tylko umiem połączyć sie przez ftp. I mam tam pare indexów. P.S Może mam dopisać jakąś linijke lub zmienić linijke ...

6

wrzucasz przez ftp a jak dodajesz nowy plik to wpisujesz link do pliku w

wrzucasz przez ftp a jak dodajesz nowy plik to wpisujesz link do pliku w rubryce "link ...

7

Czyli za kazdym razem jak gramy spara to musze dawać haslo przez ftp??

Czyli za kazdym razem jak gramy spara to musze dawać haslo przez ftp?? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak robic z serwem przez ftp"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam