1
czyli jak kupie to noralnie dosajehaslo ftp i przez total commandera wpierpszam to i mam serwa (wpiszam amx i ...
Trafność: 60%
2
Ale jak kupujesz server to jest STEAM. Musisz wrzucic na Server przez ftp biblioteki i w server.cfg zmienic z sv_lan 0 Na sv_lan 1 I Juz bedzie ns (non ...
3
nie dasz rady bo nawet jak skopiujesz pliki przez ftp i wrzucisz je na serwa to i tak musisz zmienić dane w pliku conf.inc.php jak tego nie zmienisz to ci sie strona nawet nie załaduje dlatego musisz mieć dane do bazy bo inaczej ...
4
Ja juz kompletnie nie wiem co mam robic !! Wgrywam przez ftp total commanderem caly folder z webspellem, wpisuje adres strony/install i nic wyskakuje blad yoyo ze taka strona nie istnieje ! Juz 3 razy probowalem ! 2 razy na yoyo i 1 na c0. NIe mam ...
5
Ale jak to zrobić bo ja na tym sie nie znam tylko umiem połączyć sie przez ftp. I mam tam pare indexów. P.S Może mam dopisać jakąś linijke lub zmienić linijke ...
6
wrzucasz przez ftp a jak dodajesz nowy plik to wpisujesz link do pliku w rubryce "link ...
7
Czyli za kazdym razem jak gramy spara to musze dawać haslo przez ftp?? ...