Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak sciagnac filmik z youtube na komorke pani basia o sobie

Najbardziej trafne tematy dla "jak sciagnac filmik z youtube na komorke pani basia o sobie"

2

Jak zrobić filmik do cs 1.6?

Otóż mam problem w zrobieniu filmiku. Wszystkie sposoby z forum nie działają lub nie wiem o co chodzi. Da mi ktoś do " poprawnego " tutorialu jak zrobić filmik w cs 1.6 na ...

Trafność: 25%

3

Fajny Filmik - Jak go zrobic?

Witam! Mam kilka pytan apropo fragmovie... chciałbym zrobic sobie taki filmik... miałem juz jeden ale nie byl wcale taki wpaniały... Sciagnełem sobie Sony Vegas 7.0 i mam kilka pytan o tym programie i nie tylko... 1. Czytałem kilka Tutoriali i o ...

Odpowiedzi do Fajny Filmik - Jak go zrobic? :

5

Śmieszne zdjęcia - filmik youtube

Witam chciałbym usłyszeć od Was oceny od 1/10 lub komentarze na temat mojego pierwszego filmiku takiego z fotkami . youtube - Śmieszne Foty By Beni0s FUNNY Ps.Kto ma konto na youtube to niech oceni mi filma ...

Odpowiedzi do Śmieszne zdjęcia - filmik youtube :

6

Jak napisać zażalenie

Jeżeli dostałeś bana to własnie tu jest miejsce zeby npisac o ty... odzywki na gg bede ignorowal. jak napisac zażalenie ? -napisz nowy temat -napisz o ktorej godzinie grales -napisz nick na jakim grales posty-zażalenia-prośby o odbanowanie bez tych ...

Trafność: 12.5%

8

Jak zapisać bana na forum.

Jeżeli zbanowałeś kogoś i od razu chcesz to tu napsiać, pisz to tak: Temat: [data] Kto A w poście: Nick: Data: Godzina: Za co: Kto zbanował: Dokumentacja: Link1 Link2 jakiś porzadek musi być ...

Odpowiedzi do Jak zapisać bana na forum. :

9

JAK NAPISAĆ SWOJĄ OPINIE O ADMINIE

Temat napisać wg formaty: [skarga] nick admina lub [pochwala] nick admina w treści napisać: - co nam sie konkretnie nie podoba lub tez podoba - jak jest to jakaś konkretna sytuacja, która miała miejsce na serwerze to opisać ja i dać datę i ...

Trafność: 12.5%

10

Jak dodawac info o banie permanentnym...

Witam! jako admin zostalem upowaznieony jak postawic posta po zbanowaniu delikwenta... 1.Sprawdzic i upewnic sie czy delikwent ma cheaty lub innego rodzaju wspomagacze 2.Nagrac demko z jego udzialem 3.Zobaczyc na zegarku ktora godzina i zapisac to w ...

Odpowiedzi do Jak dodawac info o banie permanentnym... :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak sciagnac filmik z youtube na komorke pani basia o sobie"

1

Filmik spoko 8/10 Jakosc nawet dobra jak na youtube :) Akcje niczego sobie

filmik spoko 8/10 jakosc nawet dobra jak na youtube :) Akcje niczego sobie Muzyka--zle przejscie za ostre pod koniec FM ale ogolnie spoko Powodzenia ...

Trafność: 50%

2

1. Daj we frapsie 60 fps. 2. Jak wrzucasz filmik na youtube to logiczne ze

1. Daj we frapsie 60 fps. 2. jak wrzucasz filmik na youtube to logiczne ze klatkuje bo film jest mocno kompresowany. 3. Program do konwersji - MAGIX Move Edit 12. 4. filmiki wrzucaj na np. Rapida albo innego FTP w wmv albo avi (tak jak napisales). ...

Trafność: 37.5%

3

Wielki dzięki Panowie!! Jak widac już zdążyli usunąc filmik z youtube...

Wielki dzięki Panowie!! jak widac już zdążyli usunąc filmik z youtube... Ciekawe czemu?? Czyżby jednak się mylili?? Jeszcze raz ...

4

złodzieje!!! znalazl sobie łeb filmik na you tubie : YouTube - Hackowanie

złodzieje!!! znalazl sobie łeb filmik na you tubie : youtube - Hackowanie STEAM, Gry za darmo. i tylko m@ila zmienil zlodziej odkiedy steam ma m@ila na poczta.pl? ...

5

Filmik: YouTube - Jak wykonac SILENT RUN / RUSSIAN DUCK Cs 1.6

filmik: youtube - jak wykonac SILENT RUN / RUSSIAN DUCK Cs 1.6 ...

6

takie sprawy jak adres i gdzie kto mieszka to na priv sobie zalatwiajcie a nie

takie sprawy jak adres i gdzie kto mieszka to na priv sobie zalatwiajcie a nie tu ...

7

jak TO otworzyc? ten filmik? przez co?

jak TO otworzyc? ten filmik? przez co? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak sciagnac filmik z youtube na komorke pani basia o sobie"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam