Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak sie robi mapy w cs

Najbardziej trafne tematy dla "jak sie robi mapy w cs"

3

Jak to sie robi :P

Witam ! Nie wiem czy byl taki temat, jesli tak to przepraszam :P Mam problem z wchodzeniem na strome zbocza :P przykład mapa de nuke Team TT po lewej stronie jest skarpa na ktora wchodzi sie (i wlasnie o to pytam) wielu graczy mowilo mi ze wystarczy ...

Odpowiedzi do Jak to sie robi :P :

Trafność: 75%

4

Jak się to robi

Chodząc po stronach klanowych zauważyłem że na niektórych www ... w newsach są plusy i jak się na nie kliknie to sięrowija lista (np. graczy w druzynie jakiejs tam ) ... mógł by mi ktospowiedzieć jak sie to robi ... I sry za spam bo wiem że to już ...

Odpowiedzi do Jak się to robi :

5

Jak się to robi

Mam swoje logo które wstawiam do cs za pomocą HLLC ... lecz nie wiem jak zoribć to że zamiastł białego tła ma byc przeźroczyste ... czy mógł by mi ktoś powiedzieć w jakim formacie to ma byc, albo co zrobić by tak było? Wielkie z góry dzieki ...

Odpowiedzi do Jak się to robi :

6

Jak to sie robi??

...

7

Jak sie robi pędzel w Gimpie

...

8

Cheater jak się patrzy

więc na serwerze gra cheater slaby*mp3 na nonsteam HASHJAMA wpiszecie /top 15 to zobaczycie go na 1 miejscu -.-' taki mój ...

Trafność: 50%

9

Jak powinno się rzucać granaty na TP :D

No właśnie tak :D:D:D ...

Odpowiedzi do Jak powinno się rzucać granaty na TP :D :

10

JAk sie obsługuje Hamachi

Elo moj kolejny problem polega na tym że hmm mam zewnęntrzne IP i nie moge postawiać serwa poradzono mi że najlepiej żeby owy serw postawić na Hamachi ... no dobra sciągnołem Hamachi no i .... i nie wiem co dalej powiedzcie mi jak mam postawic ...

Odpowiedzi do JAk sie obsługuje Hamachi :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak sie robi mapy w cs"

1

ja bym dorzucił mapy de_russka i de_kabul są całkiem niezłe jak się już

ja bym dorzucił mapy de_russka i de_kabul są całkiem niezłe jak się już wszystko ...

2

MHM a ja wiem jak to sie robi ;/ Ziomek z tej samej plyty bral csa i wyskoczylo

MHM a ja wiem jak to sie robi ;/ Ziomek z tej samej plyty bral csa i wyskoczylo mu na poczatku by podal CD keya. Poszukal poszukal i znalazl i wpisal go i ma identyczny problem jak ja PLX kontak : 10605410 (czesto niewidoczny) Cs nie byl instalowany ...

3

jak sie napali i nie bedzie wiedzial co robi ^^

jak sie napali i nie bedzie wiedzial co robi ^^ ...

4

Na pewno sie da bo to kiedyś robiłem ale jak nie pamiętam

Na pewno sie da bo to kiedyś robiłem ale jak nie pamiętam ...

5

tez tak robi eczasami jak mi sie nick chce zmeinic:P ale 1 slowa prosze

tez tak robi eczasami jak mi sie nick chce zmeinic:P ale 1 slowa prosze usunac ...

6

A jak bierzesz New Game i sam grasz to też się tak robi??

A jak bierzesz New Game i sam grasz to też się tak robi?? ...

7

No to jak sie nikt nie zgodzi to chociaż powiedzcie jak sie robi serwer :!:

No to jak sie nikt nie zgodzi to chociaż powiedzcie jak sie robi serwer :!: bardzo mi jest potrzebny do klanu pomocy proszę :!: :!: ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak sie robi mapy w cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam