Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: jakie macie adresacja ip na serwerach

Wyniki szukania dla: jak sprawdzić czy adres ip jest stały

Najbardziej trafne tematy dla "jak sprawdzić czy adres ip jest stały"

1

Adres IP zewnętrzny czy wewnętrzny - jak to sprawdzić??

W związku z tym, że niektórzy nie wiedzą, jaki mają rodzaj adresu IP postanowiłem takie cuś napisać :) Jeśli masz wątpliwości co do rodzaju swojego adresu IP, skorzystaj z tego poradnika!!!!! KROK 1 Uruchamiamy Wiersz Polecenia (jak ktoś nie wie, ...

Odpowiedzi do Adres IP zewnętrzny czy wewnętrzny - jak to sprawdzić?? :

Trafność: 66.67%

2

Dostalem bana za free czy to jest sprawiedliwe ?

Siemano...... moj nick to levY! zapewne mnie znacie .... gram w cs-a 1.6 od sylwestra 2006 wczesniej jekaies 4 lata gralem w 1.5 gdzie dostawalem bany za czity chodz ich nie posiadam...gram na hashjamie wystarczajaco eby kazdy admin wiedzial ze ja ...

Odpowiedzi do Dostalem bana za free czy to jest sprawiedliwe ? :

Trafność: 33.33%

4

Zmienne ip, a stały adres serwera.

Witam. Założyłem serwer na neostradzie. jako, że mam zmienne ip, to założyłem konto na no-ip.pl. Po wpisaniu w konsoli adresu z no-ip.pl łączy się z serwerem, ale jak chce dodać do ulubionych, to adres automatycznie zamienia się na moje ip, które po ...

Odpowiedzi do Zmienne ip, a stały adres serwera. :

6

Jak sprawdzic czy dana gra odpali sie na Twoim sprzecie

...

Odpowiedzi do Jak sprawdzic czy dana gra odpali sie na Twoim sprzecie :

8

ej jest cos takiego jak amx do cs sorca

chodzi mi o to ze by wpisywac jak sie nacisnie y np voteban i pojawia sie ista uzytkowników na których moge dac głos na ...

Odpowiedzi do ej jest cos takiego jak amx do cs sorca :

10

Wyłączyły się pluginy-Jak je znowu włączyć?

Otóż: Przez amxmodmenu wyłączyłem wszystkie pluginy, bo się zorientowałem, że jakiś plugin powoduje bug, tylko nie pamiętałem jaki, więc wyłączyłem wszystkie pluginy (w tym amxmodmenu xd) i teraz nie wiem jak je włączyć skoro amxmodmenu nie działa ...

Odpowiedzi do Wyłączyły się pluginy-Jak je znowu włączyć? :

Trafność: 33.33%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak sprawdzić czy adres ip jest stały"

1

A jak sprawdzić czy program działa(czy proxy sie zmienilo)? Jest jeszcze taki

A jak sprawdzić czy program działa(czy proxy sie zmienilo)? jest jeszcze taki problem: jest UPDATING STEAM i po 1-2minutach pojawia się błąd "Connection to SOCKS server rufused or timed out" :cry: nie wiem co z tym zrobić ...

2

to jak to sprawdzić? nie wiem czy to jest ze mam neta dzielonwgo na kilka

to jak to sprawdzić? nie wiem czy to jest ze mam neta dzielonwgo na kilka kompów bo ja mam jeden w domu ale moi sąsiedzi co mają tą samą radiówke co ja mają to samo IP wiec nie wiem czy to jest dzielone czy ...

3

Adminów jest dośc a ze ty grasz o 4 rano to co spać nie mozesz czy jak ja

Adminów jest dośc a ze ty grasz o 4 rano to co spać nie mozesz czy jak ja pracuje lolku:) ...

Trafność: 50%

4

plemnik bo jest szybki jak ja :P w kakowe oko czy w pussy ??

plemnik bo jest szybki jak ja :P w kakowe oko czy w pussy ?? ...

5

no jak się dołączył do sieci w hamachi to jest ok ale inni wchodzą na ten

no jak się dołączył do sieci w hamachi to jest ok ale inni wchodzą na ten serwer ...

6

Po I : Podaj swoje IP to powiem ci czy jest wew. czy zew. A jak jutro

Po I : Podaj swoje IP to powiem ci czy jest wew. czy zew. A jak jutro sprawdzisz IP i bedzie inne to oznacza ze jest zmienne. Po II: Zajrzyj tu: http://www.forum.wiaderko.com/topics...-16-vt1274.htm i tu : ...

7

Może spr czy w opcjach jest ustawione tak jak na obrazku ....

Może spr czy w opcjach jest ustawione tak jak na obrazku .... ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak sprawdzić czy adres ip jest stały"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam