Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: czy steam id w cs sie zmienia?

Wyniki szukania dla: jak sprawdzić czy steam jest zbanowany

Najbardziej trafne tematy dla "jak sprawdzić czy steam jest zbanowany"

1

Jak sprawdzić steam id

jak sprawdzić swoje steam id? jak wpisuje "status" to za każdym razem jak to wpisuje mam inne ...

Odpowiedzi do Jak sprawdzić steam id :

2

Adres IP zewnętrzny czy wewnętrzny - jak to sprawdzić??

W związku z tym, że niektórzy nie wiedzą, jaki mają rodzaj adresu IP postanowiłem takie cuś napisać :) Jeśli masz wątpliwości co do rodzaju swojego adresu IP, skorzystaj z tego poradnika!!!!! KROK 1 Uruchamiamy Wiersz Polecenia (jak ktoś nie wie, ...

Odpowiedzi do Adres IP zewnętrzny czy wewnętrzny - jak to sprawdzić?? :

Trafność: 50%

4

Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam?

czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? ...

Odpowiedzi do Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? :

5

Poradnik: Jak grać na Non Steam i Botami naraz?

Witam wszystkich! Wielu z Was zapewne zadaje sobie pytanie: jak zgrać razem CS 1.6, patch non steam (obojętna wersja) i boty? jest na to rada! Męczyłem się z tym ładnych kilka godzin ale w końcu doszedłem co i jak. Do testów użyłem CS 1.6, patch non ...

Trafność: 33.33%

6

Dostalem bana za free czy to jest sprawiedliwe ?

Siemano...... moj nick to levY! zapewne mnie znacie .... gram w cs-a 1.6 od sylwestra 2006 wczesniej jekaies 4 lata gralem w 1.5 gdzie dostawalem bany za czity chodz ich nie posiadam...gram na hashjamie wystarczajaco eby kazdy admin wiedzial ze ja ...

Odpowiedzi do Dostalem bana za free czy to jest sprawiedliwe ? :

8

Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?!

Mam wielkie pytanie ;p czy wie ktoś jak postawić serwer non-steam na linux przez ssh bo jak nawet w googlach szukałem to jak postawiłem to wszystkie były steam ;/ Prosze o pomoc, jak ktoś wie niech napisze mi jakiś poradnik ;p ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?! :

10

Jak Moge Byc Admine Na mojim Servie Cs 1.6 non steam

yo mam prosbe czy ktos by mi mugl powiedziec jak moge byc adminem na mojim serverze z gury thx. ...

Odpowiedzi do Jak Moge Byc Admine Na mojim Servie Cs 1.6 non steam :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak sprawdzić czy steam jest zbanowany"

1

mi to jest wszystko jedno czy ktos ma steam czy nie ale przynajkniej jak widze

mi to jest wszystko jedno czy ktos ma steam czy nie ale przynajkniej jak widze goscia ze steamem to wiem ze raczej nie haxuje :P p.s jest duzo gosci ktorzy porpsotu "gnoja" steamowcow ...

Trafność: 66.67%

2

Ok... Dalem pomógł, a jak sie rozpoznaje czy to jest steam czy non steam??

Ok... Dalem pomógł, a jak sie rozpoznaje czy to jest steam czy non steam?? ...

3

czyli co to oznacza ze ten serwer jest No Steam czy jak?? A drugi problem czemu

czyli co to oznacza ze ten serwer jest No steam czy jak?? A drugi problem czemu mi sie restartuje windows jak chce zagrac na boty?? [ Dodano: Czw 13 Mar, 2008 ] A i dodam jeszcze ze jakis miesiac temu mialem tą gre i dzialala dopiero teraz nagle ...

4

A jak sprawdzić czy program działa(czy proxy sie zmienilo)? Jest jeszcze taki

A jak sprawdzić czy program działa(czy proxy sie zmienilo)? jest jeszcze taki problem: jest UPDATING steam i po 1-2minutach pojawia się błąd "Connection to SOCKS server rufused or timed out" :cry: nie wiem co z tym zrobić ...

5

Napisz mi czy twój serwer jest STEAM czy NON STEAM oraz jaką masz wersje amx/x

Napisz mi czy twój serwer jest steam czy NON steam oraz jaką masz wersje amx/x na ...

6

k a czy kupując serwer od razu on jest? i jak mam wybrać STEAM czy NON STEAM?

k a czy kupując serwer od razu on jest? i jak mam wybrać steam czy NON steam? ...

7

To jest steam. Jak wyłączysz cs-a czy jak naciśniesz cancel żeby się mapa

To jest steam. jak wyłączysz cs-a czy jak naciśniesz cancel żeby się mapa nie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak sprawdzić czy steam jest zbanowany"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam