Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak sprawdzić jaka jest serwer forum?

Najbardziej trafne tematy dla "jak sprawdzić jaka jest serwer forum?"

1

Jak zapisać bana na forum.

Jeżeli zbanowałeś kogoś i od razu chcesz to tu napsiać, pisz to tak: Temat: [data] Kto A w poście: Nick: Data: Godzina: Za co: Kto zbanował: Dokumentacja: Link1 Link2 jakiś porzadek musi być ...

Odpowiedzi do Jak zapisać bana na forum. :

2

jak wejść na serwer ?

Z góry piszę że pierwszy raz gram w CS. A więc ściągnąłem CS 1.6 v7_full, zainstalowałem i mam pewien problem. Otóż nie mogę wejść na żaden serwer !!! gdy daję szukaj serwer, znajduje ich dużo ale tylko w zakładce spectractor gdzie mogę tylko ...

Odpowiedzi do jak wejść na serwer ? :

3

Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?!

Mam wielkie pytanie ;p Czy wie ktoś jak postawić serwer non-steam na linux przez ssh bo jak nawet w googlach szukałem to jak postawiłem to wszystkie były steam ;/ Prosze o pomoc, jak ktoś wie niech napisze mi jakiś poradnik ;p ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?! :

Trafność: 33.33%

5

jak roztimowac serwer

witam nam prozbe jesli ktos umie postawic serwerr na non steam lub roztimowac serwer poniewarz mam ale on jest steam i chcial bym go roztimowac lez nieumiem jak ktos umie prosze o kontak pilne dzziekuje z gory gg 4893124 ...

Odpowiedzi do jak roztimowac serwer :

6

ej jest cos takiego jak amx do cs sorca

chodzi mi o to ze by wpisywac jak sie nacisnie y np voteban i pojawia sie ista uzytkowników na których moge dac głos na ...

Odpowiedzi do ej jest cos takiego jak amx do cs sorca :

7

Jak postawić serwer 24/7?

jestem zielony i chciałbym by ktoś wytłumaczył mi jak postwić serwer 24/7 :?: ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer 24/7? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak sprawdzić jaka jest serwer forum?"

1

ReAp3R, musisz przerobić serwer ze steam na non jak? jest opisane na forum

ReAp3R, musisz przerobić serwer ze steam na non jak? jest opisane na forum ...

Trafność: 66.67%

2

jak ci to wyskakuje to zanim wejdziesz na serwer sprawdz jaka jest mapa i sobie

jak ci to wyskakuje to zanim wejdziesz na serwer sprawdz jaka jest mapa i sobie ją ściągnij z FPSBANANA i wtedy wejdź na serwer. Mi tak wyskakuje ale to bardzo bardzo ...

Trafność: 66.67%

3

jak bym miał już kogoś uspokajać to was... na serwie jak i na forum jest

jak bym miał już kogoś uspokajać to was... na serwie jak i na forum jest chamstwo... zajeżdża dziećmi neo na 100km tak więc zgadzam się z nim i też będę zwalczał z chamstwem na ...

Trafność: 50%

4

jak już mówiłem to nie jest mój serwer, tylko kumpla.Serwer stoi od niedawna i

jak już mówiłem to nie jest mój serwer, tylko kumpla.serwer stoi od niedawna i dlatego są jakieś niedociągnięcia, ale postaramy sie w najbliższym czasie to ...

5

Serwer chyba jak narazie jest off.

serwer chyba jak narazie jest off. ...

6

Bo to jest serwer STEAM, a ty masz non steama. jak chcesz grac na takich

Bo to jest serwer STEAM, a ty masz non steama. jak chcesz grac na takich serwach to kup ...

7

zakupić w valve, albo na alegro. Jak chcesz grać non steam to na tym forum jest

zakupić w valve, albo na alegro. jak chcesz grać non steam to na tym forum jest duzo serwerów(do serwerów non steam nie potrzeba mieć oryginalnego cd ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak sprawdzić jaka jest serwer forum?"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam